Magicky recyklator - chybí zbraně

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Magicky recyklator - chybí zbraně

Příspěvek od Nagash »

Ahoj všiml jsme is že chybí pár poměrně využitelných zbraní a to obyčejná Mace a War Hammer, oboje využitelné na Questu pro paladiny .... (club by se taky hodil :))
Tak bych se chtěl zeptat jestli bude doplněno, nebo jestli to je zaměr a člověk si je musí sehnat jinak ....
Nebo mě napadlo jedno řešení, odstranit Hamer pick z lokáčů a dát tam Mace a a WH ..... (Hammer pick stejne vsichni prozenou reciklatorem)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Acarus

Re: Magicky recyklator - chybí zbraně

Příspěvek od Acarus »

Nebude se pridavat. Pokud padaji zbrane porad ve stejne mire z pokladu/monster nebude se co se recyklatoru tyce podnikat nic, co by zjednodusilo prisun zbrani. Spis opacne.

Panika ON [------- OFF
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

No mě šlo o to že v reciklatoru si muzes udělat, Short speru i Kryss, Katanu i Wiking, ale Mace ani Warhammer tam neni ... Tak mi to přišlo nějaké nedořešené, tak kdyztak to smaz jesi je to k nicemu
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Planuje se tedy odstraneni dalsich vyuzitelnych zbrani? Proc bylo odebrano WM ? Proc probehla zmena ceny? V novinkach nic nevidim ......
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ze by zmena ceny probehla proto ze ve svete ti kazdá druhá rewarda dava XK MC? At je cena 9K nebo 15K za par dní se da v pohode nazbirat 60K mozná vic takze zmena ceny byla na case. i kdyz osobne bych uprednostnil kupovani zbroji za mc.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Jo aha tak z rewardy mi porad padaj ty Mccka :) Me slo spis o to proc Gm odebrali zbran, ktera sla jako jedina jednorucka na MF, co je k tomu vedlo a popripade jestli to takle bude pokracovat a odstranej se vsechny zbrane, nebo se tam necha jen ty hammer picky a executiners axky ..... proste bych se rad neco dozvedel, kdyz jsem v novinkach nic nevidel a v dungu jsem vypozoroval zmenu

To ze bych uvital menic na zbroje o tom se ani nemusime bavit, to si raci sednu k dubovimu spalku a zacnu mu vypravet pohadku
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Ať klidně vznikne měnič na zbroje, ale ať je jejich cena patřičná k počtu MC ve světě ... stejně tak by se klidně měly zdražit ony inkriminovaná zbraně v recyklátorech ... takhle každý běhá s plus devítkou jako by se nechumelilo i do deceitu ...
Kelnor - Člen Spolku
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

i kdyby ty zbraně z mc zdražili 2x dokonce možná 3x tolik, tak se pořád bude běhat s +9.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Spektrum zbrani se zmenilo v novinkach to nebylo, nebyl duvod, jde o kosmetickou zmenu.

Politika je nyni takova, ze ano pristupne +9 z recyklatoru kdyz clovek ziska mc ( roztavenim starych zbrani s nuznou durabkou), ale ne tech nejlepsich, ty nejlepsi patri jinam.
Neverdie
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Neverdie »

Kelnor píše:takhle každý běhá s plus devítkou jako by se nechumelilo i do deceitu ...
a ty bys to chtěl vážně lochtat třeba +5 ? :shock:
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Ta +5 má úplně normální dmg úměrnej tomu dungu.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše: Politika je nyni takova, ze ano pristupne +9 z recyklatoru kdyz clovek ziska mc ( roztavenim starych zbrani s nuznou durabkou), ale ne tech nejlepsich, ty nejlepsi patri jinam.
Tím myslis třeba poklady? Kde běžně nacházíme hammer picky? +7 zbrane a tak podobne? Nic proti +7 zbranim, do pvp se musi neco tahat, ale proc zrovna ten hammer pick? videl to nekdy nekoho tady na DP pouzit ?
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Neverdie píše:
Kelnor píše:takhle každý běhá s plus devítkou jako by se nechumelilo i do deceitu ...
a ty bys to chtěl vážně lochtat třeba +5 ? :shock:
Já tam uplně normálně chodím s +7, protože s +5 upír moc paseky nenadělá ... s warem bez problémů ...
Kelnor - Člen Spolku
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Neskutečná zmlsanost - buď +9 nejlepšího typu nebo nic. Dobře že se s tímhle problémem začalo něco dělat. Je vidět, že byl nejvyšší čas.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Retromancer píše:Neskutečná zmlsanost - buď +9 nejlepšího typu nebo nic. Dobře že se s tímhle problémem začalo něco dělat. Je vidět, že byl nejvyšší čas.
Jakej problem? Prosimte kdes pozoroval problem ? Co to je za ptoblem? Ja vidim jen jeden a to ze v Rewardach je moc MC za moc malo muziky, takze kdyz mas doma treba 100k Mc tak nevim proc by sis mel delat +7ky .... ?
Muzes mi ten problme prosimte popsat asi jsem trosku pomalejsi v chapani .....

