Overboostnuty Charakter a...
Overboostnuty Charakter a...
Urcite si to vsimlo uz viac ludi a neni tu potreba to ututlavat ale riesit.
1. Gangrel Charakter - Moja otazka je preco by mal Vamp s equipom za 10k a lacnym (napr. Stone) morfom byt taky silny ako war v invul platoch a berserkou?
-Akoze dost ma zaraza kolko vampov beha v cove za gangrela uz nikto nic ine nehrava - Je to overboostnuty nevyvazeny charakter
-Mlatit pestami rychlostou ako dyka alebo sekacik a davat rany za 80 ? Rozdava to rany ako war s +9 halou/bardou tym som si isty to mi nepride normalne a to este nevravim ani o TOP morfe
- Vamp bol dobry v morfe preto nikdy ani nemal zrychlovatka a teraz so zrychlovatkom? To je trosku prehnane a malo by sa to zacat hned riesit minimalne zrusenim zrychlovatka VOBEC nebol pre to dovod to zavadzat (mozno pred speckami ked nebol vamp az taky silny ale gangrel by to mal mat rozhodne zakazane)
- Ako charakter ma len 1 slabinu ale to sa nemoze vyrovnat tomu DMG dealovaniu ani s Master vikingom by som nedealoval vacsi DMG nez gangrel a to este nevravim ze vylieza zo stien(alebo buguje) a ma fire imunitu oproti warovi.
Poprosim GM team o prehodnotenie a oslabenie tohoto charu
A druha vec ?
Za celu historiu DP sa stale vylepsuju ostatne povolania ako war ma skoro neobmedzeny vyber zbrani, special brnka a zbrane pre wara...
Pre plechy sa zaviedli kamenovky ktore davaju aj IKcka (prskom) co kedysi nebolo tak bezne mozne a rozne top zbrane
A co nekro a mag? Absolutne nic, mag/nekro v PVM maju svoje dobre zastupenie ale co v PvP? zaspali dobu 10 rokov vylepsovania
Tak by som teda poprosil nove KVF zvitky co budu davat 80 dmg alebo daco ked uz ine chary vedia byt take silne
potom dake nove mag/nekro brnko a pod... vdaka
1. Gangrel Charakter - Moja otazka je preco by mal Vamp s equipom za 10k a lacnym (napr. Stone) morfom byt taky silny ako war v invul platoch a berserkou?
-Akoze dost ma zaraza kolko vampov beha v cove za gangrela uz nikto nic ine nehrava - Je to overboostnuty nevyvazeny charakter
-Mlatit pestami rychlostou ako dyka alebo sekacik a davat rany za 80 ? Rozdava to rany ako war s +9 halou/bardou tym som si isty to mi nepride normalne a to este nevravim ani o TOP morfe
- Vamp bol dobry v morfe preto nikdy ani nemal zrychlovatka a teraz so zrychlovatkom? To je trosku prehnane a malo by sa to zacat hned riesit minimalne zrusenim zrychlovatka VOBEC nebol pre to dovod to zavadzat (mozno pred speckami ked nebol vamp az taky silny ale gangrel by to mal mat rozhodne zakazane)
- Ako charakter ma len 1 slabinu ale to sa nemoze vyrovnat tomu DMG dealovaniu ani s Master vikingom by som nedealoval vacsi DMG nez gangrel a to este nevravim ze vylieza zo stien(alebo buguje) a ma fire imunitu oproti warovi.
Poprosim GM team o prehodnotenie a oslabenie tohoto charu
A druha vec ?
Za celu historiu DP sa stale vylepsuju ostatne povolania ako war ma skoro neobmedzeny vyber zbrani, special brnka a zbrane pre wara...
Pre plechy sa zaviedli kamenovky ktore davaju aj IKcka (prskom) co kedysi nebolo tak bezne mozne a rozne top zbrane
A co nekro a mag? Absolutne nic, mag/nekro v PVM maju svoje dobre zastupenie ale co v PvP? zaspali dobu 10 rokov vylepsovania
Tak by som teda poprosil nove KVF zvitky co budu davat 80 dmg alebo daco ked uz ine chary vedia byt take silne
potom dake nove mag/nekro brnko a pod... vdaka
Re: Overboostnuty Charakter a...
Ďalšie pk, ktoré plače, že ho často zabíjajú. Nefňukaj tu a začni to hrať poriadne! A ak sa ti nepáči, tak si sám urob gangrela a behaj s ním. Nezáviď ostatným čo ty nemáš a sám sa snaž toho dosiahnuť. Na to, že war oproti minulému vampovi bol taktiež overboost to už nevidíš. To že vampa 10 rokov v podstate nikto nebral do dungu to si nevidel. To, že vampa poriadne nikto nehral to si si nevšimol. 10 rokov bol vamp zabudnutý a teraz, keď mu niekto niečo pridá, tak už plačeš? Najprv sa pozri na celú vec a nie len na to čo sa ti nepáči a tebe nevyhovuje! A skús pozerať na výhody prskov oproti iným charom! Najľahšie je pozrieť to čo nemám a čo by bolo dobré mať a hneď o to žiadať.
