Nechápu, proč sem vůbec něco postuješ. Bavíme se tu o kraftovi a změně, nikoliv o Kačerech, scorpovi, brekotu atd. Na urážlivý pokec a jiné žvásty si založte kanál, nebaví mě číst tyhle vaše posty. Nebo na začátku svého postu napiš "spam" a já to budu ignorovat a nebudu očekávat smysluplnou debatu o opravě této specky. Díky...Raxik píše:Tady nezbývá napsat nic jiného než AMEN!Nightwish píše:Dlouho jsem si nikam nenapsal, ale chtěl jsem si jen zaposthuntit:
za 1. - nejen my, taky oni! - brekot
za 2. - neni nase chyba, vase - brekot
za 3. - brekot²
když a+b = brekot, tak brekot = posthunt, čímž veškerá konverzace počínaje tím od Scorpa je čistý posthunt/brekot²
A to nejsem matematický génius
To Raxík: K čemu je craft ví snad každý, kdo hraje Ultimu nebo alespoň jednou prošel sekcí povolání na DP stránkách. Specky se zavedli, aby tyto možnosti rozšířili pro ty hráče, kteří chtějí mermomocí hrát jen "svého milovaného kraftíčka". To taky všichni víme, ale to, že pokud se do hry zavede nějaká změna, není vůbec vyjímkou, že tato změna bude v průběhu hry modifikována či úplně odebrána v závislosti na herních výhodách/nevýhodách, to bere v potaz asi jen velmi malé procento setrvavších hráčů. -> FREE shard (už to tu padlo tolikrát, že jsem si to dal dokonce na tričko do práce, když někdo prudí-> nad tím je nápis ČTĚTE POZORNĚ) To, že tady zřejmě nikdo se "smyslem pro hru jako takovou" nehraje Golem mástra a GM team je vytížen natolik, že nemá čas se tomu 100% věnovat pak logicky vyústí v takovýto výsledek.
Než začne další vlna "ale my nevěděli, že to tak nemá být" tak se zamysli: Destro ti dá IK na ránu - válečník = OP!
Golem mástr - C R A F T si s dvouma Agapiťákama (nehrál jsem, tipuju) vybije celé ICE, 4 pk a ještě mu nato stačí jedna ruka = no tak to určitě není OP!
Benevolence GM´s, že se takovouto chybu rozhodli "netrestat/penalizovat", beru jako vstřícné gesto vůči hráčům, kterých tu už moc není.
A byl bych možná i rád a poděkoval za opravu (ti, které golem mástr baví a nehrají ho čistě kvůli zisku) a ne za úplné zrušení/popř. většího nerfu.
Ironie v Škorpově případě je, že on, mamonu tolik, že by s ním mohl dláždit chodníky po celé Britannii, brečí, že z něho někdo dělá vola, když hraje, jak umí.
dlouhý post-hunt zakončím tématickým odkazem na video z YT:
https://www.youtube.com/watch?v=a7_uhNZgLMs
posthunt bez smajlíku je nanic!!!
Pokračování z crafta
Pokračování z crafta
Re: Craftsman
Klasika na DP.... Nejdrive byl oslaben medved pac byl preboost,pak destro nemohl mlatit hrace protoze byl v pvp moc TOP a zdejsim ritolezcum to vadilo.... Jeste bych udelal neco s wampem a muzete se jit zahrabat.... Neni divu ze DP jde do kopru,kdyz uz hraci jako Robin De Mamlas ala ritopich dostava pravomoce na Gm....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
založit si nový acc na forku a čekat na vhodnou příležitost rozhodně stálo za tento post..Xena píše:Klasika na DP.... Nejdrive byl oslaben medved pac byl preboost,pak destro nemohl mlatit hrace protoze byl v pvp moc TOP a zdejsim ritolezcum to vadilo.... Jeste bych udelal neco s wampem a muzete se jit zahrabat.... Neni divu ze DP jde do kopru,kdyz uz hraci jako Robin De Mamlas ala ritopich dostava pravomoce na Gm....
