Drtička - Horizite krystalů
Drtička - Horizite krystalů
- podmínkou je mít za upíra splněný quest !stone human!
Více informací od hráčů.
Více informací od hráčů.
Re: Drtička - Horizite krystalů
Mohu se zeptat co je quest "Stone human"? Asi Krvavy liche?Qvido píše:- podmínkou je mít za upíra splněný quest !stone human!
Více informací od hráčů.
Na webu: https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=questy
Jsou u Vampiru tyto Questy:
Odkaz Gargoyla
Cesta za kamennou hvězdou
Tři bratři
Krvavý liche
Diky.
Krvavý lichedacaleb píše:Mohu se zeptat co je quest "Stone human"? Asi Krvavy liche?Qvido píše:- podmínkou je mít za upíra splněný quest !stone human!
Více informací od hráčů.
Odkaz Gargoyla
Tři bratři
Krvavý liche
Diky.
diky EmpeEmpair píše:Krvavý liche
Dnes sem kopnul pres drticku horizit s Brujahem v cloveku, to je zamer, nebo bug?24.10.2013 12:21:35 - Ocroc
- Mystic Drawing Knife - vampíři (Gangrel) s aktivní drtičkou horizitů můžou kopat horizity v jakémkoliv morphu
Diky za osvetleni
Nemohla by drticka, rozslahat aj horizit s viac ako 3 nabitiami ?
Ja si myslím help , že je to nastavené tak že pokial sa ti dá morfnúť tak to nepojde ... čiže Low ide s 3 lebo nemorfneš ... potrebuješ 4 tak isto medium by mal isť len s 1 lebo s dvoma vieš morfnúť a hight je jasné morfneš tak či tak ... len môj nazor ďakujem
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
-
- Inkless
dacaleb píše: ↑04 dub 2017 14:59Mohu se zeptat co je quest "Stone human"? Asi Krvavy liche?Qvido píše:- podmínkou je mít za upíra splněný quest !stone human!
Více informací od hráčů.
Odkaz Gargoyla
Tři bratři
Krvavý liche
Diky.
Čaute, jen tak pro info - krvavý liché je quest na fire imunitu v humanovi? A pokud je Q splněn ma ji už na veky věku? btw - pokud by se někdo chtěl podělit o info o tomto Q byl bych vděčný.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Za splnění Q dostaneš NB nádobu na sbírání krve Temného, která se nachází na konci dungeonů. Pokud ji použiješ na sebe, dostaneš fire imunitu až do další smrti. Po smrti o ní přijdeš. Každé použití stojí určitý počet nabití z té kádě.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Jen bych dodal, ze kdyz s tou kadi pohnes, kdyz mas imunku zaplou, zrusi ti ji to. Pokud se to teda nemenilo za posledni 2-3 roky
-
- Inkless
Díky za odpovědi, není někde info o tom questu? Info o stone gargovi jsem našel, spcialnizace taky dokonce i videa ale ohledně imunity nic. Složitost, kde co a jak..
Dost flusaciek a pavuci, po ceste jedena biela hlidacka Na konci jeden bez hlavy. To das!
ale toto nieje drtička kamoško ale Shame o čom mu píšeš
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
No popravdě jsem se z tohoto topicu moc nedozvěděl. Více info, prosím.
Co to je Drtička - Horizite krystalů?
Kde se nachází?
Jak ji získám?
K čemu mi bude a jak se používá?
Co to je Drtička - Horizite krystalů?
Kde se nachází?
Jak ji získám?
K čemu mi bude a jak se používá?
Za 1) je to předmět kterým rozbiješ horiozite krystaly (low, medium) které mají nevyhovující počet nabití low 3 a méně, medium s 1 nabitím... Na prach ze kterého mužeš udělat další pouzitelný ingot -> krystal aby jsi je nemusel vyhazovat..
Za 2) a 3) získat lze na konci příšerného questu.. na který se jde z cechu vampu..
za 4) viz bod 1 a navíc ti sníží náročnost portů z knih (rune/travel/specka) na předmarknutá místa na 5many tudíž i v gangrel morfu budeš moci v pohodě portit..