Propadle najmy
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Propadle najmy
Tak mi propadl najem po tech asi 8 letech co to platim, pac uz sem proste nemel cas a energii to vsechno uhlidat, poplatit, vicemene vsechno co sem mel je v tahu, pac fakt dohromady lidi na cove nebo co to je nedam a i kdyby tak sem mel spis citovou hodnotu k vecem co urcite nepoberu, pripadne sem mel v bednach v podstate vsechno.
Kazdopadne, ackoliv chapu ze proste propadlej najem, proc, kdyz GM vidi veci evidentne prevysujici hodnotu najmu po baraku, si to radsi nemuze vzit (treba neco nekolikanasobne prevysujici hodnotu) a holt treba jednou ten najem zaplatit s nakym varovanim ze priste to bude konecna?
Ja chapu ze v dobe kdy o baraky byl naval, guildy o 20 aktivnich lidech furt, ale ted? Well, anyways, asi definitivni cya, pac mi padl vicemene posledni duvod proc obcas lognout a zahrat si, i kdyz prevazne sam, naznovu "vybavovani" uz proste neni cas ani nalada.
Jen aby bylo jasno, nepisu to proto, ze to chci vratit nebo whatever, spis me jen zamrzelo, ze se tu nak furt vsechno hroti jak kdyz tu bylo 300+ lidi, ackoliv nejsem aktivni hrac, tak jednou za cas si zahrat navstivit svoje "sidlo" a zahrat si bylo fajn, tak mozna pokud je tu nejaka snaha tu jeste par lidi udrzet, tak trebas by se tomu mohla prizpusobit schovivavost ve vecech co nejsou naky fatal prohresky, pac mi pripada, ze uz to brzo bude spis rodinnej shard nez neco vic.
No, preju hezky svatky, koukam naky vanocni questy se jeste dejou, tak aspon neni uplne mrtvo.
E: Koukam misto Cove - Deceit? Alespon tak, ale stejne bych uz lidi dohromady nejspis nedal, nehlede na to ze nemam co na sebe. Coz ale stejne neni pointa tohodle postu.
Kazdopadne, ackoliv chapu ze proste propadlej najem, proc, kdyz GM vidi veci evidentne prevysujici hodnotu najmu po baraku, si to radsi nemuze vzit (treba neco nekolikanasobne prevysujici hodnotu) a holt treba jednou ten najem zaplatit s nakym varovanim ze priste to bude konecna?
Ja chapu ze v dobe kdy o baraky byl naval, guildy o 20 aktivnich lidech furt, ale ted? Well, anyways, asi definitivni cya, pac mi padl vicemene posledni duvod proc obcas lognout a zahrat si, i kdyz prevazne sam, naznovu "vybavovani" uz proste neni cas ani nalada.
Jen aby bylo jasno, nepisu to proto, ze to chci vratit nebo whatever, spis me jen zamrzelo, ze se tu nak furt vsechno hroti jak kdyz tu bylo 300+ lidi, ackoliv nejsem aktivni hrac, tak jednou za cas si zahrat navstivit svoje "sidlo" a zahrat si bylo fajn, tak mozna pokud je tu nejaka snaha tu jeste par lidi udrzet, tak trebas by se tomu mohla prizpusobit schovivavost ve vecech co nejsou naky fatal prohresky, pac mi pripada, ze uz to brzo bude spis rodinnej shard nez neco vic.
No, preju hezky svatky, koukam naky vanocni questy se jeste dejou, tak aspon neni uplne mrtvo.
E: Koukam misto Cove - Deceit? Alespon tak, ale stejne bych uz lidi dohromady nejspis nedal, nehlede na to ze nemam co na sebe. Coz ale stejne neni pointa tohodle postu.
Naposledy upravil(a) Delarock dne 12.12.2015 12:25:11, celkem upraveno 1 x.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Re: Propadle najmy
delo pošli mi, jako profesionalnimu spravci cizich majetku, login a já pro to skočim :p
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
:p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Protože jsou v nájmech věci někdy i v milionech, dala se možnost nájem vykoupit, nebo můžete koupit socháč a přestěhovat se tam a nemusíte hlídat nájem. Nikdo to nikdy neřeší, až jak je pozdě, jako vždy...