+1
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...Trinity píše:Nechápu, proč sem vůbec něco postuješ. Bavíme se tu o kraftovi a změně, nikoliv o Kačerech, scorpovi, brekotu atd. Na urážlivý pokec a jiné žvásty si založte kanál, nebaví mě číst tyhle vaše posty. Nebo na začátku svého postu napiš "spam" a já to budu ignorovat a nebudu očekávat smysluplnou debatu o opravě této specky. Díky...Raxik píše:Tady nezbývá napsat nic jiného než AMEN!Nightwish píše:Dlouho jsem si nikam nenapsal, ale chtěl jsem si jen zaposthuntit:
za 1. - nejen my, taky oni! - brekot
za 2. - neni nase chyba, vase - brekot
za 3. - brekot²
když a+b = brekot, tak brekot = posthunt, čímž veškerá konverzace počínaje tím od Scorpa je čistý posthunt/brekot²
A to nejsem matematický génius
To Raxík: K čemu je craft ví snad každý, kdo hraje Ultimu nebo alespoň jednou prošel sekcí povolání na DP stránkách. Specky se zavedli, aby tyto možnosti rozšířili pro ty hráče, kteří chtějí mermomocí hrát jen "svého milovaného kraftíčka". To taky všichni víme, ale to, že pokud se do hry zavede nějaká změna, není vůbec vyjímkou, že tato změna bude v průběhu hry modifikována či úplně odebrána v závislosti na herních výhodách/nevýhodách, to bere v potaz asi jen velmi malé procento setrvavších hráčů. -> FREE shard (už to tu padlo tolikrát, že jsem si to dal dokonce na tričko do práce, když někdo prudí-> nad tím je nápis ČTĚTE POZORNĚ) To, že tady zřejmě nikdo se "smyslem pro hru jako takovou" nehraje Golem mástra a GM team je vytížen natolik, že nemá čas se tomu 100% věnovat pak logicky vyústí v takovýto výsledek.
Než začne další vlna "ale my nevěděli, že to tak nemá být" tak se zamysli: Destro ti dá IK na ránu - válečník = OP!
Golem mástr - C R A F T si s dvouma Agapiťákama (nehrál jsem, tipuju) vybije celé ICE, 4 pk a ještě mu nato stačí jedna ruka = no tak to určitě není OP!
Benevolence GM´s, že se takovouto chybu rozhodli "netrestat/penalizovat", beru jako vstřícné gesto vůči hráčům, kterých tu už moc není.
A byl bych možná i rád a poděkoval za opravu (ti, které golem mástr baví a nehrají ho čistě kvůli zisku) a ne za úplné zrušení/popř. většího nerfu.
Ironie v Škorpově případě je, že on, mamonu tolik, že by s ním mohl dláždit chodníky po celé Britannii, brečí, že z něho někdo dělá vola, když hraje, jak umí.
dlouhý post-hunt zakončím tématickým odkazem na video z YT:
https://www.youtube.com/watch?v=a7_uhNZgLMs
posthunt bez smajlíku je nanic!!!
Kód: Vybrat vše
03.10.2015 07:18 Valec eb75de -K- Urážení GM na herním fóru, účet bude smazán. *Ocroc*
Kód: Vybrat vše
03.10.2015 07:49 Sirdawe d7efb2 - Zneužívání dual clienta, logování PK+frakce a obecné prudění hráčů. Smazání logovaných účtů, ztráta majetku a BAN IP. *Ocroc*
Nemam proti nikomu nic a respektujem GM, ale tiez sa mi to zda ako silna kava. Konecne tu opat par ludi hraje a takto o ne prichadzame.Bemis píše:A to je duvod ke smazani. Ty jses ale predvedl. *Hromadny potlesk*Kód: Vybrat vše
03.10.2015 07:18 Valec eb75de -K- Urážení GM na herním fóru, účet bude smazán. *Ocroc*
Ještě lepší, jiný trest nešel? Hlavně až bude někdo bugovat, dej mu logy prosím. Tohle je postavené na hlavu. Gm rada už nefunguje a ty se špatně vyspíš a vyléváš si to tady.Kód: Vybrat vše
03.10.2015 07:49 Sirdawe d7efb2 - Zneužívání dual clienta, logování PK+frakce a obecné prudění hráčů. Smazání logovaných účtů, ztráta majetku a BAN IP. *Ocroc*
Nemyslim si, ze za par horucich slov na fore by mal byt zmazany herny account, na ktorom hrac stravil xy dni cisteho hracieho casu.
