Když lognu uo, logne mě to do hry, ale uo se minimalizuje.
Dřív jsem to řešil tak, že na uo kliknu pravým tlačítkem a dám maximalizovat, nebo obnovit.
Teď, když kliknu pravým tlačítkem, tak jsou možnosti pouze:
- "client mikee" (když kliknu, tak se otevře další klient - dual)
- připnout na hlavní panel (na nic)
- zavřít
Zavřít to jde, lognutý jsem, protože když by okno mělo být aktivní (alt+tab), tak slyším zvuky (a načte mě uoam), ale obraz je minimalizovaný, resp. není vidět.
Použití jiných klientů (dp.exe, 1264b) nepomáhá, spuštění v režimu 640x480 taky nepomáhá, jiné acc stejná chyba.
Používám windows 7 !
Poraďte prosím, co s tím.
Minimalizace UO
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Minimalizace UO
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minimalizace UO
Nevim jestli je to ten samy problem, ale me to vyhazovalo okno jakoby mimo plochu, pomohlo smazani desktopu. Vyzkousej.
Show is over motherlovers!
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju za radu, nakonec jsem si přehrál celou složku s uo z jiného pc a funguje to.Mara z Acoma píše:Nevim jestli je to ten samy problem, ale me to vyhazovalo okno jakoby mimo plochu, pomohlo smazani desktopu. Vyzkousej.
Můžeme lock, popř. nechat, kdyby někdo věděl konkrétně, jak to odstranit bez zálohy.
najedeš na ultimu v liště, pak buď necháš vyjet ty dvě okna=počkáš ! (jedno s yokem druhy s clientem) a nebo klikneš levym a ono ti to vyjede. Potom klikneš pravym na clienta a dáš normálně maximalizovat.
ty si neklikal... ty si klinul a TÁHNUL to ti potom vyjede jestli chceš program připnout na hlavní panej... a nebo si rovnou kliknul pravym na skupinu...
ty si neklikal... ty si klinul a TÁHNUL to ti potom vyjede jestli chceš program připnout na hlavní panej... a nebo si rovnou kliknul pravym na skupinu...
Maximalizuj -> zavri uo
pred najetim jakykoliv postavy, maximalizuj client okno az ti najede uo do maximalizovanyho okna muzes ho zmensit.
pred najetim jakykoliv postavy, maximalizuj client okno az ti najede uo do maximalizovanyho okna muzes ho zmensit.
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jo, toto fungujeAcarus píše:Maximalizuj -> zavri uo
A toto taky funguje - sice jsem netáhnul, ale nenechal jsem okna vyjet...Neverdie píše:najedeš na ultimu v liště, pak buď necháš vyjet ty dvě okna=počkáš ! (jedno s yokem druhy s clientem) a nebo klikneš levym a ono ti to vyjede. Potom klikneš pravym na clienta a dáš normálně maximalizovat.
díky moc (blbnu s desktopem, tak se mi to stalo zase)