1. Vec ja neplacem, a nevrav mi ze mam zacat hrat poriadne ked odomna hrat nevie skoro nikto lepsie. Vies, ja by som si gangrela urobil lenze keby ja mam pk gangrela - Tak by PKckam ihned zrusili gangrela okrem toho, mam dostupneho PK vampa - Quest? - GOD spideri? Nabijanie? s PK ist do cechu? - to je robene proti PKckam aj by som si spravil lenze...Sartoris píše:Ďalšie pk, ktoré plače, že ho často zabíjajú. Nefňukaj tu a začni to hrať poriadne! A ak sa ti nepáči, tak si sám urob gangrela a behaj s ním. Nezáviď ostatným čo ty nemáš a sám sa snaž toho dosiahnuť. Na to, že war oproti minulému vampovi bol taktiež overboost to už nevidíš. To že vampa 10 rokov v podstate nikto nebral do dungu to si nevidel. To, že vampa poriadne nikto nehral to si si nevšimol. 10 rokov bol vamp zabudnutý a teraz, keď mu niekto niečo pridá, tak už plačeš? Najprv sa pozri na celú vec a nie len na to čo sa ti nepáči a tebe nevyhovuje! A skús pozerať na výhody prskov oproti iným charom! Najľahšie je pozrieť to čo nemám a čo by bolo dobré mať a hneď o to žiadať.
War bol urcite lepsi kedysi oproti vampovi ale ide o to, o aku extremnu zmenu sa jedna - ty urcite asi nehras PvP - tolko veci co pridali vampovi nie je normalne akoze nech ma kludne taky velky DMG ale bez zrychlovatka a bude vsetko OK - cim vyssi DMG mas tym viac by si mal byt obmedzeny z urcitych hladisk - taky warior ked bucha musi behat za typkom a naprahovat zbranou par sekund lenze vampovi staci 0,5 sekundy a to rozhodne nie je fer.
A mozes mi verit malo kto si odbehal v PvP viac ako ja a viem o com hovorim - Ako vravim DMG nech si ponecha aby bol pouzitelny ale zrychlovatko proste by urcite nemal mat. Nech si beha v human forme za brujaha s vamp kisskou - Nech ma ekvivalentnu DMG ku equipu ale sorry ako ultimatny char ktory potrebuje 10 gb 10 gs zopar inych poitonov a po 100 regov by urcite nemal byt taky silny
Keby sa zrusilo zrychlovatko bol by pouzitelny do dungu a zaroven by sa konecne netahal do PvP co ani nie je vyznam hrat PvP v morfe
buuuuu zabil ma vamp a to som top true pvp-er buuu fuj zruste to buuuuStrigwyr píše:1. Vec ja neplacem, a nevrav mi ze mam zacat hrat poriadne ked odomna hrat nevie skoro nikto lepsie. Vies, ja by som si gangrela urobil lenze keby ja mam pk gangrela - Tak by PKckam ihned zrusili gangrela okrem toho, mam dostupneho PK vampa - Quest? - GOD spideri? Nabijanie? s PK ist do cechu? - to je robene proti PKckam aj by som si spravil lenze...Sartoris píše:Ďalšie pk, ktoré plače, že ho často zabíjajú. Nefňukaj tu a začni to hrať poriadne! A ak sa ti nepáči, tak si sám urob gangrela a behaj s ním. Nezáviď ostatným čo ty nemáš a sám sa snaž toho dosiahnuť. Na to, že war oproti minulému vampovi bol taktiež overboost to už nevidíš. To že vampa 10 rokov v podstate nikto nebral do dungu to si nevidel. To, že vampa poriadne nikto nehral to si si nevšimol. 10 rokov bol vamp zabudnutý a teraz, keď mu niekto niečo pridá, tak už plačeš? Najprv sa pozri na celú vec a nie len na to čo sa ti nepáči a tebe nevyhovuje! A skús pozerať na výhody prskov oproti iným charom! Najľahšie je pozrieť to čo nemám a čo by bolo dobré mať a hneď o to žiadať.
War bol urcite lepsi kedysi oproti vampovi ale ide o to, o aku extremnu zmenu sa jedna - ty urcite asi nehras PvP - tolko veci co pridali vampovi nie je normalne akoze nech ma kludne taky velky DMG ale bez zrychlovatka a bude vsetko OK - cim vyssi DMG mas tym viac by si mal byt obmedzeny z urcitych hladisk - taky warior ked bucha musi behat za typkom a naprahovat zbranou par sekund lenze vampovi staci 0,5 sekundy a to rozhodne nie je fer.
