bordel v pokladu
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
bordel v pokladu
Dneska me zase dp komunita prekvapila o neco vice... na jednu stranu se tady mluvi o tom ze by melo byt vice pokladu, ze na to gmka serou a nadruhou ty stejny prasaci hazej do truhel bordel v podobe krvavych band sipu a dalsich blbosti... myslim ze delate dobrou praci pokud tu chcete hrat v 10 lidech.. po ctyrech letech se vratim na dp a hned mam chut zase skoncit..
Re: bordel v pokladu
Já bych to trestal..
j tohle je fakt ubohost. nejednou se nám to stalo. mít možnost napsat page s časem, ať si to gmka najdou (nevím jak je to obtížné) a potrestaj by bylo vhodná. aspoň by těchto vtipálků ubylo. ne že bychom netušili kdo to je.
Presne toto som riesil na icq s Kvidom. Odpoved mi bolo ze sa to netresta, ani trestat nebude ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Nebude. Nebudu si přidělávat práci tím, že si chcete navzájem dělat ve hře zle. Je to váš boj. Pokud chcete aby poklady byly prazdný, tak do nich dál vesele házejte bordel.
Přístup "Jeden udělá kokotinu a zaplatí za to všichni" je určitě pokrokový .
Až budeš každý den řešit všechno co si hráči vymyslí, tak mě můžeš soudit za pokrokový přístup. Nejsem vaše máma abych vás držel za ruku při každém kroku. Zkuste taky jednou převzít odpovědnost na sebe a udělat něco proto, aby jste si nekazili hru.
nevim noFisik III píše:Já bych to trestal..
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
tak hod flintu do žita a nehrej GM, když tě to nebaví a nemáš čas, přenechejto někomu aktivnímu kdo má čas a chuť to řešit. Pokud tu práci děláš s odporem, tak si dej pauzu pač taková negativní odpověd, nepřinese nic pozitivní, spíš to odradí ten zbytek hráču co tu zbyl, a přesně to je ten přístup, který hráč vidět nechce.Qvido píše:Až budeš každý den řešit všechno co si hráči vymyslí, tak mě můžeš soudit za pokrokový přístup. Nejsem vaše máma abych vás držel za ruku při každém kroku. Zkuste taky jednou převzít odpovědnost na sebe a udělat něco proto, aby jste si nekazili hru.
STOP SUPPORTU!
Určitě se to nestává každý den 10x, že by ti někdo hlásil, že někdo naházel bordel do pokladu. Já myslím, že by stačil jeden nebo dva exemplární tresty a už to znova nikdo neudělá - a je po problému. Jinak chápu, že tě každý ten otravuje spousta lidí ohledně různých věcí, ale zrovna tohle se dá vyřešit jednoduše.
Verim tomu, ze keby to robia Kaceri alebo MG, tak by sme boli uz zabanovani. Potom by bola iniciativa aj chut, zejo ?
Ty si máš Škorpe zrovna na co stěžovat. Když jsem ti dohledával a vracel věci i rok z5, tak to jsem vlastně taky utlačoval K/MG. Já vám na to řekl pouze svůj názor, že já to dělat prostě nechci. Máte tu i další Gmka, který jsou mladší, živější... pokud se do toho pustí oni nemám s tím problém.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tobě že? Tak to radši jak tu hrát, tak se nechám zavěšenej v rybářský síti nad tunelem blanka za 10,- osouložit do rekta.Waringull píše:tak hod flintu do žita a nehrej GM, když tě to nebaví a nemáš čas, přenechejto někomu aktivnímu kdo má čas a chuť to řešit. Pokud tu práci děláš s odporem, tak si dej pauzu pač taková negativní odpověd, nepřinese nic pozitivní, spíš to odradí ten zbytek hráču co tu zbyl, a přesně to je ten přístup, který hráč vidět nechce.Qvido píše:Až budeš každý den řešit všechno co si hráči vymyslí, tak mě můžeš soudit za pokrokový přístup. Nejsem vaše máma abych vás držel za ruku při každém kroku. Zkuste taky jednou převzít odpovědnost na sebe a udělat něco proto, aby jste si nekazili hru.