A takisto nejake to prudenie patri k PVP, kde sa hraci dotahuju kto je lepsi a koho mama vie lepsie varit.
Peace
Ocroc dakujem...
Nevieš si predstaviť ako som spokojný , presne si vystihol moje slová a do bodky ich naplnil . Pravda bolí najviac a ešte viac ked je správne mierená na citlivé miesto . A to som evidentne trafil . A potom sa divme že majú hráči takýto názor na GM team, ked sa rozdávajú delety za takéto záležitosti .
Nevieš si predstaviť ako som spokojný , presne si vystihol moje slová a do bodky ich naplnil . Pravda bolí najviac a ešte viac ked je správne mierená na citlivé miesto . A to som evidentne trafil . A potom sa divme že majú hráči takýto názor na GM team, ked sa rozdávajú delety za takéto záležitosti .
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokračování z crafta
Tak já nevím nestačilo v tomhle případě jenom potrestat blokem na foru?Tohle mi přídě opravdu tvrdej trest.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Jedine čo ste spravili správne je to že ste mi dali ban na foru. Je trošku smiešne ked sa sami neriadite Vašimi pravidlami ale podaktore individua emociami. Nevidim jeden logicky krok ktory viedol pána všeznaleho Wizzyho k tomu aby mi dal delete, snad sa troška pochlapi a skusi mi to tu na forku vysvetlit a to som moc zvedavy ako. Začina sa nam tu vytvarať krasna cenzura, kedy človek musi všetko len chvalit a pokial sa mu nepači musi držať hubu a krok. Forum je hlavne o diskusii , to ze niekto ma problemy sam zo sebou a nedokaze prijat kritiku je jeho problem , ale ako taky clovek moze robit GM je pre mna zahadou . Snad nam to tu vysvetli.
Tu je vycuc Vasich pravidiel , skus mi prezradit akymi s8 sa riadil ty Wizzy.
Porušování těchto pravidel povede k upozornění nebo v horším případě k zabanování vašeho účtu na dobu určitou. Pokud se nepoučíte a budete pokračovat v nevhodném chování, bude váš účet na tomto fóru zabanován trvale a s ním i vaše IP.
Tu je vycuc Vasich pravidiel , skus mi prezradit akymi s8 sa riadil ty Wizzy.
Porušování těchto pravidel povede k upozornění nebo v horším případě k zabanování vašeho účtu na dobu určitou. Pokud se nepoučíte a budete pokračovat v nevhodném chování, bude váš účet na tomto fóru zabanován trvale a s ním i vaše IP.
Hrozne se mi libi tato cast. Chybi mi tam slovo HERNI ACCOUNT.Celav píše:Pokud se nepoučíte a budete pokračovat v nevhodném chování, bude váš účet na tomto fóru zabanován trvale a s ním i vaše IP.
Tak se na to podíváme ano?...
Základní pravidla shardu
1. Game Master (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
No co k tomu dodat. Musí se to brát jako fakt.
2. Znevážení této autority se trestá smazáním accountu.
"Arogantnejšieho blbca tento server ešte nevidel, nepredviedol si to raz ."....Splněno
3. Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
Tj důvod proč ti Valečku nemusí Wizzy nic vysvětlovat.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Tenhle bod je tu jen pro jistotu a nemá v téhle diskuzi moc roli. Tedy osobně nevím jak smazaní Válečka bude ve prospěch hry, ale rozhodně mě to dneska ráno velmi pobavilo.
Pokud pánové neovládáte základní pravidla shardu nemůžete se divit, že se vám tohle přihodí. Tj asi tak vše co k tomu říct. A kdyby vám to nestačilo nebo uteklo...velký tučný nápis v pravidlech.
Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
A co se týká toho druhýho šaška, je to obecně známé prase a sám s ním mám jen špatné zkušenosti a tady musím říct, že přijde na řadu bod 4, kde je opravdu přínosem pro hru se tohoto člověka zbavit. Sám nemůže říct, že jsem ho nevaroval, že takto dopadne s jeho chováním...
Základní pravidla shardu
1. Game Master (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
No co k tomu dodat. Musí se to brát jako fakt.