Platit to z těch věcí nejde, protože někdy tam gp ani nejsou (jen itemy). Někdy je v nájmu hromada lidí a GM by měl prohrabávat všechny kontejnery pro gp? A i kdyby se to takhle začalo dělat, tak by nejspíš nájem za chvíli neplatil nikdo (však proč, když to GM udělá za Vás, že ? to fakt ne). Tři měsíce není zase tak krátká doba, aby se to nedalo uhlídat. A jestli nejsi aktivní abys to hlídal platí -> vykoupit nájem nebo přestěhovat věci do socháče.
Propadlé nájmy jsou v Deceitu.
Platit to z těch věcí nejde, protože někdy tam gp ani nejsou (jen itemy). Někdy je v nájmu hromada lidí a GM by měl prohrabávat všechny kontejnery pro gp? A i kdyby se to takhle začalo dělat, tak by nejspíš nájem za chvíli neplatil nikdo (však proč, když to GM udělá za Vás, že ? to fakt ne). Tři měsíce není zase tak krátká doba, aby se to nedalo uhlídat. A jestli nejsi aktivní abys to hlídal platí -> vykoupit nájem nebo přestěhovat věci do socháče.
Propadlé nájmy jsou v Deceitu.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Tak duvod uz nelognout ti myslim nepadl tim, ze si prisel o najem a veci tim spojene, ale uz predtim. Mozna prave to, ze si o veci neprisel, ale muzes je ziskat zpet te donuti aspon kvuli tomu lognout. Pohledat stare zname, kteri by to taky po dlouhe dobe kvuli tobe logli a pomohli ti
Me by samozrejme taky vyhovovalo neco jako "preruseni placeni najmu" (jestli to UO umoznuje)protoze se nadobro nechci toho, co sem na DP mel vzdat a ani si nemyslim, ze by to v teto dobe mohlo nejak systemu ublizit. Ale to je na posouzeni vetsich hlav nez mam ja
Me by samozrejme taky vyhovovalo neco jako "preruseni placeni najmu" (jestli to UO umoznuje)protoze se nadobro nechci toho, co sem na DP mel vzdat a ani si nemyslim, ze by to v teto dobe mohlo nejak systemu ublizit. Ale to je na posouzeni vetsich hlav nez mam ja
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nebo nějaké delší předplatné ( jako u guildstounu ) by taky nebylo na škodu..Pheme píše:Tak duvod uz nelognout ti myslim nepadl tim, ze si prisel o najem a veci tim spojene, ale uz predtim. Mozna prave to, ze si o veci neprisel, ale muzes je ziskat zpet te donuti aspon kvuli tomu lognout. Pohledat stare zname, kteri by to taky po dlouhe dobe kvuli tobe logli a pomohli ti
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nemel sem tam veci v milionech a fakt bych z toho dve nebo kolik soch je na minimalni barak proste nedal. Ano mohl sem mit aspon neco v bance. Ano v GP sem to tam nemel, a myslim si ze to je porad docela relativne nestandardni situace, ze nekomu propadne najem a pritom ma plnej barak veci. A ze se to da vykoupit popravde ani nevim kde najdu (ackoliv sem neco takovyho urcite cetl).Aahz píše:Protože jsou v nájmech věci někdy i v milionech, dala se možnost nájem vykoupit, nebo můžete koupit socháč a přestěhovat se tam a nemusíte hlídat nájem. Nikdo to nikdy neřeší, až jak je pozdě, jako vždy...
Nejspis by nikdo neplatil najem? Vsak rikam, ze by si GM mohlo vzit nekolikanasobne vetsi obnos veci co nekde volne lezej a jen jednou. V podstate pocitam ze jen na zemi sem mel veci v hodnote nekolikanasobne prevysujici hodnotu baraku - kdyby smazali celou zem + varovani ze priste bez milosti, bylo by to pro me asi dostatecnej warning. Nerikam ze ma prolejzat vsemozny bedny, tak zas klidek. Chapu ze tohle by bylo nemyslitelny ve chvili kdy tu bylo 350+ lidi online pravidelne, ale - Cas aktualizace : 2015/12/12 13:49:12, Pripojenych hracu : 26 ? Dle myho nazoru to na veci krapet neco meni. Neda se "ridit" shard o tolika lidech stejne jako o stovkach hracu.
