Zdravim, nabízím k prodeji script na třídění map pokladů podle souřadnic. Prodávám, protože jsem začal hrát a nemám moc GP a hlavně jsem na tom strávil 2dny (čistý čas tak 8hodin).
Popis scriptu:
1. Script vás vyzve k označení kontejneru, kde se budou nacházet prázdné pytlíky, kam bude přesouvat mapy dle souřadnic (nejlepší je mít cca 70-80% pytlíků z celkového počtu map)
2. Vás vyzve k vybrání pytlíku (ten se nesmí nacházet v kontejneru) kde jsou veškeré mapy určené ke třízení.
3. Poté script projede veškeré pytlíky v kontejneru a zkontroluje, zda se v nich nenachází nějaká mapa a pokud ano tak vezme její souřadnice a uloží si je a následně když narazí při třízení na stejné souřadnice tak mapu nedá do prázdného pytlíku, ale do tohoto. Takže to znamená, že můžete mít jeden kontejner a do něho přidávat kdykoliv další a další mapy, které se přidají k již roztříděným mapám.
4. Začne postupně projíždět všechny mapy v pytlíku a třídit je do pytlíků.
Zájemci pište na ICQ: 683681304
Cena: dohodou
Script na třídění map dle souřadnic
Moderátor: Caleb
Re: Script na třídění map dle souřadnic
A vůbec to nezní jako stará verze scriptu který sem napsal a v naivitě dal na forum MG že ne ? 
No hřeje mě alespon to že ta verze měla ještě chyby, i když většinou byl script funkční.

No hřeje mě alespon to že ta verze měla ještě chyby, i když většinou byl script funkční.
To nevim já to psal celé úplně od začátku.
A nevim co je MG
A nevim co je MG

Ověřeno, script si napsal svůj, ode mě se mu nějak dostal jen algoritmus 
funkčností si nejsem jistý ale prej mu to jede...

funkčností si nejsem jistý ale prej mu to jede...
ja to beru sefe isto sa dohodneme napis mi na icq 612383497