Dragon City
Dragon City
Pradávné město draků, jež bylo hlavním městem Dračího impéria. Město však bylo před dávnými lety zasypáno při zemětřesení, které otřáslo celou Britanií a draci se usídlili v Destardu, odkud vyhnali obry. Dračí město bylo znovu objeveno při vykopávkách profesora Sebastiana, okamžitě po svém objevení jej obsadila Dračí armáda a v jeho útrobách se usídlila dračí královská rodina, která je přísně hlídána elitními strážemi.
Re: Dragon City
Neplánujete tam dať aj nejaké jezdítko - koňa/mustanga (prípade náhodný respawn cez lamy až po packov)?
DíkyQvido píše:Po restartu.
V strednej casti dungu, kde su tie ploty a steny castokrat vidia draci z poza tych statikov kam hraci nemozu castit ani prejst ale draky z tade normalne vedia aj flusnut a masskovat...
V poslednej miestnosti to iste (ivm drak)...
Neviem preco sa robia vyskovo rozdielne tereny ale jednak buguju a nevidno tam ani steny a je to skarede a tak...
(Vyhladeny teren v ice je perfektny... tiez by sa to aj do vacsiny dungov prenieslo, resp na take vhodne plochy...)
Neviem preco sa robia vyskovo rozdielne tereny ale jednak buguju a nevidno tam ani steny a je to skarede a tak...
(Vyhladeny teren v ice je perfektny... tiez by sa to aj do vacsiny dungov prenieslo, resp na take vhodne plochy...)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kdyz uz ses "vykaslal" na pvp tak zacnes brecet v dungach?Strigwyr píše:V strednej casti dungu, kde su tie ploty a steny castokrat vidia draci z poza tych statikov kam hraci nemozu castit ani prejst ale draky z tade normalne vedia aj flusnut a masskovat...
Njn, zase ty, co v pvp dokazes dat akurat ice, a to len preto, lebo si sa tam chodil pozriet s 5timi kamaratmi na pojezd, na ktorom sa aj tak akurat sparas v nose, si asi inak moc nezadungujes co?Depka píše: Kdyz uz ses "vykaslal" na pvp tak zacnes brecet v dungach?
Tvoj hate post na to, ze niekto nahlasi bug, sa mi inak velmi pacil. Spravil si zo seba chudaka a este si sa priznal k tomu, ze zavidis niekomu, ze dokaze hrat pvp aj pvm naraz Len tak dalej
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Co se týká prvního odstavce. O problému vím, bohužel ne vždy dokážu terén doupravit tak, aby byl naprosto dokonalý. Zkusím to upravit alespoň u IVM draka.Strigwyr píše:V strednej casti dungu, kde su tie ploty a steny castokrat vidia draci z poza tych statikov kam hraci nemozu castit ani prejst ale draky z tade normalne vedia aj flusnut a masskovat...
Druhý odstavec. Tato část mapy nebyla zahrnuta do demolice (srovnání) možná v příštím roce.
jj,kolikrrat si dal medailon kdyz sis ho tak pracne vyrval?:)) jinak rikani ze je naprd teren me nepride jako hlaseni bugu.Jinak mas asi pravdu,muj jediny projity dung je ice,wrong a zoo.ale nechci tu spamovat,pro moje blizsi pvm zazitky si muzes najit me icq.Kesemot píše:Njn, zase ty, co v pvp dokazes dat akurat ice, a to len preto, lebo si sa tam chodil pozriet s 5timi kamaratmi na pojezd, na ktorom sa aj tak akurat sparas v nose, si asi inak moc nezadungujes co?Depka píše: Kdyz uz ses "vykaslal" na pvp tak zacnes brecet v dungach?
