Takový malinkatý podvodníček jménem Mathion

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Fufu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Takový malinkatý podvodníček jménem Mathion

Příspěvek od Fufu »

Taková malá zkušenost s hračem, jehož ICQ nese jméno Mathion a hraje, snad píšu správně, postavu mága, Good Charlotte, postavu PK. PVP si sem tam za blue zaběhám, a tak si časem člověk udělá obrázek o lidech a bytostech, které stojí jak na jedné, tak i na té druhé straně. Ač jsem zatvrdlý odsuzovač hráčů PK, ne za jejich lítaní v Cove, Delu či jinde při bojích v pvp, ale za jejich ostatní aktivity ruzných forem pojezdů, přesto se ve mě něco hnulo a na jedno takové malinkaté jsem měl slabost, nesl výše uvedení jméno. Měl jsem tedy možnost poznat tu lepší stránku tohoto hráče, který se zdánlivě jevil slušným chováním při bitkách v pvp - neprasil, mnohdy poresoval a jelo se dál. A tak jsem k němu přistupoval s určitou dávkou respektu i já, snažil jsem se jakési přátelské spojení mezi zlem a dobrem, neboť tohle zlo mi přišlo z těch všech natolik neškodné, že to ani zlem snad nazvat nešlo. Mluvím o pk, co hraje pouze PVP a nepouští se do pojezdových výprav. Tohle tady ale rozvádět nemíním, nerad bych zde vytvářel debatu o tom, co je a co není to pravé zlo ve hře, neboť co člověk, to názor a hranice každého z nás jsou trošku odlišné.
Podstata věci tkví v tom, že jsem tomuto člověku natolik důvěřoval, že když napsal prosbu o zapůjčení sochy na měsíc, ani vteřinu jsem neváhal a sochu zapůjčil. No, a měsíc se překulil jako voda a milý Mathion se naprosto odmlčel, uteklo půl roku, a i když se mu doručí mé urgence po komunikátoru ICQ, jsou bez odezvy.
Čert vzal sochu, je to takový banální prostředek, že by ani nestálo se o tom někde zmiňovat, ale těžko mohu se přenést nad takovýmto sprostým chováním, které stálo někomu za jednu ušmudlanou sochu, za jeden imaginární nehmatatelný a v konečném důsledku naprosto reálně bezcenný předmět, někomu za to, aby přišel o vizitku reálně slušného hráče. Napálil jsem se, moje hloupost, to bez další diskuze. Dávám to sem pouze jako informativní post o povaze tohoto hráče.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Takový malinkatý podvodníček jménem Mathion

Příspěvek od Dudek »

Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

vzdy pri kazdom dalsom topicu o mathionovi sa cudujem ze ten clovek tu este hra, a hlavne ze mu niekto este stale naleti
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

:D :D mathionko alias gery je v pohode, ale co viem nehrava teraz inak by mi uz napisal, a mozno ze by ti tu sochu aj vratil, ale nehrava tak asi na to zabudol...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Strigwyr píše::D :D mathionko alias gery je v pohode, ale co viem nehrava teraz inak by mi uz napisal, a mozno ze by ti tu sochu aj vratil, ale nehrava tak asi na to zabudol...
jop nehrava uz celkom dlho a ked nehra na icq nereaguje co viem :P Kazdopadne ak hrat zacne mi dajte vediet, lognu tiez! :D
Odpovědět