GS potion
GS potion
Zdravím
Mám takový problém s mícháním tohohle potionu... Mám alchemku 60,7 (59,3 real), ale když ho namíchám, tak mi dá jenom 26 str. Normálně dává 30, bude dávat 30 až budu mít vyšší skill nebo jak to je? Pár lidí jsem se optal a nikdo nevěděl, tak otravuju tady..
Díky za odpovědi
Mám takový problém s mícháním tohohle potionu... Mám alchemku 60,7 (59,3 real), ale když ho namíchám, tak mi dá jenom 26 str. Normálně dává 30, bude dávat 30 až budu mít vyšší skill nebo jak to je? Pár lidí jsem se optal a nikdo nevěděl, tak otravuju tady..
Díky za odpovědi
[b]Pttb![/b]
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: GS potion
cepuj je do kade jejich sila se pak zprumeruje
Je mi jasny, ze bych mohl cepovat svoje do kade a pak tam cepnout gsko nekoho jineho a vsechny by byly za 30. Ale proc ja micham 26? Je to teda normalni?
[b]Pttb![/b]
ano, je to normalni, vyska pridani je zavisla podle vysky skillu... pri vysim skillu ti to bude pridavat vice
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Je to i u jinejch potionu?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
ano, u vsech.
i tmr pridava min many
i tmr pridava min many
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
btw myslím že stačí své gs obecně do kádě nalít, nemusíš tam žádné jiné gska přilívat, po vylití zpět to automaticky přidá 30
clovek ani nevi co za smejdy kupuje, kdyz se to nakonec vyrovna 

No u tech potionu to tak ani nevadi, ale tusim ze tohle same funguje i u svitku, zalezi s kolika mgr se napisou 

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
škoda že neni povoleni "bugovat" skill :-/ bych psal ( IVM ) 36 hodin v kuse a pak bych to prodaval za mejmnArim píše:No u tech potionu to tak ani nevadi, ale tusim ze tohle same funguje i u svitku, zalezi s kolika mgr se napisou

u svitků to funguje úplně stejně stačí pak n ahromádku hodit jeden svitek napsanej s gm skillem a všechny se opraví podle něj