Co jinej shard hrajete taky ? :) _...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Co jinej shard hrajete taky ? :) _...

Příspěvek od Amigor »

Hrajete někdo na _ ? :p par rad potřebuju apod :-) klidně se ozvěte....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Co jinej shard hrajete taky ? :) _...

Příspěvek od Strigwyr »

Amigor píše:Hrajete někdo na _ ? :p par rad potřebuju apod :-) klidně se ozvěte....
Neber si to nejak zle, ale cele roky na DP tamovat potom si kupit ada/topka/sochy , ani do 1 dungu to nezobrat a darovat celu postavu aj s majetkom a potom zacat dakde inde znova, bez skusenosti a bez majetku? :) ................. dost sadisticke :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No ja si myslim, ze je to predevsim jeho vec a zadruhe pokud vsechno odevzdal a zacal nekde jinde od nuly, tak by si z nej mohli vzit priklad nekteri navstevnici tohoto fora a udelat to taky a hned maji motivaci proc hrat, misto zakladani ubrecenych topiku o vetsi mamon.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

_ jsem parkrat zkousel, rozhodne zajimavy exp/char system, ale dungovani me tam nikdy moc nechytlo. A zda se mi, ze jak je tam ten svet obrovsky, tak v nem skoro nikdo neni.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

okrem dp ma bavil asi len manawydan. _ som tiez chvilu hral ale nejak ma to nechytilo
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sir Artuhr píše:by si z nej mohli vzit priklad nekteri navstevnici tohoto fora a udelat to taky a hned maji motivaci proc hrat
Aha mam si taku motivaciu zobrat, ze cumiet do monitora 2000 hodin bez zabavy a potom opakovat to iste nezabavne, tak to dakujem, nechcem, neprosim.
Alebo ty pod byt ukazkovy priklad, kos na trashnutie mas na kazdom rohu

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Strigwyr píše:
Sir Artuhr píše:by si z nej mohli vzit priklad nekteri navstevnici tohoto fora a udelat to taky a hned maji motivaci proc hrat
Aha mam si taku motivaciu zobrat, ze cumiet do monitora 2000 hodin bez zabavy a potom opakovat to iste nezabavne, tak to dakujem, nechcem, neprosim.
Nechapu proc odsuzujes hrace ze to ze chteji pocitovat nejaky vyvoj a poznavat neco nepoznaneho. Coz pri hrani her ja ocenuju asi nejvic, byt velkej boss a rulovat hru kazdeho bavit nemusi.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Strigwyr píše:
Uvazovat nad tim ze nemas motivaci proc hrat nejakou hru, je samo o sobe hodne smutne. A pokud mas problem s UO na DP, tak mas spoustu jinych shardu a dokonce popripade i spoustu jinych her. Takze hodne stesti kdekoliv jinde.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sry ak moj prispevok znel nejak arogantne, alebo nejak miereny proti hracovi...

Co sa tyka poznavania _, to mam za sebou, dokonca aj ine... osobne som za to skusit vsetko avsak jedine a to je ta najpodstatnejsia prekazka preco v podstate nejdem na iny server alebo sa nechcem inde rozbiehat je pocet hracov... +-2007 som hral na estate, dobry server celkom ma to fakt bavilo, lenze 30 hracov v spicke bol ten problem a dost mi to pripadalo ako singleplayer ...

co som myslel tymi 2k hodinami za pc, to nie ze spoznavanie, ale robenie tej istej cinnosti dokola :) (taming) ... tj taky mamonarska vlastnost, v UO obzvlast je to vyrazne vidiet kto je mamonar a kto nie .)

Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Jen jde oto, že bez uražky, na dp mě lidi tak nějak pořad stejný trochu nebavili ..... sice dg fajn, guildu sem mel vzdy :) a ednor me prostě lakal ... :-) Chci ho zkusit .... a na dp se mozna někdy vratim :D a jestli zacnu od znova nebo ne ? to mi je jedno...jsou to jen veci , ktere se daji zase naharvit zpet :-) je li clovek sikovny .... JE TO JEN HRA

Proto snad nebude vadit, když sem tu napsal a hledam nejakou pomoc do zacatku :) kdyby někdo měl ozvěte se budu rád za cokoliv :-)

Strigwyr: v dg sem topko mel, nejednou :-)

Sir Artuhr: díky za podporu .... pro mě je to hra, a každa hra se hraje od začatku :-) a Uo hraji přes deset let. ...těch začatku už bylo :D třeba se na dp za rok, dva vratim a zase trochu zahraju :D

A ono sem poznal ze vice serveru vic zkusenosti, nektere mohu vyuzit i treba na dp .-) zase naucim neco noveho ...

