Chaos - Order (Frakční dungeon)
Chaos - Order (Frakční dungeon)
Obnoví se frakční dungeon, ne kvůli harvení, ale kvuli goldian shieldu ? Nebo se obnoví TT? Děkuji za info
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chaos - Order (Frakční dungeon)
A je to pre koho obnovovat?
Neaky vyrazny zaujem o frakciu som zatial po znizeni poplatku na 50k nezaznamenal....
Skor by som bol za obnovenie obcasnych town battle. Frakcie maju byt o pvp.
Neaky vyrazny zaujem o frakciu som zatial po znizeni poplatku na 50k nezaznamenal....
Skor by som bol za obnovenie obcasnych town battle. Frakcie maju byt o pvp.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Já bych uvítal goldian shieldy, buď jak tomu bylo dříve na týden, a nebo dokud postava neumře :p at už ve forme TB či dungeonem popřípadě obojím způsobem
STOP SUPPORTU!
Off topic. Toz ja se do teho Orderu pridam, chtel jsem se jen zeptat, jak je to ted vybalancovany, za kterou frakci se mi bude hrat lip? Hral jsem jiz maga za chaos i order, ted si strihnu asi nekra, uz ho mam natrenenyho. Akorat uz tu hru tak nezeru, takze pravidla o tom, ze nemuzu odlog nebo do domecku budu nejspis s prominutim ignorovat.
V tom případě se do frakce ani nehlaš. Ušetříš nám všem práci.
krysakrys píše:Off topic. Toz ja se do teho Orderu pridam, chtel jsem se jen zeptat, jak je to ted vybalancovany, za kterou frakci se mi bude hrat lip? Hral jsem jiz maga za chaos i order, ted si strihnu asi nekra, uz ho mam natrenenyho. Akorat uz tu hru tak nezeru, takze pravidla o tom, ze nemuzu odlog nebo do domecku budu nejspis s prominutim ignorovat.
frakční dungeon na golthiany určitě ne, zas by to lidi měli tak akorát do pvm, páč by si joinuli pvm postavy do frakce, jako to tak bylo dřív
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jdi prosimte do Ch, maji min lidikrysakrys píše:Off topic. Toz ja se do teho Orderu pridam, chtel jsem se jen zeptat, jak je to ted vybalancovany, za kterou frakci se mi bude hrat lip? Hral jsem jiz maga za chaos i order, ted si strihnu asi nekra, uz ho mam natrenenyho. Akorat uz tu hru tak nezeru, takze pravidla o tom, ze nemuzu odlog nebo do domecku budu nejspis s prominutim ignorovat.
Tak to budou mit pvmkari no a co? Aspon treba potom pujdou zkouset stesti na TB. A obcas si reknou ze to zkusi a pujdou aktivne zabehat... Vzdyt se ten questik muze zavest znova, nechat se chvili a pak pripadne upravit podle toho jak to bude vypadat ne?Xan píše:frakční dungeon na golthiany určitě ne, zas by to lidi měli tak akorát do pvm, páč by si joinuli pvm postavy do frakce, jako to tak bylo dřív
Tak proc se to teda rusilo?:-) a tehdy si to doplacel reward coinama coz nevim, jak by se praktikovalo ted, kdyz nekdo dostal uchvatnej napad rusit frakce guild a bude jen jedna spolecna frakcni guilda, to se s nejakym prijmem a prerozdelovani rc muzou lidi rozloucit
Pro me za me je mi to burt, ale posled e clovek videl hromadu frakcnich postav se stitama a vpvp a i na tb je nepotkaval i podle nicku to byly pvm postavy a kdyz je clo ek nekde chytil na pvm omylem tak je sjel sam, prottoze ani neumeli zautocit na hrace. Nevim no, ale to mi neprijde jako moc dobre nastavenej system frakce
Pro me za me je mi to burt, ale posled e clovek videl hromadu frakcnich postav se stitama a vpvp a i na tb je nepotkaval i podle nicku to byly pvm postavy a kdyz je clo ek nekde chytil na pvm omylem tak je sjel sam, prottoze ani neumeli zautocit na hrace. Nevim no, ale to mi neprijde jako moc dobre nastavenej system frakce
Naposledy upravil(a) Xan dne 29 led 2017 18:40, celkem upraveno 1 x.
