1. Gangrel Charakter - Moja otazka je preco by mal Vamp s equipom za 10k a lacnym (napr. Stone) morfom byt taky silny ako war v invul platoch a berserkou?
-Akoze dost ma zaraza kolko vampov beha v cove za gangrela uz nikto nic ine nehrava - Je to overboostnuty nevyvazeny charakter
-Mlatit pestami rychlostou ako dyka alebo sekacik a davat rany za 80 ? Rozdava to rany ako war s +9 halou/bardou tym som si isty to mi nepride normalne a to este nevravim ani o TOP morfe
- Vamp bol dobry v morfe preto nikdy ani nemal zrychlovatka a teraz so zrychlovatkom? To je trosku prehnane a malo by sa to zacat hned riesit minimalne zrusenim zrychlovatka VOBEC nebol pre to dovod to zavadzat (mozno pred speckami ked nebol vamp az taky silny ale gangrel by to mal mat rozhodne zakazane)
- Ako charakter ma len 1 slabinu ale to sa nemoze vyrovnat tomu DMG dealovaniu ani s Master vikingom by som nedealoval vacsi DMG nez gangrel a to este nevravim ze vylieza zo stien(alebo buguje) a ma fire imunitu oproti warovi.
Poprosim GM team o prehodnotenie a oslabenie tohoto charu
A druha vec ?
Za celu historiu DP sa stale vylepsuju ostatne povolania ako war ma skoro neobmedzeny vyber zbrani, special brnka a zbrane pre wara...
Pre plechy sa zaviedli kamenovky ktore davaju aj IKcka (prskom) co kedysi nebolo tak bezne mozne a rozne top zbrane
A co nekro a mag? Absolutne nic, mag/nekro v PVM maju svoje dobre zastupenie ale co v PvP? zaspali dobu 10 rokov vylepsovania

Tak by som teda poprosil nove KVF zvitky co budu davat 80 dmg

potom dake nove mag/nekro brnko a pod... vdaka