Win 7

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Win 7

Příspěvek od Helloween »

Hojda všem, mám tu problém který mě trápí už delší dobu. Při spuštění hry ve win 7 mi to po výběru serveru Dark Paradise ukáže toto
http://2i.cz/7cb8e3c91a

Ve win XP spustím yoko v pohodě bez sebemenších problémů, ale ve win 7 na notebooku ne a ne se spustit.
Defender je vyplej, brána firewall taky, dokonce sem přidal i vyjímky n pokročilém nastavení pro komunikaci tam i z5, ale nic.
clienty sem nastavil pro kompatibilitu s win wista sp2. Řízení účtu je vypnuto.A jsem samozdřejmě administrátor s veškerými pravomocemi.
Ale za boha mi to nechce připojit na server.
Jak dp.exe, client 1264b.exe, yoko injection, ani obyč client.
Nevíte někdo co s tím?
Petysek
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Win 7

Příspěvek od Petysek »

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Petysek píše:stačí trošku hledat
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=3608
Bohužel ale tenhle postup mi nejde.
Vyzkoušeno :evil:
Nejaké další rady?

Mimochodem mám win7 ultimate x86

Problém vyřešen, upravil sem účet Everyone a přidal sem mu práva od administrátora. :oP
Divad
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Divad »

ja mam skor problem s tou listou hore kde sa zobrazuje kolko mam AR MANY a pod. (pouzivam samozrejme win 7) no a problem je ten ze sa nezobrazuje :D a este ani minimapka mi nejde zapnut (ano skusal som alt + r aj vsetky ine kombinacie) .... nevie niekto poradit?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Divad píše:ja mam skor problem s tou listou hore kde sa zobrazuje kolko mam AR MANY a pod. (pouzivam samozrejme win 7) no a problem je ten ze sa nezobrazuje :D a este ani minimapka mi nejde zapnut (ano skusal som alt + r aj vsetky ine kombinacie) .... nevie niekto poradit?
mas vypnute graficke motivy? inak niekde na fore som tento problem uz videl, skus lepsie hladat.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Divad
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Divad »

Shadowsong píše:
Divad píše:ja mam skor problem s tou listou hore kde sa zobrazuje kolko mam AR MANY a pod. (pouzivam samozrejme win 7) no a problem je ten ze sa nezobrazuje :D a este ani minimapka mi nejde zapnut (ano skusal som alt + r aj vsetky ine kombinacie) .... nevie niekto poradit?
mas vypnute graficke motivy? inak niekde na fore som tento problem uz videl, skus lepsie hladat.
okej uz tie blbosti hore vidim ale minimapku mi nejde zobrazit aj tak a ani uo mapu spustit pise ze updateace.dll nie je subor navrhnuty pre system windows
Odpovědět