Newbie help
Newbie help
Zdravím,
UO som nehral posledne 2 roky ale planujem taky mensi navrat.
Kedze vsetky ucty mam uz urcite zmazane rad by som sa opytal par veci nakolko za posledne 2 roky tu asi bolo dost vela zmien.
Potreboval by som poradit aky charakter by ste mi odporucili. Premyslam nad Vampirom a Paladinom. Oboje som v minulosti uz hral, avsak rad by som vedel ktora postava ma lepsi PvM potencial.
Ktora postava je jednoduchsia na zaciatok, ktora je lepsia v poslednej faze hry (stale PvM) a vyuzitelnejsia do dungov, respektive ktora je schopna si toho viac odsolovat.
Mining fishing a podobne zalezitosti ma vzdy bavili takze toho sa nebojim ale trenovat healing a magery idne ako na cinorine neplanujem takze to bude PvM od zaciatku a nie nejake makrovanie bojovych skilov, co by ste mi teda odporucili?.
Dakujem
Kedze vsetky ucty mam uz urcite zmazane rad by som sa opytal par veci nakolko za posledne 2 roky tu asi bolo dost vela zmien.
Potreboval by som poradit aky charakter by ste mi odporucili. Premyslam nad Vampirom a Paladinom. Oboje som v minulosti uz hral, avsak rad by som vedel ktora postava ma lepsi PvM potencial.
Ktora postava je jednoduchsia na zaciatok, ktora je lepsia v poslednej faze hry (stale PvM) a vyuzitelnejsia do dungov, respektive ktora je schopna si toho viac odsolovat.
Mining fishing a podobne zalezitosti ma vzdy bavili takze toho sa nebojim ale trenovat healing a magery idne ako na cinorine neplanujem takze to bude PvM od zaciatku a nie nejake makrovanie bojovych skilov, co by ste mi teda odporucili?.
Dakujem
Re: Newbie help
ak si dobre pamatam tak je moznost vratenia jednej postavy bez majetku zo skillmy(neviem isto ale amm pocit ze treba napisat Acarusovy)Anibakul píše:Zdravím,
Dakujem
Dakujem 1000x. Vyriesene. Dakujem GM Acarus ze enorme rychle riesenie

Popravde se obcas stejne jako seznam guild nevytvori ... tak tam nic neni, ale vetsinou se to do par hodin opravi pri dalsim generovani.
Kdybys jen zakládal novou postavu, tak projdi portálem po vytvoření do nb hostince, takovej tutoriál, ale dá se proběhnout skrz monstra se zabitím snad jen 1 npc až do finální gate, která tě kopne ven, ale dostaneš nb vysvědčení s kterým ti leze pár main skillů ze skillpointů....
de vidět že hodně honíš posty když odpovídáš na 3 roky starý přísvěvky a že na celý forum postuje nějakej bot to taky nevidíšXan píše:Kdybys jen zakládal novou postavu, tak projdi portálem po vytvoření do nb hostince, takovej tutoriál, ale dá se proběhnout skrz monstra se zabitím snad jen 1 npc až do finální gate, která tě kopne ven, ale dostaneš nb vysvědčení s kterým ti leze pár main skillů ze skillpointů....
Ty jsi imbecil, posledniho sracka postu jsem si vsiml a hold jsem nekoukl na datum postu vejs, viz neustaly zakladani topicu nb nebo vracejicima se lidma se stejnymi dotazy. Urcite resim nakej counter prispevku, omg
Lol, tebe jako nezajímá, kolik máš počet příspěvků jo? No tvl. (ciatronic
)

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mam víc.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Nenadávejte si