Jo to sem psal uz v editu.Aahz píše:Propadlé nájmy jsou v Deceitu.
Popravde logl sem, zjistil sem ze vicemene fakt nic nemam a nekoho vylozene otravovat aby se mnou sel do deceitu, kdyz hlavni co sem za posledni roky delal je jit si zabit par draku, juknout na avatar za dread spiderama me asi nedonuti. Jako nevim, sou vanoce, ted uz mam prec jen jiny starosti nez pred lety kdy sem mohl hrat bez omezeni, nakej cas bude, takze treba nekdy, ale moc neverim ze se k tomu dostanu. Ono ani proste nejde tak o naky bedny co nejspis budou securky, ve kterejch bylo prd, mel sem to spis ruzne v bednach upraveny v baraku, spousta gaterun na zemi, melo to takovej svuj system a kdejaka vec co nekomu mohla pripadat jako kravina byla typu - to kdyz sme naposledy chcipli v shame na lagy, tak tuhle jedinou vec mi otamtud vzali - pro nekoho treba obycejnej +5 warmacePheme píše:Tak duvod uz nelognout ti myslim nepadl tim, ze si prisel o najem a veci tim spojene, ale uz predtim. Mozna prave to, ze si o veci neprisel, ale muzes je ziskat zpet te donuti aspon kvuli tomu lognout. Pohledat stare zname, kteri by to taky po dlouhe dobe kvuli tobe logli a pomohli ti.

Jen takova perlicka proc sem nezaplatil najem - nemel sem cash v GP, tak sem chtel prodat naky formy a black musta co sem mel, tak sem koukl na vyvesku, nasel typa co tam mel icq, pridal sem na icq, hlasilo to naky errory, takze se mu zprava neposlala, updatnul sem mirandu, furt errory, pac byla noc tak sem sel spat -> zapomel sem na to asi tejden, logl sem vcera ze sem si na to vzpomel a uz pozde, takze tak.
Ale jako ja tu nechci resit co se stalo me, nezaplatil sem, mel sem to mit nak vic posefovany dopredu nebo nevim, ale rikam, platil sem to x let, proste stalo se. Nicmene neverim ze sem jedinej komu se to stane a komu to posleze nebude lito a vzhledem k tomu ze za chvili se tu hraci asi budou pocitat na prstech rukou a nohou, tak by bylo skoda kvuli vecem co tu byli driv pro naky omezeni najmu ty pocty dal snizovat. V zadnym pripade nerikam, ze by to melo platit gm pravidelne, nebo ze by za to nemel bejt nakej trest (treba prave v podobe smazani xnasobku najmu co zrovna nekde zahlidne).
Naposledy upravil(a) Delarock dne 12.12.2015 14:18:07, celkem upraveno 4 x.
-
-
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jako Dela to tady zase po dlouhe dobe konecne nakopnul. Uplna nostalgie:D
-
- Orc Writer
ololololol
Ikdyž tu pár hráču zůstalo, věř, že Ti se vstřícností odešli, tu se spravedlnosti nedovoláš ani nedočkáš. A nějaké vyjímky se dělat s velkou pravděpodobnosti nebudou. Doporučuji napsat na forum, za předpokladu, že už neznáš žadného aktivního hráče. Pokud tak vykonáš, nezapomeň na první větu ve které se zmiňuji o dnešních hráčích
. Snad svůj majetek vybojuješ zpátky...

STOP SUPPORTU!
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To ani neni o tom vybojovat zpatky, pac stejne pocitam naprosta vetsina veci co tam byla uz neni, plus bych nemel z ceho platit ten barak kdybych ho znova koupil, pac by nebylo co prodavat, ted sem doufal ze blackmust za 300k zas pul roku najmu splachne a ja si tak max zajdu nakou lvl 1 / 2 mapku obcas.
Spis sem cekal ze se tu veci nak razantnejc zmenily s ubytkem hracu a tohle me proste tak nejak zamrzelo a zklamalo, tot vse.
Spis sem cekal ze se tu veci nak razantnejc zmenily s ubytkem hracu a tohle me proste tak nejak zamrzelo a zklamalo, tot vse.
