Moj dotaz by bol: Dalo by sa to tak spravit, ze ked uz je TR "total" ref potion ze by daval aspon 200 stamky permanentne ?
Totiz to, niektore TR mi daju mozno 50 staminy, ine zase aj 150. Dakedy je dost neprijemna vec nosit take invul boty ktore mi daju dex navyse a TR mi nenabije stamku do fullu tak sa neda TRkovat ani pri PvP ani pri PvM.
A to este nevravim prehadzovanie zbrani/stitov alebo obliekanie brniek po smrti v dungu.
-Je to bug ked mi zere stamu nasadzovanie veci ktore davaju + dex? stamka sa neda prepijat navyse takze by to nemuselo robit a je to dost neprijemna vec... Planuje sa to troska poupravit?
A keby to uz bol neskutocne zavazny prohresok aby mi to TR davalo viac stamky, tak nech dava aspon stale rovnako nech aspon viem "na com som" aby som vedel ci vobec tahat zbytocne veci.
TR Potiony
Re: TR Potiony
a ked je tmr "total" mana ref potion nedalo by sa udelat aby to doplnalo manu 200?
myslim ze se rikalo kdyz tr nalijes do kade a zpet tak kazda flaska dava stejne, a vyska pridani by mela byt podle alchemy, takze snad poridit si jednu lahev od alchimisty se 100+ a nalit ji posledni do kade aby se vsechny prepsali
Jedna se o vzalenou plochu, instalace je intuitivni.
Sam obcas checkuju situaci na UO prez smartphone, kdyz varim.
Rid se navodem a mas to .p
Sam obcas checkuju situaci na UO prez smartphone, kdyz varim.
Rid se navodem a mas to .p
Join online cert killer C4040-252 and testking to pass exam 642-447 in first try. Our best quality and Northwestern University guide you well for real exam.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele co z toho spamu ti majitelé botů maj?Však to nevkládá ani žádné odkazi nic ,jen to kopíruje nesmysl.A kuli tomuhle se přešlo na jinou verzu fora , nejenom tady...jakto že jim to furt funguje.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.