Občas se mi stává, že se seknu, vyhodí mi to modrou hlášku "mazaní charu zablokováno" nebo "jméno je již obsazeno".. a dokud se neportnu, tak se nemohu znova hýbat..
čím to? Někdo se snaží založit postavu se stejným jménem a mně díky tomu pak takhle padá hra, nebo co to je?
Mam ti dojem, ze tvuj klient odesila na server nejakej bordel.
Ty hlasky tomu napovidaji, jsou z gumpu pri vytvareni/delete postavy.
Co s tim vyjma reinstallu klienta ale netusim.
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.
Trillian, the Vampire. Born 2003, still alive but retired.
Roubicek, the Craftsman. Born 2017, alive.
Tak to opravdu netusim, a klonil bych se k tomu, ze se to spis deje na zaklade neceho co posle tvuj klient/externi program. Protoze tyto hlasky prichazeji od serveru na nejaky dotaz klienta.
Dochází k tomu fakt jen ojediněle.. při téměř denním logování, opravdu jen jednou za měsíc/dva třeba.. od "lagu"cca až po 10sec mi to dovolí nakliknout spell (není to lag jako takovej, proto že kromě mě se zbytek světa pohybuje normálně), no a přeportěním mě to umožní dal normálně fungovat..
no a teď nová věc, při tom přeportění to občas nehodilo buď nic, nebo hlášky viz první post no a teď mi to normálně vyblilo červeným písmem čínský znaky (pro mluvu mám zelenou ) ...divný systém mám vcelku opancéřovanej a že by mě někdo hackoval portem ultimy (kterej je jako jeden z mála průchozí) a ještě se to projevovalo v samotný hře, mi taky přijde jako hodně konspirační teorie.. ale mrkněte sami http://imgur.com/a/0wmJ3
To opravdu vypada, ze ti klient posila nejakej bordel na server. Ta cinstina je unicode, mam dojem ze se nekde dal zapnout/vypnout, ale v kazdym pripade bych to videl na neplechu bud v klientovi nebo fene/injectu ci co pouzivas
edit: mimochodem, ten bordel ani nemusi pochazet z klienta a jit na server, nezapomen ze mezi klientem a serverem v obou smerech jeste sedi phoenix/inject
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.
Trillian, the Vampire. Born 2003, still alive but retired.
Roubicek, the Craftsman. Born 2017, alive.