A mozes mi verit malo kto si odbehal v PvP viac ako ja a viem o com hovorim - Ako vravim DMG nech si ponecha aby bol pouzitelny ale zrychlovatko proste by urcite nemal mat. Nech si beha v human forme za brujaha s vamp kisskou - Nech ma ekvivalentnu DMG ku equipu ale sorry ako ultimatny char ktory potrebuje 10 gb 10 gs zopar inych poitonov a po 100 regov by urcite nemal byt taky silny
Keby sa zrusilo zrychlovatko bol by pouzitelny do dungu a zaroven by sa konecne netahal do PvP co ani nie je vyznam hrat PvP v morfe
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu tu teď psát ohledně vampů, protože do toho už nevidím, ale co vím tak půl roku zpátky byl obrázek v pvp pořád stejný více jak 50% zastoupení v cove pvp mají negrové, kdyby dle tebe byli tak hrozně moc slabí tak by je asi nikdo neklikal. A co sem tak slyšel a nebo viděl i na obrazcích z dnešní doby, moc se ten poměr nezměnil. A jako srovnávat kamenovku za X stovek K s negrem který v průměru má ekvip za 20-30K (dneska cena jezdítka je větší, bral sem cenu z před půl roku) to fakt je hodně úsměvné (a to nepočítám šance na zabití 1 v 1 prsk/plech to už je zas jiná pohádka). A nezapomeň do všech postů napsat, jak moc toho máš nahráno a jak si nejlepší
Jj som najlepsi a takbla bla a ty si si neodpustil dalsi posthunt pokial vies, teda asi nevies, PvP je hrac proti hracovi a najvacsi skill mozes podavat za maga/nekra/klera preto maju najvacsie zastupenie v cove pvp, ci si myslis ze vsetci lognu warov a budu sa nahanat a nikto nikde nikdy nikoho nezabije? ty si tu ako zvycajne zase zacal riesit daco uplne ine nez o co sa jednaWilson píše:Nebudu tu teď psát ohledně vampů, protože do toho už nevidím, ale co vím tak půl roku zpátky byl obrázek v pvp pořád stejný více jak 50% zastoupení v cove pvp mají negrové, kdyby dle tebe byli tak hrozně moc slabí tak by je asi nikdo neklikal. A co sem tak slyšel a nebo viděl i na obrazcích z dnešní doby, moc se ten poměr nezměnil. A jako srovnávat kamenovku za X stovek K s negrem který v průměru má ekvip za 20-30K (dneska cena jezdítka je větší, bral sem cenu z před půl roku) to fakt je hodně úsměvné (a to nepočítám šance na zabití 1 v 1 prsk/plech to už je zas jiná pohádka). A nezapomeň do všech postů napsat, jak moc toho máš nahráno a jak si nejlepší
A okrem toho, samozrejme aj plechy patria do PvP aj vampovia ale ako vravim proste gangrel je moc overboostnuty fakt extremne moc do pvp ma chodit v human forme a nie v garge/impovi proste... a tak bla bla
Horko sprav si gangrel wampa, nachystaj si jeden morf a zacni s tym pojazdievat dungy a uvidis ako rychlo to zmenia
Ja nevim, tak kdyz gm nektery povolani vylepsi tak, ze je viditelne silnejsi/vyhodnejsi nez ostatni, tak za nej hrejte
Soulread proste o tomto sme diskutovali na TSku ze ked si to za PKcka spravime tak to hned GM zrusia presne takNycte píše:Horko sprav si gangrel wampa, nachystaj si jeden morf a zacni s tym pojazdievat dungy a uvidis ako rychlo to zmenia
Strigwyr píše:Soulread proste o tomto sme diskutovali na TSku ze ked si to za PKcka spravime tak to hned GM zrusia presne takNycte píše:Horko sprav si gangrel wampa, nachystaj si jeden morf a zacni s tym pojazdievat dungy a uvidis ako rychlo to zmenia
Už vidím jak s tím pk vampem dunguješ abys měl na stone morf.
