Karibik

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Karibik

Příspěvek od DarthKnight »

Dobrej večír přeju,
chtěl bych se Vám zeptat, z jakého důvodu mi byl nařízen "ozdravnej" pobyt na Karibiku... Byl jsem zde na tento krásný ostrov poslán z Trhu, kdy jsem vystřelil z mého luku na kamaráda.. Je pravda že jsem vystřelil z Piercing bow, ale vždyť na trhu nejde zabít hráče nebo se mýlím? Tak bych se chtěl zeptat na důvod mého ozdravného pobytu :)

Za odpověď děkuji..
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Re: Karibik

Příspěvek od NowWereTalkin »

Vystraha, aby si nabuduce nerobil pi*o*i*ny.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

NowWereTalkin píše:Vystraha, aby si nabuduce nerobil pi*o*i*ny.
Za to že jsem střelil 1 šíp do spoluhráče? Na trhu kde nejde ubírat HP?
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Uplne to stejny se ti stane kdyz ve Valhale hitnes napr moba co vyleze z pasti ktera se aktivovala v dungu :p tak jdes taky na karibik ver mi tak se s tim smiř :)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Mallory píše:Uplne to stejny se ti stane kdyz ve Valhale hitnes napr moba co vyleze z pasti ktera se aktivovala v dungu :p tak jdes taky na karibik ver mi tak se s tim smiř :)
Paráda :D nic jiného než "užít" si soudružského pobytu na "vysněném" ostrově mi nezbude, ale spíš by mě zajímal jaký prohřešek jsem spáchal a také délka trvání tohoto trestu..
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Kym nespocitas vsetky palmy :D
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

DarthKnight píše: Paráda :D nic jiného než "užít" si soudružského pobytu na "vysněném" ostrově mi nezbude, ale spíš by mě zajímal jaký prohřešek jsem spáchal a také délka trvání tohoto trestu..
Dlzka trestu myslim 45 minut + n*2 minut ( n - pocet chyb, ktore urobis ), s tym trhom je to osefovane tak preto, lebo niektore zbrane ( wh of mysterious dusk, great silencer zo silent huntky ) maju spraveny dmg cez src.hitpoints +(-30) napr, pred cim ta invul nechrani... ty dmg sice nedosdtanes, ale tych 30hp ti pri efekte stiahne, pretoze to ide mimo ochranu toho invulu, no a kedysi sa s tym dost podnikalo, niekto stal na trhu v topku afk, tak ho podme pol hodinu mlatit silentkov, nech mu to da IK a polotime si :)
( samozrejme toto je len moj laicky odhad, takze to moze dakto upresnit/vyvratit :) )
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Já mám tucha, že po tom, co jste tohle párkrát praktikovali, tak se to opravovilo a nefungujou ani žádný efekty... spíš jde si myslím o pruzení ve smyslu, že pořád můžeš ničit durabku equipi lidí a když jsou afk, vyvoláš tak bouchání jejich postavičky, která si taky může rozbít něco, co má v ruce....
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Jde o automatický script. Z důvodů co vypsal Xan a pak kvůli M. Dusku. Poučení pro tebe.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ještě bych rád ověřil tu informaci, že tě to tam automaticky pošle, i když bouchneš do NPC jak na trhu tak ve Valhale? jestli to tak skutečně je, aby mě nenapadla podobná kravina, byť vím, že dmg to npc nedá...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

JO skutecne automaticky,(na trhu nevim a zkouset to nebudu uz :wink: ) predtim tusim ty moby nesli zabit samozrejme to sem zkousel asi jako vetsina ale to tam jeste nekopalo :p tedka sem to proste hitnul jentak u nudy prsote se objevil vedle me tak sem mu ji dal pac se cekalo chvili na ostatni nez probehnou rewardou a ejhle ihned sem byl na karibiku po prvnim hitu :unibrow: rozhodne jsem to necekal :mrgreen:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

zajímavý a takový věci se do novinek nenapíšou,,,,,
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Určitě to nefunguje, tento týden mě na trhu někdo mlátil skládačkou (paroval) a ještě mi rozbil taming stafku. :cry: :cry:

Nová hra, parni si svého trhováka :lol:
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

bud rad za to, ja za strelbu s obic lukem dostal hnedka prudice( taky kamarada)
Odpovědět