glas kladivko
glas kladivko
nevim jestli to tu uz nekde neni nevidel jsem to ale kdyz jsem se tam portnul za meho crafta, Vseumelka, tak v pohode jsem kopal ale jakmile jsem chtel nasekat nejake logy tak mi to neslo udelal jsem si sekacek a asi dalsich 5 seker ale nic se nedeje. Normalnim nozikem do stromu sekat jde ale dostanu jen drivi na ohinky ale logy nedostanu at se snazim sebevic. o q mi nejde ale sezralo mi to 250k a docela bezduvodne tak se chci zeptat jestli je nejak dostanu zpatky nebo dalsi moznost tento q udelat
Re: glas kladivko
Sekat polena jde jenom obyč sekerou a tiším i takovou battle axe. Sekáčkem a nožíkem jenom loupeš třísky. Quest jde dělat opakovaně.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno, nedošlo mi, že se tam ta sekerka bez logů nedá vyrobit. Stone na nákup doplněn. Na questík si můžeš skočit znova.dudla píše:nevim jestli to tu uz nekde neni nevidel jsem to ale kdyz jsem se tam portnul za meho crafta, Vseumelka, tak v pohode jsem kopal ale jakmile jsem chtel nasekat nejake logy tak mi to neslo udelal jsem si sekacek a asi dalsich 5 seker ale nic se nedeje. Normalnim nozikem do stromu sekat jde ale dostanu jen drivi na ohinky ale logy nedostanu at se snazim sebevic. o q mi nejde ale sezralo mi to 250k a docela bezduvodne tak se chci zeptat jestli je nejak dostanu zpatky nebo dalsi moznost tento q udelat
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
dobre dekuji
jen dotaz ohledne tech 250k
pro me to neni malo
a mam sanci se k nim nejak dostat kdyz jsem je tam nechal a nesel udelat q ?
jen dotaz ohledne tech 250k

az ho budes mit hotovej tak mi napis trebas pmku.dudla píše:dobre dekuji
jen dotaz ohledne tech 250kpro me to neni malo
a mam sanci se k nim nejak dostat kdyz jsem je tam nechal a nesel udelat q ?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mno slo vyrobit jakoukoliv iron sekeru/mec a stim slo sekat logy ...
neslo sekat mel jsem sekacek katanu battle axe a jeste dalsi dve
vse jsem zkousel upravovat script relogovat a podobne zase uplny zacatecnik nejsem

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tak se to ted muselo menit, kdyz sem tam byl naposled, tak jsem sekal normalne katanou a v poho ...dudla píše:neslo sekat mel jsem sekacek katanu battle axe a jeste dalsi dvevse jsem zkousel upravovat script relogovat a podobne zase uplny zacatecnik nejsem
ja vim ja drive taky 

mam novy problem dnes jsm delal tento q znova a vse jako predtim ale tentokrat po me helena chtela Fools Pickaxe a slysel sem ze ta pada pouze s pokladu ? a ze pry nejde vyrobit jak ji tedy mam helene prinest ?
pada z toho minera co je dole
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
doporučuju si kovnout alespon iron brnko
jinak ma ten npc kraft vcelku dmg 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
dnes jsem zkousel nabijet stare dust, mel jsem na sobe craft robu a kladivko i dust u sebe dvakrat poklikam na kladivko pak na dust, nade me se napise kladivko ma 25 nabiti, tak si rikam super klepnu to jeste jednou kladivko se rozplinulo najednou koukam stare dust ma porad 18 nabiti
je to chyba mnou ze jsem to spatne nabijel? kdyz jo jak se teda presne nabiji stare dust
je to chyba mnou ze jsem to spatne nabijel? kdyz jo jak se teda presne nabiji stare dust
Ne neni chyba nikde jen ve scriptu s tim, ze pri pouziti dustu se ti to jako refreshne kolik ma nabiti ... ten nabijeci script to nedela...dudla píše:dnes jsem zkousel nabijet stare dust, mel jsem na sobe craft robu a kladivko i dust u sebe dvakrat poklikam na kladivko pak na dust, nade me se napise kladivko ma 25 nabiti, tak si rikam super klepnu to jeste jednou kladivko se rozplinulo najednou koukam stare dust ma porad 18 nabiti
Po resyncu by to melo hned po nabiti vypsat kolik ma aktualne nabiti.
takze chapu to dobre ze se mi to zobrazi az s tim dustem budu pracovat ? nebo-li az s nim pouziju jedno nabiti
Chapes to spravne. A napis mi sem ID tvoji postavy.dudla píše:takze chapu to dobre ze se mi to zobrazi az s tim dustem budu pracovat ? nebo-li az s nim pouziju jedno nabiti
id me postavy je : 020f6a4
To je naprd zabíjet něco s kraftem, když ani nemá k dispozici bandyErik Nighelt píše:doporučuju si kovnout alespon iron brnkojinak ma ten npc kraft vcelku dmg
Bandy dostaneš ..... teda alespoň já je dostala společně s nářadím.Atalia píše:To je naprd zabíjet něco s kraftem, když ani nemá k dispozici bandyErik Nighelt píše:doporučuju si kovnout alespon iron brnkojinak ma ten npc kraft vcelku dmg
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
neslo by nastavit na tu gate 500famy? at to aspon neco vraci?Na zacatku dostanu kill...