Ahoj vsem,
Prosim uctive o jakoukoli radu jak resit nasledujici problem. Pred nedavnem se mi podelal pocitac (starej vrak) a vzal sem si od kamaradky pac sem nemel na novej totez v blede modrym ( AMD Athlon 3400+, Biostar deska, ATI Radeon X1300 256mb, 1 GB RAM). Udelal jsem si novej system na druhym disku ( WIN XP professional SP3 ), bootl live Linux a pretahal jsem si ze staryho systemu (WIN XP professional SP2) registry a nastaveni svyho uctu, soubory z Doc. and Sett. potrebny pro programy a vsechno bez jedinyho problemu rozbehl. Funguje mi naprosto vsechno, vsechny aplikace atd. veskery nastaveni ze staryho systemu s vyjjimkou TS 3. Pri spusteni napise errorek: " Spravna inicializace aplikace (0xc0150002) se nezdarila. Klepnutim na OK muzete aplikaci ukoncit. " . Nepomaha reinstal, zadna instalacka,starsi verze nebo cokoli. Nepomaha rucni odstraneni vsech souboru vcetne Doc. and Sett. a rucni vyjmuti z registru(ani pres win aplikaci, ani z Linuxu kdyz naprasaka odmazu zaznam z hivu.), ani instalace na disk s novym systemem a odpojeni disku se starym. Nejaka rada?
Ps: Nemuze to nekde nechavat nakej zatoulanej soubor co ma zapsanej starej chipset ci jiny ID systemu co tak? Ts 2 jde bez problemu.
predem diky
Teamspeak 3
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Teamspeak 3
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Re: Teamspeak 3
zkusil bych se kouknout po ňákej portable verzi... když to nepomůže zkus framework nebo QT.
jinak to co si popsal je klasickej případ zmrvený instalace,... ikdyž věřim tomu, že ti to funguje a máš radost, žes to nemusel znova instalovat.
jinak to co si popsal je klasickej případ zmrvený instalace,... ikdyž věřim tomu, že ti to funguje a máš radost, žes to nemusel znova instalovat.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Dik, portable verze me nenapadla. Zkusim nejakou najit, ale nedavam tomu velky nadeje. Sledoval sem podrobnosti instalace a ta probehla cela v poradku.Proc je vsechno ok jen to TS ne? Jak konkretne by ta instalace mela bejt zmrvena a kterou myslis TS, nebo Win? Cekal bych ze jestli je nekde neco podelany, tak to bude jen malej problem, pokud to ovlivnuje jen jeden program z nekolika desitek, takze by to mohlo jit relativne snadno fixnout. Ta chyba vznika asi nekde kdyz system inicializuje aplikaci. Nekde si to musi brat nejakou chybnou informaci, podle me bud o HW, nebo nekde z nejaky chybky v souboru ze slozek z uzivatelskyho uctu vznikle tim prasecim prepisem nekterejch dulezitejch souboru. Pak to bude jeden soubor ale, kterej z nejakyho duvodu pouziva jen TS3 a ne ostatni podobny programy, nebo z nej taha informaci, kterou ostatni programy nepouzivaj. Ale nemam tuseni ejstli je moje dedukce spravna.
Nic konkretnejsiho bys me k tomu problemu nedokazal rict? Predstava stahovani, reinstalu a nastavovani me k smrti desila, tak sem hledal zpusob jak se tomu vyhnout. Rekl sem si ze to zkusim takhle prasacky prepsat v live Linuxu, kde me nic nepouziva soubory do kterejch potrebuju hrabat a ze se nejakym zazrakem Win zachovaj logickym zpusobem a pujde to, nebo se to cely zhrouti, dam format, novou instalaci a uziju si reinstalace. No fungovalo to, nejsem system admin, ale ani uplna sekretarka a z toho co vim jsem dospel , ze z logickyho hlediska by mela bejt tahle operace zcela v poradku. Pokud se mi teda povede vypatrat a zmenit vsechny potrebny zaznamy v souborech o systemu a HW. ( Krome moznosti konfliktu kvuli odlisnostem v SP2 a SP3). Z logickyho hlediska rikam proto, protoze sem samozrejme kopiroval a prepisoval soubory selektivne a jen to nejnutnejsi pro chod veci co potrebuju, coz zas tolik souboru neni. Soubory obsahujici textovy informace (coz je vetsina z kopirovanejch) sem podrobne prohlizel a porovnaval s puvodnima, vsechno bylo identicky a stacilo jen zmenit zaznam nebo ho odmaznout kdyz byl nepotrebnej.
