Ocroc píše:Řetězy házení hlásí, dá se tomu snadno vyhnout. Nemluvě o tom že schopný prsk si dokáže poradit i s unshrinkem.Grav stěn funguje tak půl roku...
-Ja sa tomu viem vyhnut, ale 2 ci 3 to vobec nie je jednoduche, vsak mne je to jedno, toto je len teoreticke klabosenie ale sam vidim ze plechy sa behali aj bez tychto vymozenosti, teraz absolutne dominuju a su mega mocny.
Xan píše: A mágovský zdi proti pal/war timeru na port svitek jakožto jediná možnost portu z kříže? zaplať pánbu, že se i na tomhle serveru a v téhle hře začínají všchna povolání sobě rovnat
-A kto vravi o porte z kriza? aky si chytrak ked sa ti paci hrat za teraz najsilnejsie povolanie no to je pochopitelne, ja hovorim o tom, ze ked odstenis plecha stenou tak ze cez nu nemoze prejst dalej k svojim ludom, to je dovod preco som hraval maga ze som odstenil aspon plechy ktore potom sa nepridali k boju teraz si mozem akurat tak...
Tersivan píše:Je videt ze Strigwyr nevi o cem mluvi, vazne bych chtel videt nejakeho plecha jak nekomu shrinkuje jezditko s midnajtkou v ruce
magove tu neustale budou a budou brecet, kdyz behali 3 magove a nahaneli 1 plecha kterej nemel sanci jim nic udelat a vetsinou to pro nej znamenalo smrt a naopak 1 mag se 3 plechum smal a lepsi je dokazal zabit tak to bylo v pohode.
ted kdyz konecne s equipem mnohem drazsim nez je klasickej PvP mag/nekr v ress robe se svitkama, maji sanci ho sundat tak tu budou brecet

- pvp profesional sa zase ozval, toto nema cenu komentovat ked to stejne nepochopis, navstiv inu sekciu dakujem
A ked si za nekra kupim +25 a ancestralku, a za maga nebodaj ada robu, tak proste ked to plech vie tak si ma zlozi ci narovinke tak aj v malom priestore, ada roba stoji sice par M ale je mi na 2 veci si ju zohnat ked mi skoro vobec nepomoze
-Mne je to jedno, vravim ze je to pekne slusne vyjadrene "pokazene pvp" proste prska uz nebehaju ani hraci ktory ich kedysi behavali ani ja to uz nebudem a zachvilu nikto lebo zase niekomu sa nepaci ze nevedel 1v1 zabit za plecha prska co je pochopitelne, lenze non-skill-pvp hraci proste nepochopia do akej situacie sa hodi war, ze zmasti prskov ako male deti v malom priestore...