-
-
Když jsi věděl že ti končí nájem a nemáš na něj, proč jsi si věci nesbalil do banky? Nebo do truhel + page at ti to dáme do banky. Nebo jsi mohl napsat page/icq at ti ten nájem nikdo nestěhuje že seženeš gp. Zabralo by ti to tak minutu a nevidím důvod proč bysme ti nemohli vyhovět...
Stěhoval jsem jen dva nájmy a oba byly propadlé 6.12. nestěhuju to když je nájem propadlý den nebo dva pokud si o něj nenapíše jiný zájemce. Jeden nájem neměl věci na zemi a druhý (počítám že to byl ten tvůj), měl bordel po celé podlaze. Do truhel v deceitu se mají dávat jen cenné itemy, většinou tam dávám všechno ale ne když bych měl sbírat XYZ itemů ze země a řeším to přes ".nuke". Myslím to byly mapky pokladů všechno ostatní v truhle máš - je to napsáno na webu že se stěhují jen cennější věci - pokud těch itemů není moc (což většinou není) tak poberu do truhly vše.
Vyjímečný stav tohle není, těch nájmů kde jsou cenné(a zpravidla cennější než tvoje) itemy bývá spousty, někdy je propadlých nájmů klidně 10 najednou.
Pokud jsi chtěl něco v systému změnit, měl jsi to řešit dříve, tedka ti nikdo nic vracet nebude -> jak by k tomu přišli ti, kteří si do deceitu bez keců zašli, místo aby brečeli na foru?
Prodlužovat doba na placení nájmů se nebude, padl o tom návrh, ale zamítl se, protože pak by bylo zbytečné nájem vykupovat nebo stavět socháče (a preferuje se výkup před bydlením bez starostí neomezeně za pár gp, nebo socháč, oboje tedy za mnohem větší cenu než klasický nájem). Pokud téma prodloužení doby chcete znovu otevřít, můžete...
Přerušení nájmu je další téma které můžete navrhnout s tím jak by to mělo podle vás fungovat, nápadům se nikdo nebrání.
Stěhoval jsem jen dva nájmy a oba byly propadlé 6.12. nestěhuju to když je nájem propadlý den nebo dva pokud si o něj nenapíše jiný zájemce. Jeden nájem neměl věci na zemi a druhý (počítám že to byl ten tvůj), měl bordel po celé podlaze. Do truhel v deceitu se mají dávat jen cenné itemy, většinou tam dávám všechno ale ne když bych měl sbírat XYZ itemů ze země a řeším to přes ".nuke". Myslím to byly mapky pokladů všechno ostatní v truhle máš - je to napsáno na webu že se stěhují jen cennější věci - pokud těch itemů není moc (což většinou není) tak poberu do truhly vše.
Vyjímečný stav tohle není, těch nájmů kde jsou cenné(a zpravidla cennější než tvoje) itemy bývá spousty, někdy je propadlých nájmů klidně 10 najednou.
Pokud jsi chtěl něco v systému změnit, měl jsi to řešit dříve, tedka ti nikdo nic vracet nebude -> jak by k tomu přišli ti, kteří si do deceitu bez keců zašli, místo aby brečeli na foru?
Prodlužovat doba na placení nájmů se nebude, padl o tom návrh, ale zamítl se, protože pak by bylo zbytečné nájem vykupovat nebo stavět socháče (a preferuje se výkup před bydlením bez starostí neomezeně za pár gp, nebo socháč, oboje tedy za mnohem větší cenu než klasický nájem). Pokud téma prodloužení doby chcete znovu otevřít, můžete...
Přerušení nájmu je další téma které můžete navrhnout s tím jak by to mělo podle vás fungovat, nápadům se nikdo nebrání.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ja jako nevim, ale kdyz napisu - "Jen aby bylo jasno, nepisu to proto, ze to chci vratit nebo whatever, spis me jen zamrzelo, ze se tu nak furt vsechno hroti jak kdyz tu bylo 300+ lidi", "Ale jako ja tu nechci resit co se stalo me, nezaplatil sem, mel sem to mit nak vic posefovany dopredu nebo nevim, ale rikam, platil sem to x let, proste stalo se." , tak proc tak zhurta?Pokud jsi chtěl něco v systému změnit, měl jsi to řešit dříve, tedka ti nikdo nic vracet nebude -> jak by k tomu přišli ti, kteří si do deceitu bez keců zašli, místo aby brečeli na foru?