PS: Nevim ceho se chytit, jediny me napada problem s audio chipsetem na ty Biostar desce, s temahle deskama to je bezny.Resil sem s tim problem hned na zacatku uz na uplne novym cistym systemu, ale zda se to vyreseny a vsecko az na to ts funguje. Chtel bych to vyresit a mit od toho konecne klid, posledni mesic si prijdu jako shaman, kterej tancuje kolem kompu aby se rozbehl pac veskery logicky postupy selhavaj. Teda az na toto, kdy vsechno funguje logicky krom jakehosi jedineho pripadu, ktery opet potvrzuje murpyho na 100%
Sry za roman, chtel sem to co nejpodrobnejc popsat, pak je vetsi sance ze nekdo neco bude vedet a nedostane se mi jen zaplavy rad at zkusim veci co uz jsem zkousel. Navic to chci doresit co nejdriv pac bez TS 3 si na DP moc nezahraju, Ts 2 nikdo nema uz, Ventrilo ma kazdej ctvrtej a kdyz reknu at si lidi stahnou Mumble tak nikdo nevi co to je :p
PPS: Smrt Microsoftu, Windows v jakykoli podobe jsou normalni malware. Cekam jak na smilovani na den, kdy si budu moct dovolit poradny PC, schopny utahnout Linux s Win na WMware.
Nic konkretnejsiho bys me k tomu problemu nedokazal rict? Predstava stahovani, reinstalu a nastavovani me k smrti desila, tak sem hledal zpusob jak se tomu vyhnout. Rekl sem si ze to zkusim takhle prasacky prepsat v live Linuxu, kde me nic nepouziva soubory do kterejch potrebuju hrabat a ze se nejakym zazrakem Win zachovaj logickym zpusobem a pujde to, nebo se to cely zhrouti, dam format, novou instalaci a uziju si reinstalace. No fungovalo to, nejsem system admin, ale ani uplna sekretarka a z toho co vim jsem dospel , ze z logickyho hlediska by mela bejt tahle operace zcela v poradku. Pokud se mi teda povede vypatrat a zmenit vsechny potrebny zaznamy v souborech o systemu a HW. ( Krome moznosti konfliktu kvuli odlisnostem v SP2 a SP3). Z logickyho hlediska rikam proto, protoze sem samozrejme kopiroval a prepisoval soubory selektivne a jen to nejnutnejsi pro chod veci co potrebuju, coz zas tolik souboru neni. Soubory obsahujici textovy informace (coz je vetsina z kopirovanejch) sem podrobne prohlizel a porovnaval s puvodnima, vsechno bylo identicky a stacilo jen zmenit zaznam nebo ho odmaznout kdyz byl nepotrebnej.
PS: Nevim ceho se chytit, jediny me napada problem s audio chipsetem na ty Biostar desce, s temahle deskama to je bezny.Resil sem s tim problem hned na zacatku uz na uplne novym cistym systemu, ale zda se to vyreseny a vsecko az na to ts funguje. Chtel bych to vyresit a mit od toho konecne klid, posledni mesic si prijdu jako shaman, kterej tancuje kolem kompu aby se rozbehl pac veskery logicky postupy selhavaj. Teda az na toto, kdy vsechno funguje logicky krom jakehosi jedineho pripadu, ktery opet potvrzuje murpyho na 100%
Sry za roman, chtel sem to co nejpodrobnejc popsat, pak je vetsi sance ze nekdo neco bude vedet a nedostane se mi jen zaplavy rad at zkusim veci co uz jsem zkousel. Navic to chci doresit co nejdriv pac bez TS 3 si na DP moc nezahraju, Ts 2 nikdo nema uz, Ventrilo ma kazdej ctvrtej a kdyz reknu at si lidi stahnou Mumble tak nikdo nevi co to je :p
PPS: Smrt Microsoftu, Windows v jakykoli podobe jsou normalni malware. Cekam jak na smilovani na den, kdy si budu moct dovolit poradny PC, schopny utahnout Linux s Win na WMware.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi nepochopitelna haluz, po delsi dobe sem pouzil Mumble. Pogram predtim sice naskocil ale kdyz sem ho chtel pouzit tedkon, tak to zaclu delat bordel. Dal sem reinstal Mumble a od ty doby jde i TS3. Neuveritely
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
jeden z nich ti re/instaloval frameworky... což jsem ti mimochodem psal už předim