Hledám guildu

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Cruchot
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Hledám guildu

Příspěvek od Cruchot »

Ahoj, omlouvám se, asi to sem zcela nepatří, ale patřičné fórum k tomuto účelu jsem nenašel.

Před pár dny jsem začal hrát a hledám guildu, která by se mě ujala. Preferuju neutrální pve guildu, ale nemám problém přiběhnout pomoct i do pvpčka.

Úplný amatér nejsem, mám nahraných hromadu hodin na jiném shardu, ale zdejší systém je dosti odlišný, takže občasná rada a tipy by se hodily.

Ranger Cruchot
Acarus
Nehraju!

Re: Hledám guildu

Příspěvek od Acarus »

https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=seznam_guild

tim chci rict to, ze je dobre si projit stranky guild, jestli jsou aktivni, projit si jejich forka, jestli reaguji a jestli maji nove zadatele a i podle toho se rozhodnout. Pripadne nekoho ve hre potkat.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Aktivních guild je jako maku... bohužel a s pěkným počasím venku se to nebude zlepšovat ...

Za mě považuji za aktivní tyto guidy:
Amonhia
Harpagons
KACERI
Magic Generation
Reborn
Winged Riders
Penelope
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Penelope »

Empair píše:Aktivních guild je jako maku... bohužel a s pěkným počasím venku se to nebude zlepšovat ...

Amonhia
Harpagons
KACERI
Magic Generation
Reborn
Winged Riders
Winged Riders už nehrají
Amonhia a Harpagoni není to guilda pro nezkušené a nové hráče
Kačeři,Magic Generation,Reborn, MC jsou aktivní a možná by ti daly rady do začátku
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Doporučuji Magic Generation, pokud to s Ultimou na Dark Paradise myslis vazne. Oproti ostatnim guildam na servru ma tahle obrouskou vyhodu, protoze tam jsem ja.

Take je tam momentalne asi 7 adeptu\zadatelu. A hlavně je tam Miki a ten vytrénoval už něco kolem 60-70 postav a je schopen dost poradit.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Kdyby si potřeboval s něčím poradit napiš 218 840 275 .
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Penelope píše:
Empair píše:Aktivních guild je jako maku... bohužel a s pěkným počasím venku se to nebude zlepšovat ...

Amonhia
Harpagons
KACERI
Magic Generation
Reborn
Winged Riders
Winged Riders už nehrají
Amonhia a Harpagoni není to guilda pro nezkušené a nové hráče :shock: nestotožňujem sa iba s týmto v tomto poste Amonthia brala hocikoho a čo sa týka Harpagonov tam panuje silná anarchia pretože to nemá kto GMkovať a aktívne hrajú 2 inak si mu to vysvetlil až príliž detajlne a super :clap:
Kačeři,Magic Generation,Reborn, MC jsou aktivní a možná by ti daly rady do začátku
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Naz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Naz »

Doom Face píše:
Penelope píše:

Amonhia
Harpagons
KACERI
Magic Generation
Reborn
Winged Riders
Winged Riders už nehrají
Amonhia a Harpagoni není to guilda pro nezkušené a nové hráče :shock: nestotožňujem sa iba s týmto v tomto poste Amonthia brala hocikoho a čo sa týka Harpagonov tam panuje silná anarchia pretože to nemá kto GMkovať a aktívne hrajú 2 inak si mu to vysvetlil až príliž detajlne a super :clap:
Je vidět, že nic nevíš, jen máš potřebu něco napsat :)
Odpovědět