Zdravim, potreboval bych za ucelem larpu poradit, jakej software pouzit, pokud chci :
propojit sit typem client - server
server by simuloval rozhrani
client by mohl pracovat jen v tomto rozhrani ( simulace prikazaku, ktery by byl ve skutenosti chat se server PC - oboustranne )
stream videa, zvuku
dostatecne blbuvzdorny, aby mi uzivatele za "pc - client" nevypnuli dane rozhrani
moznost odesilani dat ( jednosmer server -> client )
remote control ( nic jak teamviewer, jen aby se daly ze serveru na client PC poustet ruzny programy, atd. )
a to vse bez pristupu k netu...
Ucel : Larp (hra, pri ktere by se pocitace meli tvarit jako vypocetni technika vesmirne lodi s tim, ze by tyto PC ovladali jak hraci, tak organizatori hry prave ze server PC)
Pokud mozno FreeWare verze, neni pekne neco crackovat, kdyz vysledek jde ven a navic cela "hra" je nekomercni a klade se zde duraz na nizkou cenu - neni kapital takrka zadny... )
Pristupne zdroje : Par PC, WiFi router a trocha kabelaze a samozrejmne par webek a ostatnich prkotin. ( jo a par stredoskolaku, kteri se v pocitacich vyznaji spis po HW strance a jeste teoreticky, nez po SW... )
BTW. Diky...
virt. PC ? a Client - server sit...
virt. PC ? a Client - server sit...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani