Chainy a Lava bomby

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Chainy a Lava bomby

Příspěvek od Strigwyr »

Tieto 2 itemy - rovno zrusit hned

-Uz ma to fakt prestava bavit akym peknym smerom ide pvp ze sa beha iba v plechoch proste namiesto toho aby sa hralo normal pvp tak ma nahanaju 3 paladinovia a shrinkuju ma na xy policok s timerom na odshrink jazditka ako naozaj krasa

-Gravovanie stien? nikdy sa to celych xy rokov nedalo a teraz zrazu hej proste plechy maju grav steny naozaj tlieskam za taky dobry napad

Ani sa necudujem preco nikto nehrava prska ked je to uplny pvp odpad, radsej budem na dialku shrinkovat s midnajtkami v ruke ako utekat s 80 hp a 25 armorom a bandit sa s 50-60 healom

Ja koncim pvp za prska :) ako vidim ani ostatny co hrali kedysi dobre prska ho nehraju taky odpad no naco... gratulujem no dufam ze sa hned vydeletuju taketo moznosti.

EDIT: Prsk by mal byt proste najlepsi na pvp na rovinke a velkom priestore, war je extremne silny aj s palom v malom priestore kde si sam proti 2 prskom ich proste zabije, a teraz je uz aj na cv pvp proste lepsi plech nez prsk tak to proste tlieskam :clap: :clap: :clap:
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 20.03.2012 18:57:12, celkem upraveno 1 x.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Chainy a Lava bomby

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:Tieto 2 itemy - rovno zrusit hned

-Uz ma to fakt prestava bavit akym peknym smerom ide pvp ze sa beha iba v plechoch proste namiesto toho aby sa hralo normal pvp tak ma nahanaju 3 paladinovia a shrinkuju ma na xy policok s timerom na odshrink jazditka ako naozaj krasa

-Gravovanie stien? nikdy sa to celych xy rokov nedalo a teraz zrazu hej proste plechy maju grav steny naozaj tlieskam za taky dobry napad

Ani sa necudujem preco nikto nehrava prska ked je to uplny pvp odpad, radsej budem na dialku shrinkovat s midnajtkami v ruke ako utekat s 80 hp a 25 armorom a bandit sa s 50-60 healom

Ja koncim pvp za prska :) ako vidim ani ostatny co hrali kedysi dobre prska ho nehraju taky odpad no naco... gratulujem no dufam ze sa hned vydeletuju taketo moznosti.
kolko dni to mas este do odchodu z DP?
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

zas na druhou stranu má v tomhle pravdu :)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

To je vážně nepříjemné že plech s midnajtama je silnější než prsk v ress róbě :(

Řetězy házení hlásí, dá se tomu snadno vyhnout. Nemluvě o tom že schopný prsk si dokáže poradit i s unshrinkem. Samozřejmě ty ostatní můžou mít problém když někdo takto naruší jejich automatizovaný kvfspam, který jsi snad dokonce i ty popisoval jako něco kde víš minutu dopředu co kdy budeš čarovat.

Grav stěn funguje tak půl roku...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Je videt ze Strigwyr nevi o cem mluvi, vazne bych chtel videt nejakeho plecha jak nekomu shrinkuje jezditko s midnajtkou v ruce :roll:
magove tu neustale budou a budou brecet, kdyz behali 3 magove a nahaneli 1 plecha kterej nemel sanci jim nic udelat a vetsinou to pro nej znamenalo smrt a naopak 1 mag se 3 plechum smal a lepsi je dokazal zabit tak to bylo v pohode.
ted kdyz konecne s equipem mnohem drazsim nez je klasickej PvP mag/nekr v ress robe se svitkama, maji sanci ho sundat tak tu budou brecet :lol: :clap: :lol:
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Btw nevim jestli to Ocroc opravil, ale nepokladejte chain of stunning na zem, nejdou zvednout a po pul hodine zmizi a nejspis se nedockate reseni a o onen item pridete...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Chlapeček dnes umřel tak má potřebu brečet?

ad topic: děkuji za lava bomby i řetězy(které opravdu nejsou levnou záležitostí), dřív to sice šlo bez toho, ale war/pal mohl jen čekat na blbýho soupeře, který se nechal někde bloknout, jinak jak již někdo píše, se prsk směje a nechá za sebou buchnu běhat přes celé DP a dělá si co chce, jeslti ti je para + dmg kouzla s dosahem přes celou obrazovku málo, tak to rovnou zabal. A mágovský zdi proti pal/war timeru na port svitek jakožto jediná možnost portu z kříže? zaplať pánbu, že se i na tomhle serveru a v téhle hře začínají všchna povolání sobě rovnat
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Strigwyr píše: BLA BLA BLA BLA BLA.......