Chci to zmenit do budoucna, nerikam ze mi ma nekdo neco vracet.. ale jako wtf je tohle za pristup? Ano lidi obvykle resej veci az se neco stane, me se to stalo, ptam se proc se to nedela ted krapet jinak, nebo proc by se to nemohlo delat jinak? Nicmene jestli je tvuj pocit ze sem sem prisel proto abych misto toho, ze bych sel do deceitu sem si to prisel vybrecet, tak to se fakt mylis. Je sice fajn ze je moznej nejakej vykup a tak, ale na to takova ta herni middle-to-low class proste nikdy mit nebude, pokud aktivne nehraje, rikam, ted sem 8 let platil barak z ruznejch mensich postupnejch harvu, kdyz sem mel cas a rozprodeje toho co sem nabral predtim. V zadnym pripade sem nebyl blizko jedny, natoz peti soch.
Ano muj byl nejspis ten s "bordelem" po cely podlaze - bordel = tusim 8 nebo 10 gate run (stale jedna stoji 50k?), nekolik lvl 4 map a pak naky lowlvl. Nicmene pokud vim tak sem nepresahoval zadnej limit itemu na zemi a podobne, takze v tom nevidim problem a ne opravdu sem necekal ze bych to dostal vsechno nahazeny do truhly, ja resim proc v momentalni situaci jaka na DP je, se tyhle veci neresej spis stylem - ma na zemi veci nekolikanasobne prevysujici najemny? nuke zeme, najem +1 mesic, kniha s warningem ze priste je to KO.
A do tretice, opravdu neocekavam ze by mi neco bylo nejak vraceno, ani neocekavam ze to o cem tu mluvim by bylo realny pri 300+ hracich, pri 30 prumernejch mi to realny prijde. Obzvlast kdyz se delaj takovy veci jako navraty accountu a unbany vcetne tolerovani ruznejch historickejch prasat.
Zaroven chapu ze 80% lidi je to sumak, ale proste nerikej mi, ze ani GMkum uz dneska neni lito videt, ze lidi proste mizej a mazat jim veci proste nemuze bejt fajn zazitek.
Psal sem to v predpredchozim prispevku, jak se mi to stalo.Když jsi věděl že ti končí nájem a nemáš na něj, proč jsi si věci nesbalil do banky?
Nejsem aktivni = obvykle nemam uplne majetek jako aktivni hraci = lehce nerealne.A jestli nejsi aktivní abys to hlídal platí -> vykoupit nájem nebo přestěhovat věci do socháče.
A na icq bych sic rad odpovedel, ale ICQ po me chce jakous verifikaci telefonniho cisla -.-
Naposledy upravil(a) Delarock dne 12.12.2015 16:53:50, celkem upraveno 3 x.
-
-
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jako ted uplne nevim co je to za pribeh Delo:D Jsem mohli skocit decak a pak te nastehovat do nejakyho baraku za sochy. Ty ses spis potreboval vypsat ze:D?
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechci stehovat jinam, ja nechci jit deceit, me proste jen stve, ze misto toho aby GM nejakym zpusobem zohlednovali malo hracu, to ze v baraku dostatecnej majetek na zaplaceni je nekolikrat, tak to proste radsi nuknou a hodej do deceitu. Nacez lidi jako ja pak nemaj vubec naladu logovat, pac ta hlavni radost z toho co jak meli zarizeny je nenavratne pryc a cas na to to delat znova proste a jednoduse neni. A jestlikoz sem clovek co rad archivuje kazdou kravinu, tak me to proste svym zpusobem stve, ze sem si to treba aspon naposled nevyscreenoval .) Thats all.
Abych teda se zas GM trochu zastal sam ve vlastnim hatu, nevim kdo je Aahz, nevim co se tu kdy stalo ze GM se napul schovavaj na foru, chapu ze v pravidlech je to tak a tak, takze chapu ze to tak delaj. Ale nechapu, ze to jeste nikoho nenapadlo, jeslti je to fakt vsem jedno po tom co tu prijdou o ani ne tak veci ale vzpominky co ty veci predstavujou?