Strigwyr píše:Soulread proste o tomto sme diskutovali na TSku ze ked si to za PKcka spravime tak to hned GM zrusia presne takNycte píše:Horko sprav si gangrel wampa, nachystaj si jeden morf a zacni s tym pojazdievat dungy a uvidis ako rychlo to zmenia
Včera mi kamarad řikal přihodu jak se skvěle pobavil za gangrela. v kombinaci 2x nekro a 1x gangrel kteři vyskladali 3x nekro s clerikem protože byli hlupáci a skočili na past. Nema to něco společného s timto brekotem? Jsem myslel že nejlepši PVPer by měl tušit a nevlest do takove lečky
Neviete si s gangrelom rady? Zhodit staty 2 pary a mate tak na 4-5min free
Tak aby sme si to vyjasnili ja som vtedy nehral a len raz skocil do pasce aj ked som vedel ze tam bude lebo ja si viem dat rady aj v pasci lebo nie som lama a ked dali tych 4 tak ja neviem o koho sa jedna ale iba to dokazuje ze je to ubohost hrat za taky char a ty este nadavas do k** a myslis si aky si frajerko ze nejaky tvoj teply kamos zabil nejake PKcka teraz si najlepsi a vyhral si cele DP ale pozri sa co si v skutocnosti za lamku a neries topiky do ktorych sa ani trochu nevyznas, potom si plac ked ta pojazdime v dungu a bla bla ake su pk zle a zrusit pk a bla blaIrto píše:Strigwyr píše:Soulread proste o tomto sme diskutovali na TSku ze ked si to za PKcka spravime tak to hned GM zrusia presne takNycte píše:Horko sprav si gangrel wampa, nachystaj si jeden morf a zacni s tym pojazdievat dungy a uvidis ako rychlo to zmenia
Včera mi kamarad řikal přihodu jak se skvěle pobavil za gangrela. v kombinaci 2x nekro a 1x gangrel kteři vyskladali 3x nekro s clerikem protože byli kokoti a skočili na past. Nema to něco společného s timto brekotem? Jsem myslel že nejlepši PVPer by měl tušit a nevlest do takove lečky
Ty si to moc zjednodusil ano je to pravda ale uz vidim ako daky gangrel beha sam vzdy beha v teame ktory ho odsipkuje neni problem a v mensich aj vacsich priestoroch vsetko masakrujeArandil píše:Neviete si s gangrelom rady? Zhodit staty 2 pary a mate tak na 4-5min free
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Od doby, co se zavedly kamenovky a ještě nebyly specky si kterejkoliv plech vyskladal kteryhokoliv vampa v morfu jak malovanyho, v maze, kde to predtim bylo bez kamenovek vyrovnany, se stalo misto kde si PK typu Megha pixel a Dixxinka chodili pro vampy, ted se to srovnalo a uz zase brecite? Nech vampum vyhodu na stejně dlouhou dobu jako byli kamenovky pred zavedením specek, prostě to těch pár let vydrž, až se přesune mamon zpátky k vampům. navíc můžeš pořád používat spoustu věcí co ti od vampa pomůže i za plecha.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nadungujes si za modreho, morfnes si TOP morf a budes ho tahat iba na pojazdy... nemusis vobec dungovat pretoze v top morfe v dungu v miestnostiach 5x5 policok neni sanca umriet.Raziel píše:Už vidím jak s tím pk vampem dunguješ abys měl na stone morf.
Ty to mas v hlave trosku pomylene. Plechovia aby zabili maze wampa ( ktoreho naklady boli 1k na bandy 3 gs a kad s GB ) museli tahat equip v radovo 100vkach tisicoch. Teraz Gangrel v never miss TOP morfe, kde naklady su 1-1,5M vysklada vsetkoDudek píše:Od doby, co se zavedly kamenovky a ještě nebyly specky si kterejkoliv plech vyskladal kteryhokoliv vampa v morfu jak malovanyho, v maze, kde to predtim bylo bez kamenovek vyrovnany, se stalo misto kde si PK typu Megha pixel a Dixxinka chodili pro vampy, ted se to srovnalo a uz zase brecite? Nech vampum vyhodu na stejně dlouhou dobu jako byli kamenovky pred zavedením specek, prostě to těch pár let vydrž, až se přesune mamon zpátky k vampům. navíc můžeš pořád používat spoustu věcí co ti od vampa pomůže i za plecha.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
vidíš někde že bych srovnával cenu?
Ty prave porovnavas uplne <!>viny v kazdom topicu, kde ide do PVP, ktoremu hovno rozumies. To ze wamp, ktoreho herne naklady boli minimalne neprezil proti warovi s najlepsimi bezne dostupnymi zbranami je celkom logicke. Keby wampovia morfli stone gargu a isli do maze, pricom naklady sa zdvihli z 0gp na 0gp , akurat ze si musel obcas aj dungovat, tak plech ta nema sancu zabit. Teraz ale ide o to, ze gangrel top morf (1-1,5m) vs war v minotauri s berserkou (10m+) toho wara proste zabije.Dudek píše:vidíš někde že bych srovnával cenu?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo a kdekoliv jinde je rozjede každej slušnej prsk s vybavou za 10 K
Isteze. Wamp, ktory ma po GSku 260 str, kvf imunku, 100 armor, moze zrat bandy, ma zrychlovatko a staci mu jeden hit sa necha zabit jednym prskom. Prosim ta k PVP sa uz nevyjadruj.Dudek píše:jo a kdekoliv jinde je rozjede každej slušnej prsk s vybavou za 10 K