Vanocni stromek

Vše o podobných aktivitách ve hře
Wrall Nightmare

Vanocni stromek

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Funguje tento quest tak, jak ma? Uz asi tyden delam stale ten samy ukol kazdy den se stejnou odmenou.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Vanocni stromek

Příspěvek od Arim »

Wrall Nightmare píše:Funguje tento quest tak, jak ma? Uz asi tyden delam stale ten samy ukol kazdy den se stejnou odmenou.
No ja jsem zatim delal 3x ukol ruzny, ale jeden 3x stejny, ale pokazde s jinou odmenou ... Resp proste 5 dni a 3x stejny a 2x jiny, dohromady 3 ruzne :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda by nebylo možné timer na zadání úkolů zkrátit z 24 hodin na 12.

Ono když to bylo původních 10 úkolů bylo to bez problémů, ale upřímě úkol plním když mám chvilu a ne každý den ji mám - někdy se mi povede jej splnit v 11 v noci a celý další den ikdyž je čas je vpodstatě zablokovaný. A taky nechci být bez stromečku, když už jsem tomu investovala vstupní kapitál i čas.
Noobikem navždy :)
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Ardent píše:Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda by nebylo možné timer na zadání úkolů zkrátit z 24 hodin na 12.

Ono když to bylo původních 10 úkolů bylo to bez problémů, ale upřímě úkol plním když mám chvilu a ne každý den ji mám - někdy se mi povede jej splnit v 11 v noci a celý další den ikdyž je čas je vpodstatě zablokovaný. A taky nechci být bez stromečku, když už jsem tomu investovala vstupní kapitál i čas.
*thumbs up*
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Ardent píše:Dobrý den,

musím v celku souhlasit..když plním quest ve 4ráno,druhej den se mi moc čekat nechce..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

taky nechápu proč se to neresetuje o půlnoci je tam psaný dnes splněno takže když druhej den to otevřu už by to mělo byt zresetovany bez ohledu na to jestli sem to splnil v 5 ráno nebo v 23:59
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Nejspíš protože tahle sphere nezvládá moc definovat čas jako takovej.

... Vision vs Speech test ...
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

A nebylo by řešením to nastavit na dny jak jdou v UO? (ne opravdu tomu nerozumím, takže jeslti to nejde tak to nevím :) )
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

A taky jsou občas celkem deprimující odměny čím rychleji to odevzdám tím menší odměnu dostanu když sem to odevzdal téměř okamžitě tak sem vždy dostal jen něco kolem 20 penízek myslím tím MC nebo rusty nebo GP myslel sem že by to mělo být spíš naopak a stalo se mi to víckrát než jen 1
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Cas na dp je jenda z nejvic nejhorsich promenych ... lip to proste udelat nejde.

splnit ten quest pujde do konce prosince.

stromky se budou mazat stejne az nekdy po uplynuti mesice ledna a ne na tri krale, vsak to znate.
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

To jo, to je fajn, ale víš jak Štědrý den bez stromku - pak už nemá to kouzlo
Morph
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Morph »

Je to tak, na co je stromeček po 24tém, že? Taky lobbuji pro zrychlení questíku, Když jsou ty Vánoce :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tak si ho budete muset ziskat jinak.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

A jak podle tebe ho máme získat "jinak" nechtěl bys nám to laskavě prozradit?
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

erunno píše:A jak podle tebe ho máme získat "jinak" nechtěl bys nám to laskavě prozradit?
1) Vezmi si sadu barevnych popisovacu na CD a porid si slidu stene velikosti, jakej mas monitor...

2) najdi si nejaky penky obrazek vanocniho stromecku a vytiskni ho.

3) Vytisknuty obrazek poloz na rovnou podlozku ( doporucuji stul ) obrazkem navrh a překry to slidou.

4) Popisovaci obkresli stromecek a vybarvy. Nezapomen na hvezdu a na ozdoby. Pri velke mire kreativosti muzes primalovat i darecky :)

5) Nechej barvu z popisovace zaschnout

6) vezmi slidu a priloz ji na monitor. Doporucuji pouzit lepidlo, at ti stromecek nezmizi...

Krasne vanoce :p

Jinak o vanocich neodchazej z domu, jelikoz tento stromecek te bude nasledovat kamkoliv... :D
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Možná půjde koupit jako dokorace za určitou cenu - a ti co splní quest ho budou mít zadarmo. Ale to je pouze má doměnka.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Retromancer píše:Možná půjde koupit jako dokorace za určitou cenu - a ti co splní quest ho budou mít zadarmo. Ale to je pouze má doměnka.
Ono uz to zadani questu neco stoji.. A ja mel docela problem to sehnat..
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wrall Nightmare píše:
Retromancer píše:Možná půjde koupit jako dokorace za určitou cenu - a ti co splní quest ho budou mít zadarmo. Ale to je pouze má doměnka.
Ono uz to zadani questu neco stoji.. A ja mel docela problem to sehnat..
Já s tebou nepolemizuji, jen navrhuju možné vysvětlení. Třeba bude všechno jinak 8)
mischel
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mischel »

Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

mischel píše:Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
radeji nee :?
Odpovědět