A pro MC se teda planuje nove vyuziti? Acare kdyz pisese ze ty nejlepsi zbrane z nich uz nepujdou delat, zajmalo by mne na co se ted budou pouzivat
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Problém nebyl v tom, milý Watsone, že se používaly +9 zbraně. Problém byl v tom, že z celého spektra +9 zbraní se používaly pouze ty nejlepší. Jmenovitě LBA, Barda, Hala, Katana, Warmace a Maul. Zbytek plus devítek se boha jeho rozkládal na coiny i v nepoškozeném stavu, protože po jednom projití řeky má desetičlená skupina 66 666 MC - což bylo 5 nejlepších +9 zbraní.

Pokud už by měly jít tyto zbraně někde koupit, pak tam, kde je šance na výleh i u zkušených PvP skupin - tedy rozhodně ne terhatan a říše u démonů, ale například říše na konci u pokladu nebo peklo v některé z věží. V terhatanu ať jsou k dostání zbraně, které jsou potřebné na terhatan - a tam +7 je myslím zcela adekvátní.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:
Retromancer píše:Neskutečná zmlsanost - buď +9 nejlepšího typu nebo nic. Dobře že se s tímhle problémem začalo něco dělat. Je vidět, že byl nejvyšší čas.
Jakej problem? Prosimte kdes pozoroval problem ? Co to je za ptoblem? Ja vidim jen jeden a to ze v Rewardach je moc MC za moc malo muziky, takze kdyz mas doma treba 100k Mc tak nevim proc by sis mel delat +7ky .... ?
Muzes mi ten problme prosimte popsat asi jsem trosku pomalejsi v chapani .....

A pro MC se teda planuje nove vyuziti? Acare kdyz pisese ze ty nejlepsi zbrane z nich uz nepujdou delat, zajmalo by mne na co se ted budou pouzivat
Ah ono vlastne existujou na dp jen 6 zbrani. Takze mame tech zbylych xy zrusit teda podle tebe ?
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Říkejte tomu masochismus, ale nejlepší je si zkusit projít TK s +3 a v Goldu to si výprava užije srandy jak cep, jdou sice děsně pomalu a ryziko pojezdu PK tím narůstá a hledě na výbavu je pojezd zcela nevyhnutelný, ale ať si ty equipy klidně polotí kluci. Je to ozkoušeno TK ve 4 lidech s +3 v goldu se dá v pohodě projít a neni potřeba +9 nedejbože kamenek a +25 brnění......
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:Ah ono vlastne existujou na dp jen 6 zbrani. Takze mame tech zbylych xy zrusit teda podle tebe ?
Pockej ale to ja jsem se ptal prvni proc je v tom recyklatoru tak malo vyuzitelnejch zbraní, na to mi bylo receno myslim ze od tebe, že ještě nějaké odeberete ...... tak ja ten nevim jestli jsem mimo po vcerejsku a nebo je error jinde

To ja jsem ti v prvnim postu psal proc tam nejsou mace, cluby a warhammery

Příspěvekod Nagash » 27 lis 2010 08:23
Ahoj všiml jsme is že chybí pár poměrně využitelných zbraní a to obyčejná Mace a War Hammer, oboje využitelné na Questu pro paladiny .... (club by se taky hodil :))
Tak bych se chtěl zeptat jestli bude doplněno, nebo jestli to je zaměr a člověk si je musí sehnat jinak ....
Nebo mě napadlo jedno řešení, odstranit Hamer pick z lokáčů a dát tam Mace a a WH ..... (Hammer pick stejne vsichni prozenou reciklatorem)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Je mi jasny, ze proste na top dungy asi nebudete tahat vsechny zbrane, ale rozhodne si nemyslim, ze vsecky zbrane jsou k nicemu.
Odpovědět