Lava bomby

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Lava bomby

Příspěvek od Dargor »

Jsem si přečetl novinku ohledně lava bomb na stránkách, vyzkoušel jsem je v praxi a mám dotaz. To myslíte vážně, nebo si děláte srandu? Může mi tu někdo povolaný vysvětlit proč došlo k tomuto opatření? Ten timer je opravdu šílený! Testoval jsem to s vampírem s max arms lore, což je teda jen 65, hodil jsem 3 bomby a konec na hodně dlouho. Poté jsem to testoval s craftem s max skillem, tam už to bylo lepší, dostal jsem se asi na 14 bomb, pak opět konec. I tak lava bomby dávají malinký dmg. tak nechápu proč teď toto, mno neva... Dále jsem testoval, cituji: "...jsou ucinejsi proti summonum." Tak jako nevim :roll: Zkoušel jsem to na necro summy, konkrétně: mumie,wraith a skeleton warrior. Vysolil jsem na ně 7 bomb (samozřejmě s craftem, neboť vampír se na tento počet vyhození bomb dostane tak za 10 minut snad, což už summon neexistuje) a jaké bylo moje překvapení, když těchto 7 bomb nezabilo ani Wraitha s cca 155hp, natož mumii či skletona warriora. Pakliže tomuto říkáte účinější na summony, nedovolím si ani hádat, kolik hp to vezme normálnímu monstru. Závěr z tohoto mého testíku mám jeden -> Lava bomby jsou nyní již opravdu úplně nanic a tudíš nepotřebný item (jo až na ničení pavučin, na to jsou fajn, jedině na to). :clap:
Ocroc

Re: Lava bomby

Příspěvek od Ocroc »

Musíš Lava Bombou zacílit přímo(záložku) summona. Případně jako target použít magickou zeď.
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

a Nešlo by tedy vynechat ten 3s odpočet a nechat ta jen ten odpočet času s oznamovací hláškou? Ten má stejně taky min. 3s..
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Funguje to na sumy prakticky jako ort a na zed jako an grav, zajimava vychytavka. Urcite se to da vyuzit.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Odpovědět