Podvody ve hře
Podvody ve hře
Ahoj všem.
Otázka, dneska ráno jsem si psal s jedním borcem ve hře a musím říct že mě sprostě podvedl. Proto bych se chtěl zeptat zda je to proti pravidlům když někdo takhle někoho okrade o jeho majetek. Zda se nedopustil podvodu? Děkuji za odpověď.
Otázka, dneska ráno jsem si psal s jedním borcem ve hře a musím říct že mě sprostě podvedl. Proto bych se chtěl zeptat zda je to proti pravidlům když někdo takhle někoho okrade o jeho majetek. Zda se nedopustil podvodu? Děkuji za odpověď.
Re: Podvody ve hře
Takže když bidu ojižet ja ostatní hráče a kqzit jim hru taky to bude v pořàdku?
Jo, ale nesmíš přitom porušit pravidla DP
Takze podvadet se muze jo?to mam radost konecne pozitivni vec na tomto serveru a ja si naivne myslel ze se to nesmy 
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2

Ani jsi nenapsal co se stalo, tak tyhle reakce jsou ve smyslu jaká otázka, taková odpověď.
No rano jsem behal v pvp zone a potkal jsek tam sabrinu. Na icq ho znam dlouho. Jenze to nebyl on tao sme udelali obchod .
Jenze to psal vse tak duverihodne ze jsem na to pristoupil a nechal jsem se vylakat. To znamena ze me oodvedl a zabil. Samozdrejme me okradl. Vim ze je to pk ale tohle je v rozporu s moralnim chovani na dp.
Jenze to psal vse tak duverihodne ze jsem na to pristoupil a nechal jsem se vylakat. To znamena ze me oodvedl a zabil. Samozdrejme me okradl. Vim ze je to pk ale tohle je v rozporu s moralnim chovani na dp.
Vim ze je to pk ale tohle je v rozporu s moralnim chovani na dp.
Upřímně si mě pobavil
Upřímně si mě pobavil

No ano, presne takove to na DP je. Vetsi vepr je vic v pohode. Prizpusob se
No ano, přesně takové je to kdekoliv. Za blbost se platí.
Jen doufám, že se z toho dokážeš poučit. Jestli ne, tak tu máme za chvíli další zbytečný topic na fóru.
Jen doufám, že se z toho dokážeš poučit. Jestli ne, tak tu máme za chvíli další zbytečný topic na fóru.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Neboj ponaucil jsem se a ted na tomto zacnu vydelavat ja 

To budeš mít složitý, bo musíš najít nějakýho blbce, co na to skočí.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Neboj par se jich najde
A vzdy napisu podekujte pk 

Bacha aby te nezavreli gmka za dual v pvp, bo si nejsem uplne jistej, jestli bys tady jeste nasel stejne naivniho vola
Ne ja dual nebudu. Strategii rikat nebudu
Neber si to osobně, ale na takovýho vola pk čekalo tady dlouho, tu už jsou všichni naučení, ty už to štěstí mít nebudeš:)
Tak treba zde uz zustali jen ti kteri odrbavali druhy podle toho co pisete. Ale jestli ne, tak se urcite najde nekdo, kdo se da ukecat na nejakou "slevu"
Pro toho loozra. Tak ano urcite je to vsude tam, kde hraje podobna komunita a system hry to dovoluje stejny. To nic nemeni na tom, ze DP takove je
Pro toho loozra. Tak ano urcite je to vsude tam, kde hraje podobna komunita a system hry to dovoluje stejny. To nic nemeni na tom, ze DP takove je
Pheme: ty jsi tak kouzelně naivní
).

[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou provedl transakci vcera. Na icq mi psal nakej deal a ze je pure pk. Tak jsem tam sel a zajimalo me jestli je hloupej a skusi me zabit. No hloupej byl dost kvfkovat wh nebylo zly. Alespon jsem si refnul regy a jako odmenu ho zabil jeste asi 10x ruzne po svete kdyz refoval. Odmenil me serii nadavek na icq a byl klid. Vic takovych prosim!
Jn byla to chyba ale nejspis si ho jeste necham proklepnout bo kdyz jsem snim kseftoval cca 2 roky z5 tak i kdybych mel 10m tak by udelal kseft a ne me sundal vydis dobrej napad.
HTC HD. Už se teším na ojebàvky
HTC HD. Už se teším na ojebàvky