Druidský artefakt
Druidský artefakt
Dnes se mi stala nemilá věc prošli jsme cestu nesmrtelných a na konci v pokladu na mě koukal artefakt Rimusin kolo kalari....Vzhledem k tomu, že ve výpravě nebyl další ranger jsem vzal artefakt on se linknul. Bohužel jsem zjistil, že ho nemůžu nasadit protože je typem luk. GM Ocroc mě velmi slušně odporoučel slovy změn si specku. Proto bych se rád optal vzhledem k tomu, že vytváření artefaktů předcházelo vytvoření specialek a na druida ani neexistuje žádné artefaktové lcčko proč tento luk nenasadí i druid případně proč nelze předělat na LC už vzhledem k tomu, že jsem ho na sebe mohl linknout děkuji za flejm.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druidský artefakt
ja sem si vzal z pokladu mystika a taky ho nenasadim pls zmenuRainbow píše:Dnes se mi stala nemilá věc prošli jsme cestu nesmrtelných a na konci v pokladu na mě koukal artefakt Rimusin kolo kalari....Vzhledem k tomu, že ve výpravě nebyl další ranger jsem vzal artefakt on se linknul. Bohužel jsem zjistil, že ho nemůžu nasadit protože je typem luk. GM Ocroc mě velmi slušně odporoučel slovy změn si specku. Proto bych se rád optal vzhledem k tomu, že vytváření artefaktů předcházelo vytvoření specialek a na druida ani neexistuje žádné artefaktové lcčko proč tento luk nenasadí i druid případně proč nelze předělat na LC už vzhledem k tomu, že jsem ho na sebe mohl linknout děkuji za flejm.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A pak je tu jeste moznost nechat ho tam vypravam po vas....
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ale prece jako kdyz ja nebudu mit mamon tak jako ani nikdo jinejOtec Z Nebes píše:A pak je tu jeste moznost nechat ho tam vypravam po vas....

hemeneks more gadzo vazelina!
Tak nějak člověk očekává když něco může vzít, že to nasadím, protože jsem právě očekavál vyjímku u artefaktu jako je například u skládačky už vzhledem k tomu, že neni žádný lc artefakt. Kdybych věděl, že ho nebudu moci nosit, potom ho nebudu brát....gms se stále nevyjádřili proč například mohli u někoho předělat artefakt který byl jen pro female chary na male chary.....stále se měří pro každého jiným metrem
Souhlasim s Rainbowem. Vzhledem k tomu, ze specky se zavedly pozdeji nez artefakty, mely by se udelat vyjimky ci pridat artefakty.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Protoze to nekdo proste nedomyslel no. To je asi vysvetleni.
Artu ale na vysvetleni se tu nikdo neptal...Sir Artuhr píše:Protoze to nekdo proste nedomyslel no. To je asi vysvetleni.
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Gms se k tomu stejně nevyjádří a náprava pravděpodobně nebude sjednaná na to nejsem dostatečně protekční luk za 4 dny zmizne a vše je v normálu
To zase tak nemuzes brat nemuzou ze dne na den podle fora neco zmenit ale treba das impuls a az ho najdes priste uz ti pujde pouzivat 

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Beru to tak, že kvůli někomu se artefakt změní kvůli druhému ne
vidim ze to tu nikdo jeste nerikal, ale treba to je tim ze ho mas zrovna ty! kdyby to byl nekdo jinej uz je zmenenej!
Pravdou je, ze je skutecne chyba, ze clovek zvednuvsi artefakt jej pak nemuze pouzit, to neni zde podchycene a proto prijmi omluvu, ze se tak stalo, nebylo to schvalne a zadna zlovule kohokoliv, kdo tam ten artefakt umistil.
Odpoved na otazku, ze nekomu mohli gm mohli zmenit pohlavi, aby mohl pouzit dany artefakt ti klidne dam, nebot jsem to udelal ja. Bylo to po turnaji, kde ji danej clovek vyhral, a ja netusil, ze jde o zenskou robu. Jelikoz se snazim slovo dodrzet tak jsem na danou chvili danemu cloveku zmenil pohlavi, kdyz splnoval veskere pro me dulezite podminky.
Artefakty jsem se nijak zvlast nezaobiral, dokud nebude tato otazka jednou pro vzdy vyresena at tim ci onim zpusobem, nebudou davany artefakty do pokladu, abychom predesli takoveto trapne situaci, kdy hrac muze mit radost zahy zkazenou nemoznosti. Po zmene jiz nebude mozne, aby se necemu takovemu stalo.
Sam za sebe ti muzu nabidnout alternativu v podobe jineho tobe unositelneho artefaktu napric tvym hernimi ucty.
Odpoved na otazku, ze nekomu mohli gm mohli zmenit pohlavi, aby mohl pouzit dany artefakt ti klidne dam, nebot jsem to udelal ja. Bylo to po turnaji, kde ji danej clovek vyhral, a ja netusil, ze jde o zenskou robu. Jelikoz se snazim slovo dodrzet tak jsem na danou chvili danemu cloveku zmenil pohlavi, kdyz splnoval veskere pro me dulezite podminky.
Artefakty jsem se nijak zvlast nezaobiral, dokud nebude tato otazka jednou pro vzdy vyresena at tim ci onim zpusobem, nebudou davany artefakty do pokladu, abychom predesli takoveto trapne situaci, kdy hrac muze mit radost zahy zkazenou nemoznosti. Po zmene jiz nebude mozne, aby se necemu takovemu stalo.
Sam za sebe ti muzu nabidnout alternativu v podobe jineho tobe unositelneho artefaktu napric tvym hernimi ucty.
Děkuji napíšu PM