hp vs ar
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hp vs ar
v dungeone je krizova situacia a vy ste posledna ziva postava co vie ress. mate moznost dat si jeden boost: bud sa vam moze zvysit str o polovicu alebo sa zdvojnasobi ar. ktore si vyberiete?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Re: hp vs ar
ja bych si vybral potion of invulShadowsong píše:v dungeone je krizova situacia a vy ste posledna ziva postava co vie ress. mate moznost dat si jeden boost: bud sa vam moze zvysit str o polovicu alebo sa zdvojnasobi ar. ktore si vyberiete?
mam 300 hp a 2 armor, alebo 20 hp a 15 000 armor? v krizovke su draky a meelee/ranged dmg alebo kuzelnici? 

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
je tam tlupa modráků, co má mamonu plný kapsy...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
bych to pograboval do banky torbalootem nez bych chcipRobin de Martis píše:je tam tlupa modráků, co má mamonu plný kapsy...
Já bych odshrinkoval gangrely aby to vymlatili.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
panáček se nudil o pauze na oběd coQvido píše:Já bych odshrinkoval gangrely aby to vymlatili.

Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to zabil aj bez boostu :/ teda iba ak by to neboli pavuci, pavuci su moc zly na mna 

ja by som sa na Vašom mieste nato už vysral ;p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Ja na tvem ne
rip klera a res wara,jedina moznost
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem neudelal tu hloupost abych byl posledni zivej a tisice prosebnych oci ke me vzhlizelo a doufalo ze to zachranim. Tudiz toto dilema jsem nemusel a nebudu muet nikdy resit.
Nahodou, ja kdyz jsem se dostal do podobnych situacich, udelal jsem kamikaze resurrekci...
)
Nalitnul, resnul clera / maga / negra a potvory, ktere byly natargetene na me odtahnul dco nejdal a tam se obetoval...

Nalitnul, resnul clera / maga / negra a potvory, ktere byly natargetene na me odtahnul dco nejdal a tam se obetoval...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som si olupal zemiak a vytiahol ucebnicu anglictiny
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
KOP. Bez debat. Bližší košile než kabát ne? 
EDIT : k otázce : jednoznačně HP.

EDIT : k otázce : jednoznačně HP.
Pokial by to mala byt volba medzi par bodmi do ar a par bodmi do hp, tak by som bral armor. Predsa len pri vyssej hodnote armoru mas moznost ze tu dmg rezistnes uplne.
AR
AR
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))