IK s bracletem na lock
-
- Misspelling Chicken
IK s bracletem na lock
Zdravim chci se zeptat, jak je možné, že jsem dnes dostal v Ice IK od pokladu s nasazeným bracletem na lock?(byl nasazen na 100%) měl sem i GSko vypitý tzn. 119 hp a dobanděnej na full a po asi 3 minutách lockování a bandování přišlo IK .. neměl by ten náramek zabránit IKčku náhodou? Díky
-
- Misspelling Chicken
Re: IK s bracletem na lock
Povolani - Necromancer
Čas - 1.7.2017 17:21 cca
Pozice pokladu - Ice
Čas - 1.7.2017 17:21 cca
Pozice pokladu - Ice
To dost pomuze no, kdyz jsou tam dve.DobrakJohn píše: Pozice pokladu - Ice
Ale nevadi, zkusil sem to na obou a vse je v poradku. IKcko to nedava, nejvyssi mozna dmg je 80, jdouci pres AR navic. Takze spis min. Bud si nemel naramek nasazeny, nebo si nemel plne HP.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A nebo se ten náramek zrovna odjebal.Nenapíše to nad tebou , už se mi to stalo taky.
Jinak jestli mužu dotaz , někdo tvrdí že je dobré mít zarovnané hp a nebejt přepity gh a podobně.Co je na tom pravdy?Díky
Jinak jestli mužu dotaz , někdo tvrdí že je dobré mít zarovnané hp a nebejt přepity gh a podobně.Co je na tom pravdy?Díky
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Anoo, mám stejné zkušenosti s náramkem v ICE, také sem ho byl, a krom toho, že jsem tam spotřeboval tak 20-30 locku a neotevřel jsem ho a musel jsem jít pro další, a poté mě čekalo smrtelné překvapení
tak doporučuju aby se ten náramek upravil tak, že s náramkem se poklad otevře na poprvé...
a proč né ? Však to něco málo stojí, a lockovací poklad má být odměna, a ne zoufalství... popřípadě ještě smrt a ztráta věcí , a navíc po krátkém čase se náramek rozpadne .. respektive po pár solo dungách ..

a proč né ? Však to něco málo stojí, a lockovací poklad má být odměna, a ne zoufalství... popřípadě ještě smrt a ztráta věcí , a navíc po krátkém čase se náramek rozpadne .. respektive po pár solo dungách ..
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
-
- Misspelling Chicken
Nicméně náramek sem měl nasazený na 100% a rozpadlý určitě nebyl a nabandováno sem měl nad 80hp též, takže nevím kde nastala chyba, ale souhlasim s penelope..
Ne.Penelope píše: tak doporučuju aby se ten náramek upravil tak, že s náramkem se poklad otevře na poprvé..
Skript funguje jak ma, tady chyba na nasi strane opravdu neni. Zkousel sem stejny poklad na stejnem miste a se stajnym charakterem.DobrakJohn píše:Nicméně náramek sem měl nasazený na 100% a rozpadlý určitě nebyl a nabandováno sem měl nad 80hp též, takže nevím kde nastala chyba, ale souhlasim s penelope..
-
- Misspelling Chicken
Ok děkujiAcarus píše:Skript funguje jak ma, tady chyba na nasi strane opravdu neni. Zkousel sem stejny poklad na stejnem miste a se stajnym charakterem.DobrakJohn píše:Nicméně náramek sem měl nasazený na 100% a rozpadlý určitě nebyl a nabandováno sem měl nad 80hp též, takže nevím kde nastala chyba, ale souhlasim s penelope..
Behem tech 3 minut zkouseni tinpadlo to gslo ktery si mel vypite, takze uz jsi nemel str = hp a umrel jsi... nemas zac
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
cermi, určitě měl za nekra nějaké plus kosti,i kdyby mu padlo gsko, zůstalo by mu pořád nějakých třeba 3 - 12hp. A nebo také klikl o chvíli dřív, než se doléčil, ale to se mi už nezdá.cermi píše:Behem tech 3 minut zkouseni tinpadlo to gslo ktery si mel vypite, takze uz jsi nemel str = hp a umrel jsi... nemas zac
Spíš jestli se ten bracelet při pokusu o otevření nějak nenápadně nerozpadne. Pokud se ta hláška vypisuje vlevo dole místo nad charem, dala by se poměrně snadno přehlédnout. Není zač.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz