zabiti modreho hrace modrym
zabiti modreho hrace modrym
Mám skromnej dotaz, verim ze mi dokazete odpovedet. Vzhledme k tomu ze jsem tu nejakej ten patek nebyl a nevim jak je to tedka v případě souboje Blue vs Blue. Jde mi o tohle. Mohu zabit modreho hrace beztrestne pokud mi dela naschvaly??
dam priklad z předevčíra tuším. - Jdem Ankh, zabijim eakorad prvniho hlidace "ten Dark Vampire nebo jak se to jmenuje" , zabijime a v tu chvili kolem nas probehne človek z Brotherhoodu a bezi so rovnou ke dverim s hlidacem a bez toho aby cokoli rekl nas predbehl.
Tak utikame co nam nohy staci a on uz si v pohode zabiji hlidače v dungu. A jeste ma tu drzost rict ze to jde jejich guildy a ze on tam byl prvni. Ackoli tam byl sam a prebehl nas. Fajn kašlem na nej a šli jsme dál, on te chvile sel s nam a kdyz nenslapaval pasti tak nam pokazde slezl z kone prededvermi co vedou dál. Můžu tohohle dementa a jemu podobne příště sejmout???? když někdo 5x neuspolechne na pořádání aby odkopnul a nebo aspon aby nedelal naschvaly tak , mám moznost se nejak bránit? prijde mi zbytecne psat page poklud sem si jist ze jsem v právu. Myslím že kill pro tohohle vidláka by byl dostatecne vychovnej..
dam priklad z předevčíra tuším. - Jdem Ankh, zabijim eakorad prvniho hlidace "ten Dark Vampire nebo jak se to jmenuje" , zabijime a v tu chvili kolem nas probehne človek z Brotherhoodu a bezi so rovnou ke dverim s hlidacem a bez toho aby cokoli rekl nas predbehl.
Tak utikame co nam nohy staci a on uz si v pohode zabiji hlidače v dungu. A jeste ma tu drzost rict ze to jde jejich guildy a ze on tam byl prvni. Ackoli tam byl sam a prebehl nas. Fajn kašlem na nej a šli jsme dál, on te chvile sel s nam a kdyz nenslapaval pasti tak nam pokazde slezl z kone prededvermi co vedou dál. Můžu tohohle dementa a jemu podobne příště sejmout???? když někdo 5x neuspolechne na pořádání aby odkopnul a nebo aspon aby nedelal naschvaly tak , mám moznost se nejak bránit? prijde mi zbytecne psat page poklud sem si jist ze jsem v právu. Myslím že kill pro tohohle vidláka by byl dostatecne vychovnej..
Re: zabiti modreho hrace modrym
Zabiť ho môžeš ,aj sfulliť ,len je za to kill
Diky moc za odpověď , to mi stačí. Škoda bejt si jistej, urcite by mi za ten kill tenhle pacient stál.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Šecky bych je vyklátil 1 v 36 aji se Strigwyrem, sfullil to a dal to na HP!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
este si zabudol na ukajanie pri tomRobin de Martis píše:Šecky bych je vyklátil 1 v 36 aji se Strigwyrem, sfullil to a dal to na HP!
Nezapomnel... Jednou rukou pise a ...Sikulka píše:este si zabudol na ukajanie pri tomRobin de Martis píše:Šecky bych je vyklátil 1 v 36 aji se Strigwyrem, sfullil to a dal to na HP!
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
No konecne mam odban tak ti mozem zodpovedat na tento problemMallory píše:Mohu zabit modreho hrace beztrestne pokud mi dela naschvaly??
Tak utikame co nam nohy staci a on uz si v pohode zabiji hlidače v dungu. A jeste ma tu drzost rict ze to jde jejich guildy a ze on tam byl prvni. Ackoli tam byl sam a prebehl nas. Fajn kašlem na nej a šli jsme dál, on te chvile sel s nam a kdyz nenslapaval pasti tak nam pokazde slezl z kone prededvermi co vedou dál. Můžu tohohle dementa a jemu podobne příště sejmout????
-Este by som chcel poprosit meno toho BHW hriesnika... To ine by som od bradrhutu ani necakal )
Kill je podla pravidiel jediny trest co za to dostanes, avsak v pravidlach je #4 co znamena ze ak sa to nepaci GMkam co urobis tak stejne pojdes delete
A samozrejme, ked ma +5 brnko a par regov za kill nestoji, ale keby som tam bol ja aj za blue, a mal by na sebe invul kombo tak by ani 5 krokov nespravil a uz by bol sfuleny
OT : Dotaz k pravidlam -
- Na to aby si se stal PK máme kámen a ne "prasit" lidi za modráka. 500 logu *None*
a dalsie podobneho typu...