Abych teda se zas GM trochu zastal sam ve vlastnim hatu, nevim kdo je Aahz, nevim co se tu kdy stalo ze GM se napul schovavaj na foru, chapu ze v pravidlech je to tak a tak, takze chapu ze to tak delaj. Ale nechapu, ze to jeste nikoho nenapadlo, jeslti je to fakt vsem jedno po tom co tu prijdou o ani ne tak veci ale vzpominky co ty veci predstavujou?
Naposledy upravil(a) Delarock dne 12.12.2015 17:00:39, celkem upraveno 2 x.
-
-
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
téma otevřít můžeme, má to ale nějaký smysl poté, co platí výše zmíněné?Aahz píše: Prodlužovat doba na placení nájmů se nebude, padl o tom návrh, ale zamítl se, protože pak by bylo zbytečné nájem vykupovat nebo stavět socháče (a preferuje se výkup před bydlením bez starostí neomezeně za pár gp, nebo socháč, oboje tedy za mnohem větší cenu než klasický nájem). Pokud téma prodloužení doby chcete znovu otevřít, můžete...

Takže abych to shrnul: Propadl ti nájem jako stovce jiných lidí, ten byl vystěhován jako té stovce jiných lidí a tobě se to nelíbí, pobrečel sis a tím jsi dosáhl smyslu tohoto topicu. Nechceš nic měnit, nechceš itemy z decu, jen tohle. Dobře, je moje chyba, že jsem v tom hledal větší smysl.
To nevím, jen říkám, že ten návrh už tady byl a jaký měl výsledek a proč. Jestli s tím proč neprošel nesouhlasíte, můžete k tomu říct svoje a třeba se vám podaří přesvědčit GM tým, aby se to provedlo. Jestli ale nebudete dělat nic a jen brečet na foru jak se nic nemění, tak se nedivte, když se opravdu nic měnit nebude (a to neplatí jen pro tohle téma).téma otevřít můžeme, má to ale nějaký smysl poté, co platí výše zmíněné?
Schovávám se na foru ? Nechápu ... nicméně proč se začala identita GM skrývat bude asi kvůli těm hate postům.Delarock píše: Abych teda se zas GM trochu zastal sam ve vlastnim hatu, nevim kdo je Aahz, nevim co se tu kdy stalo ze GM se napul schovavaj na foru, chapu ze v pravidlech je to tak a tak, takze chapu ze to tak delaj. Ale nechapu, ze to jeste nikoho nenapadlo, jeslti je to fakt vsem jedno po tom co tu prijdou o ani ne tak veci ale vzpominky co ty veci predstavujou?
BTW v pravidlech je ohledně vyklízení nájmů tohle tak tím řízením se pravidly bych to tak tragicky neviděl:
V případě dobré vůle bohů mohou neplatiči svůj majetek nalézt na dně dungeonu Deceit po dobu jednoho měsíce od data vyklizení, poté bude všechen majetek nenávratně smazán.
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Sorry ale me proste pripada, ze pulku toho co napisu nectes. Protoze jinak nechapu jak na
Ja to teda asi znova shrnu:
- prisel sem o veci, najem, po tom co sem ho x let platil, ted me to mrzi, page sem nepsal, protoze vim ze se ty najmy platej a mel sem v planu ho zaplatit. PSAL sem v postu jak se mi tohle stalo - icq problemy, pak sem zapomel, kdyz sem logl, bylo pozde
- nechci nic vracet ani zadnej support nebo pomoc s tim dojit deceit, pokud bych na to sam cas mel, tak se to pokusim zaridit sam, ackoliv protoze sem mel v baraku temer vsechno, tak se spis s nekym povezu, kdybych tam nahodou fakt sel
- na odkoupeni baraku sem nemel, protoze neaktivni lidi proste tolik penez obvykle nemaj, takze je pro me tahle moznost vicemene irelevantni
- protoze me je tohle lito, chapu ze i jinejm by to mohlo bejt lito, proto se ptam na logickou otazku, kdyz GM vidi na zemi spoustu veci vetsi hodnoty, proc nenukne tyhle a neda +1 mesic najem na napravu, s nakou vystrahou? coz je zmena, kterou navrhuju, + trebas i nakou delsi najemni dobu, pripadne treba zcervenani (proste jinou barvu) domovniho platu, aby si toho clovek proste fakt vsiml
- chapu ze tohle by bylo nerealny pri 300+ hracich, myslim si ze to je realny pri 30 prumernych hracich, dyt snad i GM to musi bejt lito vyhazovat veci lidem, kdyz jich je tu tak malo
- vim ze nejsem prvni ani posledni, ale to neznamena, ze to nemrzelo i lidi predemnou a nebude mrzet lidi po me
- na ICQ odpovedet nemuzu, pac to po me chce nejakou validaci telefonu, coz vzhledem k tomu ze icq pouzivam velmi vyjmecne (v podstate pouze pro UO) me uplne nenaplnuje duverou, vzhledem k tomu ze to vlastnej naky rusaci
Muzu dostat tuhle odpoved?Ano lidi obvykle resej veci az se neco stane, me se to stalo, ptam se proc se to nedela ted krapet jinak, nebo proc by se to nemohlo delat jinak? Nicmene jestli je tvuj pocit ze sem sem prisel proto abych misto toho, ze bych sel do deceitu sem si to prisel vybrecet, tak to se fakt mylis.