Prosím tě, už jdi a vem s sebou naši vládu :!:
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Ja sem pro, aby tri buchny se sutrovkama nemohly sundat jednoho v ressrobu oddeneho prska, kteryzto se jim za vydatneho drzeni praveho mysitka vysmiva. A bylo by !
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Blatos píše:Ja sem pro, aby tri buchny se sutrovkama nemohly sundat jednoho v ressrobu oddeneho prska, kteryzto se jim za vydatneho drzeni praveho mysitka vysmiva. A bylo by !

Musím souhlasit tady se soudruhem... Jak je možný, že prsk nedává warovi a palovi KVF za 150 a war dá nahýmu nekrovi IK... myslím, že tohle je vážný pochybení GM a fakt by se to mělo řešit...
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Latos píše:Musím souhlasit tady se soudruhem... Jak je možný, že prsk nedává warovi a palovi KVF za 150 a war dá nahýmu nekrovi IK... myslím, že tohle je vážný pochybení GM a fakt by se to mělo řešit...
War da IK aj necrovi v +25 kombe a ancestralke.

K topicu : Na 1v1 sa ten shrink ustat da, ale ti warovia zacinaju byt ozaj neprijemni. Teraz plech dominuje aj na volnej ploche, aj v malom priestore. Prsk nespravi nic. V malom priestore mozem mat equip aky chcem, ubucha ma +5 halou, a na volnom priestranstve je to taktiez jedno, pretoze rozdiel medzi equipom za 20k a za 700k je 14hp, co proti warovi neznamena dokopy nic.

Avsak ked uz tu mame takyto pekny topic ( zase ) , chcel by som poprosit GMka, ci by neslo trosku poupravit vahu kosti. +5 vaha nech ostane , ale to , ze +25 kosti vazia uplne rovnako ako +5 sa mi zda trosku nelogicke. Dik :-*
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ocroc píše:Řetězy házení hlásí, dá se tomu snadno vyhnout. Nemluvě o tom že schopný prsk si dokáže poradit i s unshrinkem.Grav stěn funguje tak půl roku...
-Ja sa tomu viem vyhnut, ale 2 ci 3 to vobec nie je jednoduche, vsak mne je to jedno, toto je len teoreticke klabosenie ale sam vidim ze plechy sa behali aj bez tychto vymozenosti, teraz absolutne dominuju a su mega mocny.
Xan píše: A mágovský zdi proti pal/war timeru na port svitek jakožto jediná možnost portu z kříže? zaplať pánbu, že se i na tomhle serveru a v téhle hře začínají všchna povolání sobě rovnat
-A kto vravi o porte z kriza? aky si chytrak ked sa ti paci hrat za teraz najsilnejsie povolanie no to je pochopitelne, ja hovorim o tom, ze ked odstenis plecha stenou tak ze cez nu nemoze prejst dalej k svojim ludom, to je dovod preco som hraval maga ze som odstenil aspon plechy ktore potom sa nepridali k boju teraz si mozem akurat tak...
Tersivan píše:Je videt ze Strigwyr nevi o cem mluvi, vazne bych chtel videt nejakeho plecha jak nekomu shrinkuje jezditko s midnajtkou v ruce :roll:
magove tu neustale budou a budou brecet, kdyz behali 3 magove a nahaneli 1 plecha kterej nemel sanci jim nic udelat a vetsinou to pro nej znamenalo smrt a naopak 1 mag se 3 plechum smal a lepsi je dokazal zabit tak to bylo v pohode.
ted kdyz konecne s equipem mnohem drazsim nez je klasickej PvP mag/nekr v ress robe se svitkama, maji sanci ho sundat tak tu budou brecet :lol: :clap: :lol:
- pvp profesional sa zase ozval, toto nema cenu komentovat ked to stejne nepochopis, navstiv inu sekciu dakujem