-Ked zabijem proste modraka za modraka a nechcem byt PK tak nemusim si klikat na PK stone a nie to este dostat logy?
proste zabijem vykupim lebo nechcem byt pk.. takto to urobim 10x ale stale budem blue lebo nechcem byt PK cize mozem si jazdit za blue hociakeho blue hocikde mam pravdu co?
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Na druhou stranu co si pamatuju tak zdrazeni vykupu killu se delalo proto aby se tohle zabijeni blue-blue tak nejak trochu zabranilo neboli aby to nebylo nejak vyhodne. Nechapu tedy proc za to lidi trestat.Qvido píše:Nemáš.
Pokud je clovek v Gz tak stejne toho dotycneho co na nej zautoci muze zguardit, a pokud neni tak tak samo muze potkat pk jako blue.
Ne ze byhc tohle praktikoval ale prijde mi to na hlavu psotavene. Samozrejme ze je to prasarna ale tech je tu plno a stejne se neresi
Kazdopadne stala se nam jendou takova prihoda kdy jsme chteli jit FDD a cekali jsme na jednoho cloveka u cechu rangu, pribehli tam lidi z guildy ROD vyhodili lod a taky chvili na nekoho cekali nakonec jsme kopli a nechali je jit ale jeden clovek od nas knim skocil na lod. chvili jeli po vode a pak ho zacali zabijet (mimochodem to vam prijde jako spravne jednani? a tak co se nestalo dojeli jsme tam a pojeli je a vpodstate mi bylo suma fuk jeslti za to budu mit kill nebo ne slo o to nenechat si srat na hlavu
Vpodstate kdyz nekdo prudi za blue tak ho pojedes pac jinak se to udelat neda...
Aa nas Chuck Norris chce vzit zakon do svych rukou , neni to jedno kdo to byl? takovych pripadu se stalo nepocitane a hlavne tu zname jen jednu verzi.Strigwyr píše: -Este by som chcel poprosit meno toho BHW hriesnika... To ine by som od bradrhutu ani necakal )
Kdyz nekoho zabiju kdo me predbiha tak co? odnesu to akorat ja ...killem, on se z toho oklepe a za par dni to udela zas...to asi nema cenu tady resit...
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
taky by me zajimalo jmeno toho kdo to mel byt z bh nebo bhw
Jezis to tak nereste, me slo proste jen o to jesi se muzu nejak branit a nedostanu jail ja a nebo guilda zase kvuli nejakymu "idiotovi"s prominutim
Stve me ze kdyz uz mi real umozni ze se rad dostanu do hry s kamosema z realu a chcem se jit bavit, tak nam nejakej tydýt zkazi celou akci.Nechapu v cem je problem kdyz vidi ze zabijime ve 4 hlidace a logicky deme dung se teda zeptat jesi jdem dung , i kdyz by to mohl predpokladat .
Misto toho beží napřed, otevira dvere po hlidacich kteryho jsme zabili my a suše řekne že on zabil prvniho hlidače v dungu prej a ze to jde jeho guilda ))), kdyby tam opravdu byl prvni tak nereknu ani popel a kopu i kdyby tam byl sam a cekal... ale tohle je proste loozerovina. Takze pak jsem nemel nejmensi chut tam cekat na jejich guildu a hadat se o to kdo kam pujde nebo cekat na pk az nas pojedou protoze nemohu verit nekomu koho neznam..
Proste po mych zkusenostech na na DP, a to nechapejte spatne, ale radsi se tedka 3x zeptam nez neco udelam spatne. Ale tak snad se tu pouziva zdravy rozum a pokud mi nekdo dela naschvaly a jsem si jist ze jsem v pravu a dotycny neni schopen poslechnout., tak vazne nevim co jinyho nez si zjednat poradek. Nikdo mu nerekl jedineho kriveho slova, tak jsem doufal ze bude mit natolik slusnoti ze kopne pryc a prestane nam blokovat dvere.. Je to picovina , nepsal bych kvuli tomu ani page nebo tak, nikdy se mi za celou dobu tady snad nic podobneho nestalo. a myslim ze tohle se da vyresit mezi hraci po dobrem nebo zlem. Jako kdo me zna vi ze jsem v realu i ve hre cestnej, toho dotycneho byt si jistej ze to smím v tomhle pripade tak sejmu, veci lotnu a po akci vratim jejich guilde s tim ze se mi toto jednani nelibilo nic vic.nepotrebuju se rozcilovat a ztracet cas nejakym volem.
Nicmene se tu k tomu uz vyjadrovat nebudu, kdyby neco podobneho nekdy tak to vyresim selskym rozumem a pokud mozno v dobrem.Kdyz ne tak si zapisi cas a misto kdyby mel dotycny chut celou zalezitost resit s GM´s.
