Tak specialne pro fanklub sppiknuti proti empoviZola píše:Ale když ho relognete není to žádnej problémPS:jen pozor na odlog v t2a
Kód: Vybrat vše
Je taktéž zakázáno odlogovávat se v na spawnech jízdní zvěře a jejich okolí, v přístupových místech do dungeonů a na všech nemarknutelných místech což jsou ostrovy, Ilshenar atd.
je zakázané sám sebe se na dual clientu [b]jakkoliv[*b] podporovat v PvM či PvP. (např. Jít jeden dungeon 2 clienty je zakázáno).
A na jaký okolnosti podle tebe máme brát zřetel?Mephist píše:Nesmis ho mit na dualu, ale musis mezi nim a bojovou postavou relogovat. Vyjde to uplne na stejno, ale jedno je trestny, druhy ne. GM zas jak cesky policajti - slepy lpeni na pravidlech, bez ohledu na okolnosti..
Rekni mi cim hrac skodi nekomu jinemu ze jde dung za maga a tahne si za sebou trebas klera, kdyby mu to nahodou nevyslo ? Ohrozuje tim nekoho ?Mephist píše:Polovina mapek je normalne na marknutelnejch mistech, kde je odlog povolen.
Nevim, ze to vubec resite, dela to takhkle skoro kazdej, kdo lootera ma a chodi mapky. To ste si toho vsimli az ted? Po roce?
Tohle je presne ten pripad lpeni na pravidlech, kde stejne niceho nedosahnete. Jen donutite hrace to delat zpusobem, kdy neporusi zadny pravidla, ale ve vysledku to budou lidi delat stejne.
A hlavne jakej to ma smysl, zrovna tohle zakazovat? Timhle hrac nicim nikomu neskodi a jestli je na lvl5 mapce 6 bojovejch povolani, nebo 5 + 1 nudici se craft opodal v hidu je snad jedno.
To je ale docela odlisna situace, kdyz ten mag tak ma jasny zvyhodneni, "kdyby mu to nevyslo", ktery by bez dualu nemohl delat. Jenze s tim craftem si na vetsine mist muzes odlognout, pripadne tam stihnes z mista kde jde odlog dobehnout driv nez zmizej tela mobu.Acarus píše:Rekni mi cim hrac skodi nekomu jinemu ze jde dung za maga a tahne si za sebou trebas klera, kdyby mu to nahodou nevyslo ? Ohrozuje tim nekoho ?
Kdy jedno jasne odporuje jasne danym pravidlum a druhe v podstate nikoliv. V tom je ten rozdil, jinak ja ti nepodpovidal co je podle pravidel a co neni, ale co komu jak skodi a ohrozuje.Mephist píše:To je ale docela odlisna situace, kdyz ten mag tak ma jasny zvyhodneni, "kdyby mu to nevyslo", ktery by bez dualu nemohl delat. Jenze s tim craftem si na vetsine mist muzes odlognout, pripadne tam stihnes z mista kde jde odlog dobehnout driv nez zmizej tela mobu.Acarus píše:Rekni mi cim hrac skodi nekomu jinemu ze jde dung za maga a tahne si za sebou trebas klera, kdyby mu to nahodou nevyslo ? Ohrozuje tim nekoho ?
Rozdil pak mezi hracem trestanym a netrestanym je ten, ze jednomu stoji opodal craft na dualu, a druhymu stoji opodal craft odloglej.
Acarus píše:Kdy jedno jasne odporuje jasne danym pravidlum a druhe v podstate nikoliv. V tom je ten rozdil..
Stejne tak ja verim, ze vy GM jste rozumni a kdyz je jedna situace legalni, a temer stejna situace(lisici se odlognutim postavy) je nelegalni, tak ze nebudete slepe lpet na pravidlech. Ja si treba v dobre vire bezne loguju treba 3 postavy najednou. Napr kdyz micham s 2 postavama a u jedne mi dojdou regy, tak nalognu postavu 3., ktera ma regy v securce a podam si je. Klidne byste me takhle mohli zavrit za trial, protoze jsem si tu jednu postavu mel na chvili odlognout...Acarus píše:my verime, ze jako hraci ste obcas i rozumni
Acarus píše:.....
......Toto nemá cenu řešit, aneb:Empair píše:.....
Ano spravne mohli. Za rpve ten okamzik je asi malej, takze moznost ho odhalit z nasi strany je mizivy. Ale je to proste o vasem chovani. Nechapu jakej by byl problem odlognout jednu postavu a jit si pro ty regy s ni ... proste o tom to cele je, neco malo povolime, ale vy stejne budete chtit vic a vic a vic ( viz to s tim prstem ).Mephist píše:Stejne tak ja verim, ze vy GM jste rozumni a kdyz je jedna situace legalni, a temer stejna situace(lisici se odlognutim postavy) je nelegalni, tak ze nebudete slepe lpet na pravidlech. Ja si treba v dobre vire bezne loguju treba 3 postavy najednou. Napr kdyz micham s 2 postavama a u jedne mi dojdou regy, tak nalognu postavu 3., ktera ma regy v securce a podam si je. Klidne byste me takhle mohli zavrit za trial, protoze jsem si tu jednu postavu mel na chvili odlognout...Acarus píše:my verime, ze jako hraci ste obcas i rozumni
Ano ano spiknuti proti Vasi guilde je tu. Az se po Vas zacnu vozit a hledat vsechno o Vas v logu tak budes mit pravdu.Bejkal píše: ......Toto nemá cenu řešit, aneb:
Komu chceme pomůžeme, komu nechceme nemůžeme
Je škoda ,že se takovýmto hráčům, kteří doslova vytvářejí hru ostatním hází pod nohy klacky. Když Game-Master pomalu umírajícího serveru začne místo vytváření zábavy/řešené problémum doslova špiclovat hráče a vymýšlet si maličkosti, aby je mohl zavřít. Je ideální čas vyhlásit poslední měsíc serveru a ten posléze zavřít.
voni by gm nejakou zabavu delali kdyby prave nemuseli spiclovat lidi co si prekrucujou pravidla podle sebe a porad se snazej neco obchazetBejkal píše:Acarus píše:...........Toto nemá cenu řešit, aneb:Empair píše:.....
Komu chceme pomůžeme, komu nechceme nemůžeme
Je škoda ,že se takovýmto hráčům, kteří doslova vytvářejí hru ostatním hází pod nohy klacky. Když Game-Master pomalu umírajícího serveru začne místo vytváření zábavy/řešené problémum doslova špiclovat hráče a vymýšlet si maličkosti, aby je mohl zavřít. Je ideální čas vyhlásit poslední měsíc serveru a ten posléze zavřít.