PvP+PvM event 22.12.2015 20:00

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

PvP+PvM event 22.12.2015 20:00

Příspěvek od Aahz »

Vše připraveno.
Pár informací:

- Quest bude celý v PvP aréně, vstupné dělá 1k gp.
- Při vstupu dostanete deed, který vám vrátí fame, karmu a kills - můžete tedy utočit na hráče bez ohledu na status.
- Deed jde použít jen v safe zoně (tj zóna s bankéřem) - proti zneužití při PvP, kope pryč z areny.
- Loot povolen.
- Zpět do safe zony se dostanete přes bránu která je zavalená kamenem (po poklikání musíte počkat než se odvalí na krátkou dobu - rovněž proti utíkání z PvP)
- Pro duchy jsou rozmístěny portovací plošky, které vedou k ress kříži. Po ressu budete portnuti do safe zony
- Pro PvM neplatí žádná pravidla. Jestli si neohlídáte moby co zabijete je to váš problém.
- Pokud se mi bude zdát, že je mobů moc, nějaké umažu.
- PvP není povinné, pokud nechcete, nemusíte utočit na každého koho potkáte. Pokud nebude dost agresorů bude quest prostě jen PvM.

Dotazy a připomínky pište sem.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP+PvM event 22.12.2015 20:00

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

1. Aky je ciel tohto eventu? posledny prezit alebo nejaky cas?
2. Ked zomriem, budem mat opat sancu sa zapojit do boja? Alebo budem moct ressnut spoluhraca na tele?
3. loot predpokladam ze sa mozu hraci navzajom lootit tak?
4. PvP arena - trinsicka?
5. Je povolena skupinova spolupraca? (dojdeme napr. 5-ti a vsetkych zabijeme a vyfullime)

edit:
6. Motivacna odmena za vyhru/prejdene eventu? :)
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Mighty PvP GOD píše:1. Aky je ciel tohto eventu? posledny prezit alebo nejaky cas?
2. Ked zomriem, budem mat opat sancu sa zapojit do boja? Alebo budem moct ressnut spoluhraca na tele?
3. loot predpokladam ze sa mozu hraci navzajom lootit tak?
4. PvP arena - trinsicka?
5. Je povolena skupinova spolupraca? (dojdeme napr. 5-ti a vsetkych zabijeme a vyfullime)

edit:
6. Motivacna odmena za vyhru/prejdene eventu? :)
1) Bude PvM úkol, ale bez reward gate - není to klasický massquest, odměna bude v rámci tohoto PvM (pro toho kdo ji urve).
2) Není to turnaj, je to event, takže se resujte jak chcete. Můžete odejít ploškou k ress kříži a pak refnout znova z banky (nebo můžete úplně odejít přes deed a dojít bránou znovu, bránu na vstup tam nechám po celou dobu).
3) Ano. Opět kdokoliv kohokoliv může lootit.
4) Ne.
5) Ano, domluvit se můžete s kýmkoliv, a nejsme rasisti, takže na barvě nezáleží ;) Jen prudiči se na quest nedostanou.
6) Viz 1. Jiná odměna nebude protože by mohli lidi event proafkařit v safe zoně. Abyste měli odměnu budete muset jít ven a vybojovat si ji.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

čekám na puštění l2 a na forku... Total: 4,398 (members: 1,157, guests: 3,202, robots: 39) takhle nějak to bude i dnes večer tu, že? :p
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tady nás bude určitě víc.Neváhej a vyprdni se na nějaký Slimage 2 :D
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Bakly píše:čekám na puštění l2 a na forku... Total: 4,398 (members: 1,157, guests: 3,202, robots: 39) takhle nějak to bude i dnes večer tu, že? :p
Jaky to je cekat ve fronte 40 lidi na jedno npc ? :p
The Third
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

Loozer píše:
Bakly píše:čekám na puštění l2 a na forku... Total: 4,398 (members: 1,157, guests: 3,202, robots: 39) takhle nějak to bude i dnes večer tu, že? :p
Jaky to je cekat ve fronte 40 lidi na jedno npc ? :p
dal jsem to :D
Odpovědět