Nebudu tu psat kdo to byl, tenhle topic nemel byt o tom jak zde budu na nekoho "zalovat"....slo mi o princip a o to co si mohu dovolit v podobne situaci aniz bych se vystavoval "problemum" z toho plynoucich.Beztak jsme sli proste jinej dung potom, ale z principu se mi takovyle chovani hodn nelibi..Pokud ma dotycny jiny nazor na vec at sem prome zamně napise a nebo si to muzem vyrikat na icku. Nema to nic spolecneho s tim na co jsem se zde ptal.
Stve me ze kdyz uz mi real umozni ze se rad dostanu do hry s kamosema z realu a chcem se jit bavit, tak nam nejakej tydýt zkazi celou akci.Nechapu v cem je problem kdyz vidi ze zabijime ve 4 hlidace a logicky deme dung se teda zeptat jesi jdem dung , i kdyz by to mohl predpokladat .
Misto toho beží napřed, otevira dvere po hlidacich kteryho jsme zabili my a suše řekne že on zabil prvniho hlidače v dungu prej a ze to jde jeho guilda ))), kdyby tam opravdu byl prvni tak nereknu ani popel a kopu i kdyby tam byl sam a cekal... ale tohle je proste loozerovina. Takze pak jsem nemel nejmensi chut tam cekat na jejich guildu a hadat se o to kdo kam pujde nebo cekat na pk az nas pojedou protoze nemohu verit nekomu koho neznam..
Proste po mych zkusenostech na na DP, a to nechapejte spatne, ale radsi se tedka 3x zeptam nez neco udelam spatne. Ale tak snad se tu pouziva zdravy rozum a pokud mi nekdo dela naschvaly a jsem si jist ze jsem v pravu a dotycny neni schopen poslechnout., tak vazne nevim co jinyho nez si zjednat poradek. Nikdo mu nerekl jedineho kriveho slova, tak jsem doufal ze bude mit natolik slusnoti ze kopne pryc a prestane nam blokovat dvere.. Je to picovina , nepsal bych kvuli tomu ani page nebo tak, nikdy se mi za celou dobu tady snad nic podobneho nestalo. a myslim ze tohle se da vyresit mezi hraci po dobrem nebo zlem. Jako kdo me zna vi ze jsem v realu i ve hre cestnej, toho dotycneho byt si jistej ze to smím v tomhle pripade tak sejmu, veci lotnu a po akci vratim jejich guilde s tim ze se mi toto jednani nelibilo nic vic.nepotrebuju se rozcilovat a ztracet cas nejakym volem.
Nicmene se tu k tomu uz vyjadrovat nebudu, kdyby neco podobneho nekdy tak to vyresim selskym rozumem a pokud mozno v dobrem.Kdyz ne tak si zapisi cas a misto kdyby mel dotycny chut celou zalezitost resit s GM´s.
Nebudu tu psat kdo to byl, tenhle topic nemel byt o tom jak zde budu na nekoho "zalovat"....slo mi o princip a o to co si mohu dovolit v podobne situaci aniz bych se vystavoval "problemum" z toho plynoucich.Beztak jsme sli proste jinej dung potom, ale z principu se mi takovyle chovani hodn nelibi..Pokud ma dotycny jiny nazor na vec at sem prome zamně napise a nebo si to muzem vyrikat na icku. Nema to nic spolecneho s tim na co jsem se zde ptal.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
ono na tom jmene docela zalezi kdyz si tady zacal obvinovat tak by bylo dobre rict kdo to byl aby se to mohlo resit s tou danou osobou
ok předpokladam ze si z Brotherhoodu tedy, postava se jmenovala Oprous nebo Opro a něco tak nějak a byl to paladin tuším, fakt jsem se koukl jen jednou sorry a to jmeno sem neznal zz drivejska. Ani sem nekoukal na web kdo to je, fakt me to nezajima.Proti brotherhoodu sem nikdy nic nemel,takze predpokladam ze se jednalo o mensi ulet jedince..
Mallory, ty v jednom postu napises, ze nechces zalovat a v druhym to jmeno prasknes...
Uvedom si, ze hrajes na DP a ze tu je tak 60% slusnych hracu, s necim podobnym se setkal skoro kazdy, bohuzel,ale je to tak.
Taky by mozna bylo fajn slyset i tu druhou verzi, jak to bylo..., abychom tu nekoho nesoudili a nebo ho hnedka nekde nechteli pojizdet..ze Strigwyre ,kdyz nezname jeho nazor na vec, ona muze byt pravda taky nekde uplne jinde...
