Editor maker

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Odpovědět
Dondor
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Editor maker

Příspěvek od Dondor »

Nemáte prosím někdo tip na seznam příkazů built-in editoru maker v Yoku?
Častokrát jsem zatoužil vyhledat ve svých mocných makrech nějaký řetězec, ale po bezvýsledném mačkání CtrlF, AltF, F3 atd. jsem to vzdal. Nebo kdyby někdo věděl, jak ten built-in editor nahradit něčím praktičtějším...
Aldaris
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldaris »

No ja na editaci maker pouzivam TextPad do ktereho jsem si upravil nejaky stavajici soubor s definici syntaxi a klicovych slov, takze mam syntax higlighting, podporu jednoduche indentace pomoci klavesovych zkratek, find, replace a kdovi co este :)
jedina nevyhoda je v tom, ze kdyz upravene makro ulozim a chci jej vyzkouset, musim ho v yoku znova nacist..
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Aldaris píše:No ja na editaci maker pouzivam TextPad do ktereho jsem si upravil nejaky stavajici soubor s definici syntaxi a klicovych slov, takze mam syntax higlighting, podporu jednoduche indentace pomoci klavesovych zkratek, find, replace a kdovi co este :)
jedina nevyhoda je v tom, ze kdyz upravene makro ulozim a chci jej vyzkouset, musim ho v yoku znova nacist..
To samé, akorát PSPad.
post++;
Mole Two
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mole Two »

Hm :p Já sem línej to loadovat tak jedu norm přes ten editor yoka :p Control + F má jedna verze která umí i include ale zase neumí terminate :p Stačí tam nemít takovej bordel a je to v poho :P

EDIT: Tzn, editor yoka umi velky ho*no :p
Evil League of Evil
Odpovědět