-A este neni opraveny ten poison bug co davaju rangovske skladacky a ta fama s 3 rkckami sa zbiera tazko

jj vsak domna siel len druid a skoro som ho s 80 ar neubandil musel som utekat prec lolSeverka píše:Ja len by som dodal, to ze ma druid malu arch a je LOW a tak a ma FIZZ LC ako vyhodu je jedna vec, lenze LC nahodi aj ostro, kde to uz take LOW neni... Ale musim to skusit sam, takato fizz all zbran znie dobre
Ok tak mozno ta LC fizzne lenze fajn na nejake volne pvp behanie uz je to celkom silne ale v mensom priestore 30x30 policok je z neho zabijat tj napriklad skoro kazda druha miestnost v dungu alebo tak pod...Acarus píše:neni to bug, je to feature.
Prislo mi to vhodne spomenut tieto porovnania v rang topiku... Sak chceme sferu zlepsovat nie?Dudek píše:Myslim, že ti Ocroc naznačil, ať pláčeš na jednom místě, a ty už pro jistotu ty stejný posty dáváš na víc míst!!! Nepřeháníš to?
vacsinou = 1% pripadovStrigwyr píše:Prislo mi to vhodne spomenut tieto porovnania v rang topiku... Sak chceme sferu zlepsovat nie?Dudek píše:Myslim, že ti Ocroc naznačil, ať pláčeš na jednom místě, a ty už pro jistotu ty stejný posty dáváš na víc míst!!! Nepřeháníš to?tak vravim co moze byt zle a tak podla mojho uhlu pohladu ktory je vacsinou spravny
No je to TOP zbran. Pro druida je top urcite. Ale pro ostrostrelce uz to top zbran neni, pridava mu min skillu nez +1 zbrane. To uz si radsi vezmu elven HC, nez fizzovat s tempestem. A jeste me to vyjde mnohem levneji.Acarus píše:tempest neni obyc zbran a proto ma specificke parametry, stejne jako mystik u druida ... a stejne tak jako trebas skladacky.
S tihmle ma neco spolecneho uprava verdat jeslti se nepeltu (kostky tusim)Shadowsong píše:nebudem koli tomu zakladat novy topic tak to hodim sem:
dva fairy dusty sa mi stackli dokopy a momentalne mam item "2 fairy dust" s modelom jedneho dustu = item sa sprava ako jeden dust, no podla mena su tam ukryte dva. id 401055FF
keby som ti s tym mohol nejako pomoct tak ti pomozem. co by si s tym mal robit ale neviem a preto ti pomoct nemozem.Acarus píše:me zase sere, ze kdyz neco davam do template tak v ramci randomu {} to zere deca id itemu, ale v ramci item= ne ... to same s template v ramci template ... musim to akorat prepisovat, pls udelejte s tim nekdo neco.