Najlepšia guilda
Najlepšia guilda
Premýšľal som, a napadlo ma robilo sa na dp už niečo také ako je "Najlepšia Guilda serveru" ? Mňa osobne by zaujímalo aká guilda je podľa hráčov najlepšia na servery. Tak ak by sa niekomu chcelo mohol by tuna do tohoto topicu napísať názov guildy(+ak chcete napísať prečo práve tato guilda ). A koncom týždňa by som to spočítal a vyhodnotil
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Re: Najlepšia guilda
A naco su prave teraz prebiehajuce guildovne hry?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Na zjištění nejaktivnější guildy?Kesemot píše:A naco su prave teraz prebiehajuce guildovne hry?
Nejde mi o to ktorá guilda vie dunguvať ale o ktorej si myslíte že je top
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Pro me to jsou jedine staronovy Winged Riders s celebritou a primarchou vsech kraftu a vyrobcu kobovych rob na serveru samotnym Panem Kradem neboli Herkou.
Upresni parametry TOP, nezalezi na dobe, kdy gilda byla aktivni ?, jestli hodnotit jako "ze vseho vyvaleny", nebo "uz me nic neprekvapi", hodnotit jako 13 lety, nebo 20 lety?
No at byl trhovy podvodnk herka jakykoliv (nadavka) a jeho gilda byla ve sve dobe tercem posmechu, byli hodne aktivni a prosla ji rada hracu
No at byl trhovy podvodnk herka jakykoliv (nadavka) a jeho gilda byla ve sve dobe tercem posmechu, byli hodne aktivni a prosla ji rada hracu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to hodnotil podle účasti na srazech!
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Camelot , Lit
Ja bych vedel, ale samochvala smrdi
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Podle mě na celé čáře vedou Hated/loved
Nejlepsi gilda byla Pomsta.