Tvoj hate post na to, ze niekto nahlasi bug, sa mi inak velmi pacil. Spravil si zo seba chudaka a este si sa priznal k tomu, ze zavidis niekomu, ze dokaze hrat pvp aj pvm naraz Len tak dalej
Zobud sa, po 1. Kolko krat si dal ty ten stary?Depka píše: jj,kolikrrat si dal medailon kdyz sis ho tak pracne vyrval?:)) jinak rikani ze je naprd teren me nepride jako hlaseni bugu.Jinak mas asi pravdu,muj jediny projity dung je ice,wrong a zoo.ale nechci tu spamovat,pro moje blizsi pvm zazitky si muzes najit me icq.
po 2. Ak si to este raz precitas, tak uvidis ze sa tu pisalo o tom, ze je vidiet cez steny, ktore su v dungu. Ale chapem ze o tom nic nevies, lebo si tam asi nikdy
nebol, viem asi moc narocne. Nie je to ice no
po 3. Blizsie pvm zazitky? bez komentara ...
po 4. Hladat si tvoje icq? To by som sa musel velmi nudit, co sa nestane, takze tvoje icq bude stale zabudnute
Neviem ci je to az tak zle ale podla mna je to spestrenie dungu a stazenie ... okrem toho da sa to odstenit tak aby na teba nevideli len treba vediet ako ...
Kesemot:
Nedávno si bol priemerny hrač a teraz skaces do vsetkych lebo si myslis ze si TOP, lebo si v guilde, ktorá chodí velke dungy (o uspesnosti sa bavit nebudeme) ... vrát sa trosku nohami na zem. Alebo pokračuj a utočís na cenu Strigwire 2.
Kesemot:
Nedávno si bol priemerny hrač a teraz skaces do vsetkych lebo si myslis ze si TOP, lebo si v guilde, ktorá chodí velke dungy (o uspesnosti sa bavit nebudeme) ... vrát sa trosku nohami na zem. Alebo pokračuj a utočís na cenu Strigwire 2.
Mihalko jak sa na to pozeram, tak uz asi som, ked uz aj mne pises na kazdy prispevok co napisem na forku.
A s priemernym hracom si ma dostal
Tak podpriemerny no, ale ego mas uz velke ako EGO .Kesemot píše:Mihalko jak sa na to pozeram, tak uz asi som, ked uz aj mne pises na kazdy prispevok co napisem na forku.
Taky podpriemerny ze som ta na turnaji predbehol k LAWovi a to som mal len jedneho cloveka a ty dvoch?
Inac neviem kde na to beres chut stale pisat na forko, vzdy ked nieco napisem. Ti asi dost lezim v zaludku Mas vela volneho casu?
Inac neviem kde na to beres chut stale pisat na forko, vzdy ked nieco napisem. Ti asi dost lezim v zaludku Mas vela volneho casu?
V poslední místnosti jsou Dragon warriori kteří neskutečně nakládají a dokážou udělat větší neplechu než draci a padájí z toho +15 věci, podle mě loot neodpovídá náročnosti moba. Je to chyba nebo záměr?
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Záměr.Tiano píše:V poslední místnosti jsou Dragon warriori kteří neskutečně nakládají a dokážou udělat větší neplechu než draci a padájí z toho +15 věci, podle mě loot neodpovídá náročnosti moba. Je to chyba nebo záměr?
Děkuji.Fairy píše:Záměr.Tiano píše:V poslední místnosti jsou Dragon warriori kteří neskutečně nakládají a dokážou udělat větší neplechu než draci a padájí z toho +15 věci, podle mě loot neodpovídá náročnosti moba. Je to chyba nebo záměr?
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Ne vzdy monstrum sila koresponduje s lootem, ke ztizeni cele mistnosti, se mohou pouzivat prudici, smrtici monstra s nizkym lootem. Takovej arach trebas taky je docela smrtici monstrum. A loot skoro nema.Tiano píše:Děkuji.Fairy píše:Záměr.Tiano píše:V poslední místnosti jsou Dragon warriori kteří neskutečně nakládají a dokážou udělat větší neplechu než draci a padájí z toho +15 věci, podle mě loot neodpovídá náročnosti moba. Je to chyba nebo záměr?
Jasný, to chápu, ale třeba Arach jde k zemi hned, Dragon warrior se zabíjí pěkně dlouho.Acarus píše:
Ne vzdy monstrum sila koresponduje s lootem, ke ztizeni cele mistnosti, se mohou pouzivat prudici, smrtici monstra s nizkym lootem. Takovej arach trebas taky je docela smrtici monstrum. A loot skoro nema.