Tak by to měli PvM hrači, vždyt je to fuk :p a nebo zavést runy, že když je tam order, tak tak muže skočit chaos a naopak, pokud to lze teda provést (naskriptit) samozřejmě i PK :p
Já si rád zahraju obojí, tak proč to neskloubit, ale rozumím co tím Xan chtěl říct, zaleží na GM jak se rozhodnout, já jen říkam, že bych byl pro
Já si rád zahraju obojí, tak proč to neskloubit, ale rozumím co tím Xan chtěl říct, zaleží na GM jak se rozhodnout, já jen říkam, že bych byl pro
STOP SUPPORTU!
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim proc se to rusilo... v ty dobe sem mel pauzu. Ale vsechno se tu prekopava, tak by to mozna bylo fajn aspon zvazit... lidi ve frakci je malo a tohle by je mohlo pritahnout.
Jo zruseni guild, o tom si myslim svy... asi budu kandidovat na O leadra, jinak se k tomu clovek nedostane.
Jo zruseni guild, o tom si myslim svy... asi budu kandidovat na O leadra, jinak se k tomu clovek nedostane.
Koukam nestiham editovat prispevky jak se tu vali dalsi, a copak gm fairy, nechce se nam tu vyjadrit, proc se rusi guild frakce, kdyz si oznamovaci topic rovnou zamkl?
Ruší je na můj popud. Protože chci aby byl jeden lídr zodpovědný za celou frakci. A né co guilda to jiná písnička. Snad ti to Xane stačí.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
A nakonec to dopadlo, ze to bude Losnovci proti Maznakum s dvema vudcema:) Zbytecne to nekomplikovat:)
Nevim cemu to pomuze, kdi delal co nemel, dostal trest/kick, nevim jestli hodlate dat gm frakce naky funkce, ze bude moct treba rovnou hazet tresty, ale xy veci, kde nebude leader pritomnej stejne budou muset vysetrovat gm.
A co takhle ve spojitosti s tim zavest drop rc do baglu ve chvili, kdy by se jinak zapsaly na stone?
A co takhle ve spojitosti s tim zavest drop rc do baglu ve chvili, kdy by se jinak zapsaly na stone?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
už sem si poplakal v sekci O-CH, doufám, že se to nějak pořeší - dělejte si z toho po letech nový pískoviště, mě je to buřt, ale berte trochu ohled ...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
A co aby byly shieldy nb a ukladalo se to na shield kterej je link? Kazdej by si to potom mohl na stounu vybrat sam a bylo by ne?Xan píše:Nevim cemu to pomuze, kdi delal co nemel, dostal trest/kick, nevim jestli hodlate dat gm frakce naky funkce, ze bude moct treba rovnou hazet tresty, ale xy veci, kde nebude leader pritomnej stejne budou muset vysetrovat gm.
Ze štítu je nejvíc RC ne? Nebo co se lotí, aby opačná frakce získala RC?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nejvíc bylo za bitvy o město, ze štítu je vskutku nejvíc rc co se lootu týče, ale při nákupu už je to jinde (na to, že jsou třeba zbraně dost nefuknční stojí neuměrně mnoho )Qvido píše:Ze štítu je nejvíc RC ne? Nebo co se lotí, aby opačná frakce získala RC?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
J to jsem chtel napsat, to moc smysl nema, co se tyce stitu stoji 5rc a sesrotovani lootlyho opozicniho vyda 250. Nehlede ze kontaktnim charum se stity nici rychle a clovek by je i jako nb menil casto a mihl by pak byt problem s tim zapisovanim na nb stity.
Edit jo z tb bylo nejvic rc ale nic jsi tam nelootl, v beznym pvp lootis stity na rc, nic jinyho sesrotovat nejde a ostatni veci se daji vzit do ruky a zmeni barvu, mozna stary zbrane a roby sly srotovat
Edit jo z tb bylo nejvic rc ale nic jsi tam nelootl, v beznym pvp lootis stity na rc, nic jinyho sesrotovat nejde a ostatni veci se daji vzit do ruky a zmeni barvu, mozna stary zbrane a roby sly srotovat