Taky nas nekdo nekdy predbehl, tak jsme proste kopli domu a sli si to jindy..moudrejsi ustoupi, s tim stezovanim tady si stejne nicemu nepomuzes....priste takovyho hrace zabij, ulevis si, vylotis si ho , budes mit kill, on se za tyden oklepe a udela to pak stejne znova...vzdyt jde jen o nejaky brnko a par regu
Uvedom si, ze hrajes na DP a ze tu je tak 60% slusnych hracu, s necim podobnym se setkal skoro kazdy, bohuzel,ale je to tak.
Taky by mozna bylo fajn slyset i tu druhou verzi, jak to bylo..., abychom tu nekoho nesoudili a nebo ho hnedka nekde nechteli pojizdet..ze Strigwyre ,kdyz nezname jeho nazor na vec, ona muze byt pravda taky nekde uplne jinde...
Taky nas nekdo nekdy predbehl, tak jsme proste kopli domu a sli si to jindy..moudrejsi ustoupi, s tim stezovanim tady si stejne nicemu nepomuzes....priste takovyho hrace zabij, ulevis si, vylotis si ho , budes mit kill, on se za tyden oklepe a udela to pak stejne znova...vzdyt jde jen o nejaky brnko a par regu
Mne sa aj sam na icq priznal opro ze to bol on avsak ze nie je pravda uplne vsetko co mallory piseAknah píše:Mallory, ty v jednom postu napises, ze nechces zalovat a v druhym to jmeno prasknes...
A opro je slusny hrac, aj ked je BHW tak je to slusny pvp hrac a takych je malo
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Ja myslim, ze o tom, ze je inteligentni a slusnej, uz vypovida to, ze na tohle stezovani tady radsi ani nereaguje, zna svou pravdu, a to mu staciStrigwyr píše:Mne sa aj sam na icq priznal opro ze to bol on avsak ze nie je pravda uplne vsetko co mallory piseAknah píše:Mallory, ty v jednom postu napises, ze nechces zalovat a v druhym to jmeno prasknes...
A opro je slusny hrac, aj ked je BHW tak je to slusny pvp hrac a takych je malo
jj to bude slušný hráč jak říkáš, jenom ja mam asi holt jinej nazor, ale to je samozrejme u obou subjektivni na to mame pravo .)
hele, ale myslim, ze to uz stacilo, at si sem klidne napise svou verzi,at mi klidne napise osobne, pokud mi jeho chovani rozumne vysvetli rad se mu klidne omluvim, pokud jsem treba nezahlédl něco duleziteho ve hre co mi melo vysvetlit proc se choval tak jak se choval. je to koneckoncu mozne, ackoli kdyz jsem bezel za nim aby mi neutekl tak s nim do řeci moc nebylo.hele pro me je to uzavreny dozvedel jsem se cca to co jsem chtel a pokud ma nekdo nejakej problem, tak icq na me mate nebo PM. Jesi mu krivdim verejne se tu klidne omluvim za celou guildu.. a klidne mu vynahradim újmu na cti pokud o to bude stat . Nicmene ja to uzaviram zde, dotycny se podle me jen bavi kazdym dalsim postem zde.Stejne je srandovni jak reknes jemno a uz kdo koho zna uz píše,zjistuje, spekuluje )) proste drbarna, jiz tedka lituju ze jsem si tohle neodpustil...
hele, ale myslim, ze to uz stacilo, at si sem klidne napise svou verzi,at mi klidne napise osobne, pokud mi jeho chovani rozumne vysvetli rad se mu klidne omluvim, pokud jsem treba nezahlédl něco duleziteho ve hre co mi melo vysvetlit proc se choval tak jak se choval. je to koneckoncu mozne, ackoli kdyz jsem bezel za nim aby mi neutekl tak s nim do řeci moc nebylo.hele pro me je to uzavreny dozvedel jsem se cca to co jsem chtel a pokud ma nekdo nejakej problem, tak icq na me mate nebo PM. Jesi mu krivdim verejne se tu klidne omluvim za celou guildu.. a klidne mu vynahradim újmu na cti pokud o to bude stat . Nicmene ja to uzaviram zde, dotycny se podle me jen bavi kazdym dalsim postem zde.Stejne je srandovni jak reknes jemno a uz kdo koho zna uz píše,zjistuje, spekuluje )) proste drbarna, jiz tedka lituju ze jsem si tohle neodpustil...
Na dp forum radeji nepsat Jeden brani druhyho, treti leze druhymu do zadni casti tela a tak by se dalo pokracovat...nakonec jses nejhorsi jen ty, ze sis vubec dovolil sem neco napsat, i kdyz jsi mel jen blbej dotaz
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
human centipede 3 - dark paradiseLioder píše:Na dp forum radeji nepsat Jeden brani druhyho, treti leze druhymu do zadni casti tela a tak by se dalo pokracovat...nakonec jses nejhorsi jen ty, ze sis vubec dovolil sem neco napsat, i kdyz jsi mel jen blbej dotaz
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit