Minimalizace UO

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Minimalizace UO

Příspěvek od Ulter-Bes »

Když lognu uo, logne mě to do hry, ale uo se minimalizuje.

Dřív jsem to řešil tak, že na uo kliknu pravým tlačítkem a dám maximalizovat, nebo obnovit.

Teď, když kliknu pravým tlačítkem, tak jsou možnosti pouze:
- "client mikee" (když kliknu, tak se otevře další klient - dual)
- připnout na hlavní panel (na nic)
- zavřít

Zavřít to jde, lognutý jsem, protože když by okno mělo být aktivní (alt+tab), tak slyším zvuky (a načte mě uoam), ale obraz je minimalizovaný, resp. není vidět.

Použití jiných klientů (dp.exe, 1264b) nepomáhá, spuštění v režimu 640x480 taky nepomáhá, jiné acc stejná chyba.

Používám windows 7 ! :(

Poraďte prosím, co s tím.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Re: Minimalizace UO

Příspěvek od Mara z Acoma »

Nevim jestli je to ten samy problem, ale me to vyhazovalo okno jakoby mimo plochu, pomohlo smazani desktopu. Vyzkousej.
Show is over motherlovers!
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Mara z Acoma píše:Nevim jestli je to ten samy problem, ale me to vyhazovalo okno jakoby mimo plochu, pomohlo smazani desktopu. Vyzkousej.
Děkuju za radu, nakonec jsem si přehrál celou složku s uo z jiného pc a funguje to.

Můžeme lock, popř. nechat, kdyby někdo věděl konkrétně, jak to odstranit bez zálohy.
Neverdie
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Neverdie »

najedeš na ultimu v liště, pak buď necháš vyjet ty dvě okna=počkáš ! (jedno s yokem druhy s clientem) a nebo klikneš levym a ono ti to vyjede. Potom klikneš pravym na clienta a dáš normálně maximalizovat.

ty si neklikal... ty si klinul a TÁHNUL to ti potom vyjede jestli chceš program připnout na hlavní panej... a nebo si rovnou kliknul pravym na skupinu... :lock:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Maximalizuj -> zavri uo
pred najetim jakykoliv postavy, maximalizuj client okno az ti najede uo do maximalizovanyho okna muzes ho zmensit.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Acarus píše:Maximalizuj -> zavri uo
pred najetim jakykoliv postavy, maximalizuj client okno az ti najede uo do maximalizovanyho okna muzes ho zmensit.
Jo, toto funguje
Neverdie píše:najedeš na ultimu v liště, pak buď necháš vyjet ty dvě okna=počkáš ! (jedno s yokem druhy s clientem) a nebo klikneš levym a ono ti to vyjede. Potom klikneš pravym na clienta a dáš normálně maximalizovat.

ty si neklikal... ty si klinul a TÁHNUL to ti potom vyjede jestli chceš program připnout na hlavní panej... a nebo si rovnou kliknul pravym na skupinu... :lock:
A toto taky funguje - sice jsem netáhnul, ale nenechal jsem okna vyjet...

díky moc (blbnu s desktopem, tak se mi to stalo zase) :clap:
Odpovědět