2. Znevážení této autority se trestá smazáním accountu.
"Arogantnejšieho blbca tento server ešte nevidel, nepredviedol si to raz ."....Splněno
3. Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
Tj důvod proč ti Valečku nemusí Wizzy nic vysvětlovat.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Tenhle bod je tu jen pro jistotu a nemá v téhle diskuzi moc roli. Tedy osobně nevím jak smazaní Válečka bude ve prospěch hry, ale rozhodně mě to dneska ráno velmi pobavilo.
Pokud pánové neovládáte základní pravidla shardu nemůžete se divit, že se vám tohle přihodí. Tj asi tak vše co k tomu říct. A kdyby vám to nestačilo nebo uteklo...velký tučný nápis v pravidlech.
Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
A co se týká toho druhýho šaška, je to obecně známé prase a sám s ním mám jen špatné zkušenosti a tady musím říct, že přijde na řadu bod 4, kde je opravdu přínosem pro hru se tohoto člověka zbavit. Sám nemůže říct, že jsem ho nevaroval, že takto dopadne s jeho chováním...
Naposledy upravil(a) Raxik dne 03 říj 2015 15:17, celkem upraveno 1 x.
How deep is it Raxik?
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Jestli jsem pochopil tvou určitě výtečnou angličtinu, to, že znám pravidla shardu a řídím se jimi ze mě dělá řitolezce? Je tomu tak?Scorp -K- píše:How deep is it Raxik?
Moju vytecnu anglictinu s certifikatom native speaker myslis? Ano pochopil.
Toleroval som Ti tvoje urazky dost dlho, lebo som si myslel ze si v pohode, ale bohuzial opak sa ukazal a je mi to uz jedno. Takze viac sa do diskusie s Tebou zapajat nebudem.
Toleroval som Ti tvoje urazky dost dlho, lebo som si myslel ze si v pohode, ale bohuzial opak sa ukazal a je mi to uz jedno. Takze viac sa do diskusie s Tebou zapajat nebudem.
Pak samozřejmě k tomu není co dál dodat...Dřív nebo později se budeš muset smířit s objektivním faktem, že Valec dostal del naprosto v souladu s pravidly, které tu jsou od začátku shardu...Scorp -K- píše:Moju vyrecnu anglictinu s certifikatom native speaker myslis? Ano pochopil.
Prave to je to v com sa mylis. Ja som s tym davno zmiereny, Valec je s tym zmiereny, ty si ten co tu musi poukazovat na to, ake su Gmka super a vsetko si mozu dovolit. A to z teba robi ritoleza.
Můžeš mě prosím tě poslat pasáž, kde tohle tvrdím?
Scorp -K- píše:ty si ten co tu musi poukazovat na to, ake su Gmka super a vsetko si mozu dovolit. A to z teba robi ritoleza.
Uz len to, ze posles post, v ktorom krok od kroku vysvetlujes pravidla autority, s ktoru ty osobne nic nemas, z teba robi ritoleza. A ak nechapes, kde presne si nadvihoval GMka, tak bohuzial uz nemam co dodat.
To máš pravdu, k tomuhle už opravdu není co dodat :D:D:D:D:DScorp -K- píše:Uz len to, ze posles post, v ktorom krok od kroku vysvetlujes pravidla autority, s ktoru ty osobne nic nemas, z teba robi ritoleza. A ak nechapes, kde presne si nadvihoval GMka, tak bohuzial uz nemam co dodat.
Škoda mluvit k takovému hloupému pitomcovi Scorpe. On má svůj svět a své sny. Neni potřeba mu je brát. Vlastní zahleděnost do sebe a nevnímání okolních názorů ani okolí z něho dělá pitomce ale on si to neuvědomuje. Takoví lidé za to nemůžou a jsou často chápáni jako nemocní i když to nemoc není.Raxik píše:To máš pravdu, k tomuhle už opravdu není co dodat :D:D:D:D:DScorp -K- píše:Uz len to, ze posles post, v ktorom krok od kroku vysvetlujes pravidla autority, s ktoru ty osobne nic nemas, z teba robi ritoleza. A ak nechapes, kde presne si nadvihoval GMka, tak bohuzial uz nemam co dodat.