Shadowsong & Napospas
: jestli uz nehrajete a něco tam mate pro nb pisnete byl bych rad :-) předem díky

Acarus: díky, ja se jednou vratim :p a zase si tam zahraju, ted si zahraju s mladou na _ :D
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já to mám zas naopak, kdybych tu nikoho neznal, tak už pár let nelognu :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Prafotr Morava píše:já to mám zas naopak, kdybych tu nikoho neznal, tak už pár let nelognu :)
Každej smě nějakej :-) Ale stále plkáte úplně o nečem jiném než já :D
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

_ má díky POLu spousty možností a více charů a vlastní kouzla apod supr. PvP mezi postavami mi přijde dost vyvážené, není problém v PvP ani v PvM běhat v komplet vyrobitelnejch itemech. Super je v PvP bola (shození z koně přes item za pár gp + timer na nasednutí), kdo nemá skilly/staty na shazování bolou, má zas kouzla, apod. Bohužel je to vybalancováno na maximílní lvl 30, ale expit jde do nekonečna, tzn většina serveru pobíha s postavami lvl 40+ a díky statům a +hp z GH potionu závislém na lvlu, je to obrovský rozdíl, kdy se pak člověk o 10 lvlů níže nechytá, což mě osobně odradilo, neustále nutnej exp hunt, aby si člověk i zapvpil a v současný době není nárok dohnat náskok zbytku serveru...

Jinak pár charů jsem si tam zkusil a nejvíc jsem dotáhl pala na lvl 28, tak mi můžeš pisnout PMku, kdybys něco chtěl vědět(itemy jsem rozdal)
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Xan píše: Jinak pár charů jsem si tam zkusil a nejvíc jsem dotáhl pala na lvl 28, tak mi můžeš pisnout PMku, kdybys něco chtěl vědět(itemy jsem rozdal)
Pokaď znáš Q tak by to bylo super, a ozvu se .... mimo to tuhle dělal Gm Q na 20 + lvl a měl tam dva lidi všichni pod.... je tu spousta novejch , stary spi...jako dp :D tak trochu šance tu je :)
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

_ má jednu velkou nevýhodu, pokud ho nehraješ 24/7 tak si v PvP neškrtneš.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

24/7 v rámci PvP má význam jen ve smyslu hrát 24/7 PvM a udělat si vysoký level, aby člověk nezaostával. Strop skillu a balance serveru je na lvl 30, ale aspoň 1/3 shardu pobíhá s lvl 40+, spíš skoro 50 a na shardu, kde je každej bod statu znát a s každým dalším levlem stoupají staty, je to problém.... i když v současný situaci DP uvažuju, že se tam zas kouknu
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Na _ mám mamon a postavy 30+, ale už mě to neláká tam jít. Když tam hrají hráči 45+ kteří mají o 30 životů víc a ještě si dávají 2x takové GH, když nehraješ od rána do večera tak se jim nikdy nevyrovnáš a PvM je tam dost suché, respektivě ho chodíš jenom aby si pak mohl hrát PvP.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Nebudu hajit žadný server....DP je užasny a original, a stejně tak _, jen si chci zkusit něco jineho :) mě se ten exp system libi, je to tam vychytane a pro mě neokoukane :-)

Mate li tam mamon a nechcete hrat, nestydte se napsat :D beru cokoliv :) (a předem děkuji)

Mimo to přijdte mužem za expit, atd, a přiště lognu zase ja a zajdem dunga na dp :p
A da se to i s nižším lvl, jen opatrně :-)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak _ ma vyhodu plnohodnotnyho hrani od nuly. Problem nastava, kdyz nemas partumma vetsi dungy, od lvu cca 20. Do tohoto lvlu se v poho i soluje za buchny, pak uz solo expis jen asi za nekra herku a ostatnijsou zavisli na parte a dungach, venku to do 30 nedotahnes
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Xan píše:Tak _ ma vyhodu plnohodnotnyho hrani od nuly. Problem nastava, kdyz nemas partumma vetsi dungy, od lvu cca 20. Do tohoto lvlu se v poho i soluje za buchny, pak uz solo expis jen asi za nekra herku a ostatnijsou zavisli na parte a dungach, venku to do 30 nedotahnes
Dělate jak kdyby si tady sama buchna dala celej dg ....vsude je to o parte nejen o solovani :-) mimo to :D

Kazdej shard ma sve plus i minus.... me bavil dp velmi, ale _ me lakal, a nejen do 10 lvl.... tak si ho zkusim a uvidime :) nikdy mi nedelalo problem zacit od zacatku treba se jednou vratim :D (a budu vas strasit )
Odpovědět