Nemáte prosím někdo tip na seznam příkazů built-in editoru maker v Yoku?
Častokrát jsem zatoužil vyhledat ve svých mocných makrech nějaký řetězec, ale po bezvýsledném mačkání CtrlF, AltF, F3 atd. jsem to vzdal. Nebo kdyby někdo věděl, jak ten built-in editor nahradit něčím praktičtějším...
Editor maker
No ja na editaci maker pouzivam TextPad do ktereho jsem si upravil nejaky stavajici soubor s definici syntaxi a klicovych slov, takze mam syntax higlighting, podporu jednoduche indentace pomoci klavesovych zkratek, find, replace a kdovi co este
jedina nevyhoda je v tom, ze kdyz upravene makro ulozim a chci jej vyzkouset, musim ho v yoku znova nacist..

jedina nevyhoda je v tom, ze kdyz upravene makro ulozim a chci jej vyzkouset, musim ho v yoku znova nacist..
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To samé, akorát PSPad.Aldaris píše:No ja na editaci maker pouzivam TextPad do ktereho jsem si upravil nejaky stavajici soubor s definici syntaxi a klicovych slov, takze mam syntax higlighting, podporu jednoduche indentace pomoci klavesovych zkratek, find, replace a kdovi co este :)
post++;