PvP Arena - Díky.

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

PvP Arena - Díky.

Příspěvek od Miki »

Chtěl bych poděkovat GM teamu a všem lidem co se na tom podíleli. Jinak bych se rád zeptal , jestli se planují tam dát i ostatní postavy. třeba War/Pal.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP Arena - Díky.

Příspěvek od Myth »

Přidávám se k děkovačce, je to super :)
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Taky bych rád poděkoval, nicméně rád bych možná i trochu rozpoutal diskusi o tom, co je cílem této arény... Přesunutí veškerého PvP dění do úplně odděleného světa ? Mám trochu strach, že tímto trochu odzvoní tomu klasickému PvP i když tady tohle je o mnoho větší fun protože opravdu o nic nepřicházíme. Co vy na to ?
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Klobuk dole pred tim kto toto vymyslel , uzasny napad:)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Já spíš nechápu proč to hned moderátoři přesunuli do pokecu , když se v tomto topicu mohli řešit nedokonalosti areny , rozhodně mi tam chybí port svitky a wos svitky, ale asi je to cílené.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miki píše:Já spíš nechápu proč to hned moderátoři přesunuli do pokecu , když se v tomto topicu mohli řešit nedokonalosti areny , rozhodně mi tam chybí port svitky a wos svitky, ale asi je to cílené.
Protoze topic o tom uz je v soutezich a turnajich a tak, me to prislo vhodnejsi ten topic mit tam nez tady.
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=8&t=4030

btw: nic nemeni, ze si cenime Vaseho podekovani a aspon neco stalo za to udelat. Stav soucasny jen jen aby se videlo.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Legolend píše:Taky bych rád poděkoval, nicméně rád bych možná i trochu rozpoutal diskusi o tom, co je cílem této arény... Přesunutí veškerého PvP dění do úplně odděleného světa ? Mám trochu strach, že tímto trochu odzvoní tomu klasickému PvP i když tady tohle je o mnoho větší fun protože opravdu o nic nepřicházíme. Co vy na to ?
kdybychom chteli presunout veskere pvp sem, tak tam dame normalni predmety ze hry a nebudeme delat low end spotrebak... Pokud si nekdo bude chtit dat pvp se vsim vsudy, tak ma moznost se to zde zatim zadarmo ( planuje se udelat vstup +- 1-2k) a nakup lepsich veci trebas za GP ( odliv penez - RR, a tak podobne).

V neposledni rade nas k tomu vedla i bezpecnost o Vase ucty, kdy se bezne stavalo, ze v ramci logovani jinych pvp stredisek, jste logovali se stejnymi ucty, ktera mela stejna hesla a hrozilo riziko ukradeni Vaseho uctu.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Acarus píše:...
Díky za answer ;)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Randall »

Acarus píše: V neposledni rade nas k tomu vedla i bezpecnost o Vase ucty, kdy se bezne stavalo, ze v ramci logovani jinych pvp stredisek, jste logovali se stejnymi ucty, ktera mela stejna hesla a hrozilo riziko ukradeni Vaseho uctu.
nebyl jsem tam, ale už jen kvůli tomuhle máte u mě bod + :clap:
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Funguje tato arena? kde je kdyz tak vstup?
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Kiriela píše:Funguje tato arena? kde je kdyz tak vstup?
funguje stále si myslim.. vstup je v occlu u banky pod kamenem a v magnicii u podstavce se sochama kousek od banky.. vstup pouze nekro/mage jestli se nic neměnilo..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Odpovědět