Pack zvěř
Pack zvěř
Chtěl bych se zeptat proč se změnilo odshrinkování pack zvěře v domech? Je to celkem dost na pytel když si člověk chce reffnout pack zvěř a musí jít před dům aby si tam něco dal popřípadě lákat ju do domu a když to v dnešním světě někdo vidí tak hned jde tu lamku či koně zabít jen aby tím naštval majitele. A nechtěli by ste povolit to odshrinkování aspoň v síni mystiků když si člověk jde udělat nějakej mystik tak mysticaly nevážíjou zrovna nejmíň tak je logické že si to dají do packa no a skočí tam a nejde odshrinknout celkem podraz tohle to
Re: Pack zvěř
Za upozornění na nemožnost odshrinknout pack zviřátko v Síni mystiků máš mé díky
.
Předešels tak mnoha nadávkám, které bych určitě použil.. (samozřejmě mimo hru).
Jinak mi nezbývá než souhlasit - nemožnost odshrinknout pack zvíře v domě je otravné.

Předešels tak mnoha nadávkám, které bych určitě použil.. (samozřejmě mimo hru).
Jinak mi nezbývá než souhlasit - nemožnost odshrinknout pack zvíře v domě je otravné.
Ja uz to psal do topicu pro Ranga a zadna odezva nebyla:)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Síň mystiků půjde po resyncu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
A z jakejch duvodu to nejde v domku?Mulambo píše:Síň mystiků půjde po resyncu
Nešlo to i v domečku na konci cove, kam se dávají prošlý nájmy. Tam je to taky celkem blbý.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych žadnou zvěř nenechaval v domě (ani odshrinkout), jak je tam dele než hodku dvě, hnedka bych to smazl, mrtě lidi si laka do domečku jezditka a pak to tamujou...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja musel celou securku odtahat s kamosema v baglu, to jsem byl celkom nasratej.Myth píše:Nešlo to i v domečku na konci cove, kam se dávají prošlý nájmy. Tam je to taky celkem blbý.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
njn se nesmítě divit když ste každej línej něco sem napsat jak vidíte napsal sem a hned se to začlo řešit
Je nejaky duvod proc jdou Pack zviratka odsrinknout v najemnich domech a v domech ze sosek nejdou?
Stačí když k takovému domečku s vozítkem příjde majitel takto odlákaného vozítka napíše magickou formuli "all come" kopne přes rune book travel book runu či NB runu na jinou lokaci a jeho vozítko se portne s ním (pokud to nebylo změněno)Amigor píše:Osobně bych žadnou zvěř nenechaval v domě (ani odshrinkout), jak je tam dele než hodku dvě, hnedka bych to smazl, mrtě lidi si laka do domečku jezditka a pak to tamujou...
Tohle je snad zakazany v pravidlech ne ?Amigor píše:Osobně bych žadnou zvěř nenechaval v domě (ani odshrinkout), jak je tam dele než hodku dvě, hnedka bych to smazl, mrtě lidi si laka do domečku jezditka a pak to tamujou...
Taky mám ten pocit. Nicméně neviděl jsem snad nikdy v prohřešcích postih za takovýto přestupek...Wizzy píše:Tohle je snad zakazany v pravidlech ne ?Amigor píše:Osobně bych žadnou zvěř nenechaval v domě (ani odshrinkout), jak je tam dele než hodku dvě, hnedka bych to smazl, mrtě lidi si laka do domečku jezditka a pak to tamujou...
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já taky ne, ale co sem viděl už takovejch jezditek...Perseus píše:Taky mám ten pocit. Nicméně neviděl jsem snad nikdy v prohřešcích postih za takovýto přestupek...Wizzy píše:Tohle je snad zakazany v pravidlech ne ?Amigor píše:Osobně bych žadnou zvěř nenechaval v domě (ani odshrinkout), jak je tam dele než hodku dvě, hnedka bych to smazl, mrtě lidi si laka do domečku jezditka a pak to tamujou...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem to pravidlo pochopil především tak, že pokud GM zahlédne splašené zvířátko v domku, tak ho může zabít.
Tak jeste jednou, clovek se na neco zepta a lidi zacnou reagovat a resit posty stary nekolik mesicu:p:
Je nejaky duvod proc jdou Pack zviratka odsrinknout v najemnich domech a v domech ze sosek nejdou?
Ano. Je k tomu důvod.
Duvod je jasny, skillaky maji nadefinovanou uplne jinou zonu, nez najemni domky. Proto to tak je.
Duvod je jasny, skillaky maji nadefinovanou uplne jinou zonu, nez najemni domky. Proto to tak je.
A pujde s tim neco udelat, aby tam sla pack zver odsrinknout?:) Je to celkem otravny:).Redd píše:Ano. Je k tomu důvod.