Utikani z boje CH/O gardeni,odlogy

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Undetecetable
Inkless
Inkless

Utikani z boje CH/O gardeni,odlogy

Příspěvek od Undetecetable »

Prijde mi to cele uz vtipne situace kolem O/CH maji nespocet vyhod a stejne zabihani do GZ,Odlogy v pvp guardeni. Nesla by tato situace nejakym zpusobem zmenit? jen chci vedet nazor lidi na tuto verbez :)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Utikani z boje CH/O gardeni,odlogy

Příspěvek od Wallace »

kdyz 1 O treba honis v 7 tak nevim co resis, vefair boji ti nikdo do gz neutece, a zabihalo se a zabihat se bude porad, gardy bych nastavil, jen ze se daji zavolat 1x , na upozorneni PK at do gz neleze
Undetecetable
Inkless
Inkless

nebylo by treba spatne nastavit gardy tak ze kdyz vybehnou z GZ tak nedavaji IK ja si myslim ze ucel byl splnen z vyhnani z GZ tak proc davat i za GZ ikacka? Inak Wallace myslim to treba ak ze potkam nekde chaosaka 1 V 1 a mi zacne kopat :D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Škoda, že nejde asi naskriptit něco ve stylu, vběhneš do gz, modrák zavolá guardy a začla by např. 5* sec. prodleva, kde by to psalo že má pk opustit gz nebo ho to bude stát život, za těch 5 sekung by měl šanci dozabít modráka a když to nestihne a bude za těch 5 sekund ještě v gz zabilo by ho to. Když by do těch 5* sekund modrák umřel, guardy by se nevyvolali samozřejmě. *Ten čas je jen jako příklad. Myslím, že by to možná vyřešilo jak zabíhání tak i to, když by pk chtěli nějak moc zabíjet v gz a chránit se např. sumy. Třeba to má, ale i nějaké své neduhy, které mě teď nenapadají, takže se nebojte přidat komentář ;)

Edit: Ta doba by asi měla být dostatečně dlouhá, aby stihlo pk zabít zabíhače s pár hp, ale zase ne tak dlouhá, aby během ní vykililo půlku gz ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Zas nejaké PK plače, že nezabilo modráka. Ja si pamatám ako 1 vs 1 nahánam pk a ono mi odlogne niekolko krát v GZ(vbehne do GZ a odlogne). Je to normálne aby sa PK chránilo GZkom?
Nooo gardi sú nastavený tak, že pk zabije modraka a ešte vylooti 2 itemy a vybehne mimo gz a gard ho nestihne zabiť ... to nehovorim, že si pk nasumi a pri modrakovi hidne a looti. Môj osobný názor je, že akonáhle sa zavolajú gardi na niekoho, mal by dotyčnému vysať manu, staminu a dat paru ... pri dalsom zavolaní ho zabit ... PK by neboli tak drzé, že zabijú modráka v GZ a pak si behajú pre itemy do GZ.
V O/CH by som zakázal zabiehanie len v prípade ak je to rovnocenny boj, nie ak 3 z frakcie nabehnú na 3 pk a naskáču na ne dalšie 4 PK. A to prosím urobil velký PVPskill Strigwire ... Hlavne, že PKčka plakali, že chcú len spravodlivé boje. Toto je MOJ OSOBNY názor.
Undetecetable
Inkless
Inkless

Mihalku ja nwm proc by sme meli bojovat normalne kdyz vy ste takle bojovali 2 roky i vice ale musela by byt nejaka prodleva na 2 zavolani protoze to by bylo dobra este horsi nez ted cos napsal .Pravda placu nad tim ze jsem nezabil modraka beru kdyby to byl normalni modrak fpohode ale frakce aby utikal 1vs 1 ? trosku vtip ne ? :) sam se pridal do pvp guildy tak by ji mel trosku obhajovat
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ty ses přidal do guildy "šmejdů" pro který žádný pravidla cti neplatí a snažíš se využít všech výhod co to má (vcetne odlogu), a po ostatnich chceš, aby to dělat nemohli?

Edit: zapomněl jsem dodat, že PK guildy jsou samozřejmě taky PvP guilda.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

já si myslim že ti červený hajzlící, co maj makra hazející zeď na absolutní pozici do dveří, běhající ve čtyřech s eqipem hodnoty ekvivaletní jednej +5 zbrani, s řezajícim autolotem... nemají těm modrejm odlogujícím guard šmejdům vůbec co vyčítat
Undetecetable
Inkless
Inkless

nemas to trosku popletene? :)
Bizantino
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizantino »

Kamarádi, všeci víme jak to s tím PVP je, PK sou ti co si chcou zahrát a PVP, a ne PVM proti nějakým tupým NPC které oblbnu bandou summonů, mamonit může podle mě každé UCHO typu BHW GP a podobné trosky co maj mamon a cpou se do PVP a pak nedokážou rozehrát férovou hru, tak kdo má potom jakou čest? Se zpamatuj než něco napíšeš. Jo a podle mě to má uplně popletené :D
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Frakce jsou zlo ! :x
Undetecetable
Inkless
Inkless

ne driv byli zlo tedka je to jeden velky vtip :) a protkolle nwm kolik pk beha z +5 ale fandim ti :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

sve problemy, ze neumis nekoho zabit si res pripadne s jejich gm.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Undetecetable píše:ne driv byli zlo tedka je to jeden velky vtip :) a protkolle nwm kolik pk beha z +5 ale fandim ti :D
nejdrazsi na thirsthacich je jezditko.

a breč dál, třeba to vyjde ;)
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

po vzoru zaslouzile duchodkyne Pohlove, bych ty frakce, pk a podobny smejdy zakazal. A bylo by !
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Blatos píše:po vzoru zaslouzile duchodkyne Pohlove, bych ty frakce, pk a podobny smejdy zakazal. A bylo by !
to by tu nikto krom mna neostal... :(
Odpovědět