A ked si za nekra kupim +25 a ancestralku, a za maga nebodaj ada robu, tak proste ked to plech vie tak si ma zlozi ci narovinke tak aj v malom priestore, ada roba stoji sice par M ale je mi na 2 veci si ju zohnat ked mi skoro vobec nepomoze

-Mne je to jedno, vravim ze je to pekne slusne vyjadrene "pokazene pvp" proste prska uz nebehaju ani hraci ktory ich kedysi behavali ani ja to uz nebudem a zachvilu nikto lebo zase niekomu sa nepaci ze nevedel 1v1 zabit za plecha prska co je pochopitelne, lenze non-skill-pvp hraci proste nepochopia do akej situacie sa hodi war, ze zmasti prskov ako male deti v malom priestore...
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Ve světe se naprostá většina ploch, kde plechové harví, řadí do těch otevřených. A do dungů je to nákladné a málokdo si to tam veme, navíc s dnešním rizikem pojezdu... (naposledy jsem potkal pk v dungu tak dva měsíce zpátky a ani jsem kvůli tomu nemusel nehrát)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Pvp už dávno ztratilo smysl.Nehraj to a budeš mít klid...
Správce charity válečníků
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

A jsme doma, chlapeček rád odstšnil pů výpravy, a po jednom si to pojížděli v klidu be zrizika, že se na ně dostanou plechové s pořádnejma gunama a teď najdnou nemůže a war má najednou možnost se bránit, když utíká a ne jen rr a nebo když honí to pk s ekvipem za 5k, tak má šanci jej i nějak dostat....

... a neplač o uzavřeným prostoru, tak tam tomu warovi nevlez, to je jako když buchna brečí, že si ji prsk vyndá na rovince... a řetezy maji krátkej dosah, timer, jednoduchou obranu apod, takže to tak imba není
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Nechod cv pvp a behaj spolu s palom co to ma :) s Mathion naprikladm ma peknu zbierku mustangov a pod co takto ziskal :P Proste to teraz stavia pala ako dolezitu postavu v pvp, par prskov a pal co zhadzuje jezditka je celkom sranda ;)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Xan píše:A jsme doma, chlapeček rád odstšnil pů výpravy, a po jednom si to pojížděli v klidu be zrizika, že se na ně dostanou plechové s pořádnejma gunama a teď najdnou nemůže a war má najednou možnost se bránit, když utíká a ne jen rr a nebo když honí to pk s ekvipem za 5k, tak má šanci jej i nějak dostat....
skor to zas degraduje maga oproti nekrovi, kedze magovskej stene kleslo vyuzitie a energy field je jedina vyuzitelna (nejde rozbit bombami), zas okusok klesla jedna z vyhod maga, ktorych ma ozaj malo :(
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Striqwyr je jen neschopnej, nejradsi by byl kdyby plechovky kvuli plate brneni nemohli jezdit na jezditkach a RR jim daval pri nasazeni paru a nechal jim 1 hp a nejlepe kdyby si ho museli nasazovat kazdou minutu jinak jinak dostanou rovnou IK :D
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Paklize te vynda plechovka 1v1 tak jen pro tovji neschopnost a rozmazlenost, nikoliv pro totalni imba ultra powa bust plechovek, stejne jako se zrychlovatkem u vampa, rozmazleni magove co znaj jen spam kvf a kdyz si po 4tem kvf uvedomi ze to tomu vampovi nic nedela ho zacnou bleskovat misto pcw a o paru anin ezavadi, to je k smichu a ze jich je:p
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Ano, stone gargám se zrušilo zrychlovátko, aby Pana Mocného nezabíjeli. Teď už Pan (ne)Mocný pracuje na zrušení nových pvp abilit pro plechy, protože ho, bože dobrý, 3 plechové sundaj. To, že tři prskové jednoho plecha dávali, co pamatuju, je v pořádku. Co bude příště pane Strigwyre? Zakážeš craftum používat skládaný krumpáče, kvůli tomu, že nejdou lotit?
Odpovědět