Zasekávání regových vendorů
Zasekávání regových vendorů
Má to nějáký hlubší smysl, že se jednou za čas regový vendor na neznámo dlouhou dobu přestane refovat? Třeba teď je takových vendorů na dp většina.. Je to správné nastavení nebo je to nechtěný bug?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zasekávání regových vendorů
nebo to někdo tak pěkně vybírá že ty vždycky přijdeš k prázdnýmu.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nikdy k prádnýmu přijít nemůžeš. Protože pokud to někdo vybírá přímo před Tebou tak vendor hodí event že je zaneprázdněn a jenom co odezní tak musí mít u sebe alespoň 5 regů od vykoupeného typu a to se neděje.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
clovece a na tohle si prisel jak
Tak že už nějákej pátek nakupuju a ikdyž si sám trade okno zavřu a znovu ho po cca minutě co vyprší timer na vytížení vendora to trade okno otevřu, tak pokud je vše jak má bejt tak je u regů co sem vykoupil 5 kusů. Pokud se sekne tak tam můžu stát třeba půl dne (nikdo jinej okolo ani neprojde) a stejně bude mít pořád 0 regů. Tak tak jsem došel na to že se prostě nerespí.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hraje.Jakub Bohem píše:clovece a na tohle si prisel jak

Covece tak tohle jsem nikdy nepozoroval ... I kdyz jsem vykoupil dany typ regu, pockal a znovu oslovil, tak tam porad byla 0 i nekolik minut ... Zadne pravidlo ze by po 60ti veterinach mel mit automaticky pocet kusu 5 a po X dalsich minutach 25 si myslim ze neni ...bigdrobek píše:Tak že už nějákej pátek nakupuju a ikdyž si sám trade okno zavřu a znovu ho po cca minutě co vyprší timer na vytížení vendora to trade okno otevřu, tak pokud je vše jak má bejt tak je u regů co sem vykoupil 5 kusů. Pokud se sekne tak tam můžu stát třeba půl dne (nikdo jinej okolo ani neprojde) a stejně bude mít pořád 0 regů. Tak tak jsem došel na to že se prostě nerespí.
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Arime začínám vykupovat ve scara brae. Než oběhnu celej svět uběhne 11-15 minut podle toho jak se ten den daří. Když končím kolečko výkupem toho samého vendora ve scaře tak má u sebe narespeno 55-75 regů podle toho jak dlouho mi to trvalo.
Už to sleduju delší dobu. Existuje asi nějáká pravděpodobnost zaseknutí. Xkrát se respí normálně a prostě když ho stejný char několikrát za sebou osloví tak se zasekne, zasekávají se nejvíc málo známí vendoři a odsekávají se většinou tím že je osloví někdo jiný. V poslední době na zaseklý vendory posílám kámoše a vendoři se zázračně zase začínaj respit. Tak nevím no.. :-/
Už to sleduju delší dobu. Existuje asi nějáká pravděpodobnost zaseknutí. Xkrát se respí normálně a prostě když ho stejný char několikrát za sebou osloví tak se zasekne, zasekávají se nejvíc málo známí vendoři a odsekávají se většinou tím že je osloví někdo jiný. V poslední době na zaseklý vendory posílám kámoše a vendoři se zázračně zase začínaj respit. Tak nevím no.. :-/
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No já pozoroval celkem častokrát zasekunté vendory ve windu a že právě tam by je nikdo nenavštěvoval? No nevím 

wind je jedna z mene frekventovanych lokalit.. daleko vic je frekventovany cech magu a brit..