Dá se někde sehnat návod na funkční UO na DP?
Nejdříve mi to hodilo hlášku jako bych byl naloglej. Zkusil jsem vymazat Desktop nic. Přeinstaloval jsem UO kompaktní verzí Nic.
Stáhl jsem Age of Shadow a zamrlzl jsem na stahování programů ze stránek DP. Update2 hlásí chybu v názvu souboru
Ahoj lidi, nechcu do tebe rejpat Mikee ale aspoň si ten soubor mohl udělat trochu univerzálnější, co když má někdo UO nainstalovanou někde jinde než standardně c:\Program Files (x86)\EA Games\Ultima Online Mondain's Legacy\ nebo si tu cestu ten soubor najde???
Zdravím - nechcem zakladať nový topic takže napíšem to sem:
Skúšal som si po rokoch nainštalovať Age of Shadows, ale pri spustení up2date mi program vypíše, že mi chýba súbor verdata.mul a preto ho neaktualizuje. Inak všetko prebehne v poriadku, ale keď chcem spustiť UO, vyhodí mi to tabuľku, že nemám dobre nainštalovanú Ultimu. Mohol by mi niekto niekam, prosím, uploadnuť tento 1 súbor?
Lex píše:Zdravím - nechcem zakladať nový topic takže napíšem to sem:
Skúšal som si po rokoch nainštalovať Age of Shadows, ale pri spustení up2date mi program vypíše, že mi chýba súbor verdata.mul a preto ho neaktualizuje. Inak všetko prebehne v poriadku, ale keď chcem spustiť UO, vyhodí mi to tabuľku, že nemám dobre nainštalovanú Ultimu. Mohol by mi niekto niekam, prosím, uploadnuť tento 1 súbor?
Šak si vytvoř soubor se stejným názvem a ten up2date ti ho aktualizuje.
Lex píše:Zdravím - nechcem zakladať nový topic takže napíšem to sem:
Šak si vytvoř soubor se stejným názvem a ten up2date ti ho aktualizuje.
Ježkove zraky... také jednoduché a nenapadlo ma to... Ďakujem za radu, pomohlo to a všetko vyzerá byť OK, už len dúfam že mi dnes odsúhlasia registráciu - btw. ten formulár na webe funguje? Včera okolo 16:00 - 17:00 som odoslal registráciu a vraj mi má prísť mail. Pred pár rokmi mi to odsúhlasili asi behom 6 hodín, tak teraz neviem či ešte čakať alebo niekomu napísať.