Zrušení Specializace
Zrušení Specializace
Chtěl bych se jen zeptat proc už zrušení specializace nevrací GP/Itemy a musí se za to ještě zaplatit 100k
děkuji předem
děkuji předem
Re: Zrušení Specializace
co na tom bylo těžkého a složitého skočit do maze,pak do jhelomu znova maze?
Taky by mě zajímalo proč se teda zrušila možnost si zrušit specializaci i starým způsobem?? nasbírat 1000 dung bodů aby to vrátilo cenu zabere docela dost času a když to někdo nechce vrátit tak ať si klidně zaplatí za zrušení ale nelíbí se mi že už není možnost si to zrušit starým způsobem bez jakéhokoliv upozornění dopředu
Ciatronic píše:Taky by mě zajímalo proč se teda zrušila možnost si zrušit specializaci i starým způsobem?? nasbírat 1000 dung bodů aby to vrátilo cenu zabere docela dost času a když to někdo nechce vrátit tak ať si klidně zaplatí za zrušení ale nelíbí se mi že už není možnost si to zrušit starým způsobem bez jakéhokoliv upozornění dopředu
Přesně tak...
Myslíš nasbírat těch 100 dung bodů jo? Každopádně důvod je prostej. Nechápu proč by vám to mělo cokoliv vracet. Vy jste si ji vybrali a vy jste souhlasili s cenou jaká tam byla nastavena. Všechno něco stojí. A upozornění dopředu? Až se bude jednat o nějakou zasadní změnu, tak pak je možné, že se o tom hodí nějaké info. Tohle rozhodně není nic zásadního.
Tím pádem nebudete vracet i část vlkadu u baračku ze sochy když ho bude chtít někdo zrušit? "to je přece to samé"Qvido píše:Myslíš nasbírat těch 100 dung bodů jo? Každopádně důvod je prostej. Nechápu proč by vám to mělo cokoliv vracet. Vy jste si ji vybrali a vy jste souhlasili s cenou jaká tam byla nastavena. Všechno něco stojí. A upozornění dopředu? Až se bude jednat o nějakou zasadní změnu, tak pak je možné, že se o tom hodí nějaké info. Tohle rozhodně není nic zásadního.
Spíše bych to nazval topik o blbosti......ostatní si dosaďte sami.....Fairy píše:Topic o lenosti GM je jinde. Díky.
DP jde fakt do v černý otvor jak již dříve napsal Balt....GM, jsou čím dál více arogantní....hrají si svojí melodii a když má hráč objektivní názor....relevantní, tak ho odpálkujete argumentem, že by i z toho normální člověk zvracel....
Blici pytliky jsou k vyzvednuti u gm Qvida.Uganda píše:Spíše bych to nazval topik o blbosti......ostatní si dosaďte sami.....Fairy píše:Topic o lenosti GM je jinde. Díky.
DP jde fakt do v černý otvor jak již dříve napsal Balt....GM, jsou čím dál více arogantní....hrají si svojí melodii a když má hráč objektivní názor....relevantní, tak ho odpálkujete argumentem, že by i z toho normální člověk zvracel....
Pánové, prosím, nedělejte si z Halloweena srandu. Jeho imaginarní kamarád Balt by z nás totiž neměl radost. Berte jeho relevatní a objektivní názory se v potaz. Já řeknu Baltovi, aby mu poslal pohlednici s celým naším týmem, že mu je v Adamově po nás smutno.
Každopádně Lock bez zvracení a ve své vlastní melodii.
Každopádně Lock bez zvracení a ve své vlastní melodii.