Zaroven rikam ze CHAPU ze si udelal to co je v pravidlech, ale NECHAPU proc by se to nemohlo zmenit. Cimz nechapu ani tvuj druhy post.Takže abych to shrnul: Propadl ti nájem jako stovce jiných lidí, ten byl vystěhován jako té stovce jiných lidí a tobě se to nelíbí, pobrečel sis a tím jsi dosáhl smyslu tohoto topicu. Nechceš nic měnit, nechceš itemy z decu, jen tohle. Dobře
Ja to teda asi znova shrnu:
- prisel sem o veci, najem, po tom co sem ho x let platil, ted me to mrzi, page sem nepsal, protoze vim ze se ty najmy platej a mel sem v planu ho zaplatit. PSAL sem v postu jak se mi tohle stalo - icq problemy, pak sem zapomel, kdyz sem logl, bylo pozde
- nechci nic vracet ani zadnej support nebo pomoc s tim dojit deceit, pokud bych na to sam cas mel, tak se to pokusim zaridit sam, ackoliv protoze sem mel v baraku temer vsechno, tak se spis s nekym povezu, kdybych tam nahodou fakt sel
- na odkoupeni baraku sem nemel, protoze neaktivni lidi proste tolik penez obvykle nemaj, takze je pro me tahle moznost vicemene irelevantni
- protoze me je tohle lito, chapu ze i jinejm by to mohlo bejt lito, proto se ptam na logickou otazku, kdyz GM vidi na zemi spoustu veci vetsi hodnoty, proc nenukne tyhle a neda +1 mesic najem na napravu, s nakou vystrahou? coz je zmena, kterou navrhuju, + trebas i nakou delsi najemni dobu, pripadne treba zcervenani (proste jinou barvu) domovniho platu, aby si toho clovek proste fakt vsiml
- chapu ze tohle by bylo nerealny pri 300+ hracich, myslim si ze to je realny pri 30 prumernych hracich, dyt snad i GM to musi bejt lito vyhazovat veci lidem, kdyz jich je tu tak malo
- vim ze nejsem prvni ani posledni, ale to neznamena, ze to nemrzelo i lidi predemnou a nebude mrzet lidi po me
- na ICQ odpovedet nemuzu, pac to po me chce nejakou validaci telefonu, coz vzhledem k tomu ze icq pouzivam velmi vyjmecne (v podstate pouze pro UO) me uplne nenaplnuje duverou, vzhledem k tomu ze to vlastnej naky rusaci
Naposledy upravil(a) Delarock dne 12.12.2015 18:02:25, celkem upraveno 2 x.
-
-
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
přesvědčit GM tým = brečet na foruAahz píše: To nevím, jen říkám, že ten návrh už tady byl a jaký měl výsledek a proč. Jestli s tím proč neprošel nesouhlasíte, můžete k tomu říct svoje a třeba se vám podaří přesvědčit GM tým, aby se to provedlo. Jestli ale nebudete dělat nic a jen brečet na foru jak se nic nemění, tak se nedivte, když se opravdu nic měnit nebude (a to neplatí jen pro tohle téma).
brečet na foru = nic se (k lepšímu?) ne(z)mění
se nedivte , se nic měnit nebude - je vlastně logickým vyústěním situace gm hráči, hráči gm, změny, proměny a směřování
Scorp -K- píše: Potřebujeme tě v tomto topiku, pls postuj!