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Co ma spolocne jedna situacia s druhou? To ze mi niekto vykradol accounty, ukazal som na konkretneho cloveka, ktory by vykradal accounty nadalej, keby na to nepouzornim versus to, ze jedna guilda si beha po serveri a mozu si robit co sa im zachce, vid aj dnesna prihoda s kamenou pestou zejo. To je trochu rozdiel si myslim. 10 guild sa tu zhodne ze by to malo byt trestane, jedna guilda na to nic nehovori, lebo to robia oni, takze sa s tym nic robit nebude. Ked nemas cas/chut nieco proti tomu robit, tak stacilo napisat do pravidiel jednu vetu, a usetril by si cas vsetkym a hlavne sebe, lebo uz to mohlo davno byt za ten cas, ktory si stravil odpisovanim do tohto topicu.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem našel bordel v pokladu v decu , prostě jsem to vyhazel ven a je to?Co tu řešíte.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
to, ze to vyhazis, gm tam da poklad a treba zrovna to prasatko si ho vybere a zase tam da bordel...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Upřimně at si ho užije ,takovej mamon z decu z něj uděla zajísté multimilionáře.Tyhle lofasové se jinam než do decu stejně nedostanou.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tak doufam, ze ti dojde ,ze nejde jen o decik, ice, wrong atp.
v kazdym pripade si myslim ze nejde jen o mamon, ale o ten pocit, ze tam je neco peknyho, neco co ti tam dalo gmko za odmenu, ikdyby tam mel bejt jen cobik, nebo par shoulshardu porad tj peknej bonus...
v kazdym pripade si myslim ze nejde jen o mamon, ale o ten pocit, ze tam je neco peknyho, neco co ti tam dalo gmko za odmenu, ikdyby tam mel bejt jen cobik, nebo par shoulshardu porad tj peknej bonus...
Waringull píše:tak hod flintu do žita a nehrej GM, když tě to nebaví a nemáš čas, přenechejto někomu aktivnímu kdo má čas a chuť to řešit. Pokud tu práci děláš s odporem, tak si dej pauzu pač taková negativní odpověd, nepřinese nic pozitivní, spíš to odradí ten zbytek hráču co tu zbyl, a přesně to je ten přístup, který hráč vidět nechce.Qvido píše:Až budeš každý den řešit všechno co si hráči vymyslí, tak mě můžeš soudit za pokrokový přístup. Nejsem vaše máma abych vás držel za ruku při každém kroku. Zkuste taky jednou převzít odpovědnost na sebe a udělat něco proto, aby jste si nekazili hru.
No tak já nevím... Mě Qvido vždy vyšel vstříc..někdy samozřejmě ne, ale vetšinou ve svém VOLNÉM čase se snažil pomoci...a myslím si, že to co dělá dělá dobře...
Klidně si pište na mpji osobo co chcete, ale pokud budete v takovém počtu nadávat a pořád si jen stěžovat, tak to nikdy dobrý nebude..
Myslíte si všichni když se bude ustavičně nadávat na GM, tak se něco zlepší ? Pochvalil někdo někdy nějaké GM za svou práci ?
Pořád to všechno dělají ve svém volnem čase... Někdy se něco nepovede, ale dost často se snaží rychle vyřešit chyby, porušovaní pravidel atd...
Kdokoliv to bude dělat, tak uslyší jen kritiku a chuť je pak rázem pryč... a nemyslím si že je potřeba něco měnit na GM týmu...
Když tu byl Wizzy tak si na to vzpomente jaky to bylo a jaký to je ted... podle mě to šlo vzhuru co se změnil GM tým...
Kdyz uz to nekdo hlasi, tak to proste muze vyndat a nahazet do kose. Bude to mit stejnej efekt jako bys psal page, ten poklad ti nikdo uz stejne nedoplni.Tuzemack píše:Určitě se to nestává každý den 10x, že by ti někdo hlásil, že někdo naházel bordel do pokladu. Já myslím, že by stačil jeden nebo dva exemplární tresty a už to znova nikdo neudělá - a je po problému. Jinak chápu, že tě každý ten otravuje spousta lidí ohledně různých věcí, ale zrovna tohle se dá vyřešit jednoduše.