Problem pri pousteni clienta
Problem pri pousteni clienta
Dobry den kdyz poustim clienta prez jakejkolikv program tak mi to napise : FontManager::loadFonts: cannot open fonts .mul nevite co stim dekuji
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem pri pousteni clienta
anglicky umime? cannot open fonts.mul zrejme znamena ze mas nakej problem s timhle souborem, tak se koukni jestli ho ve slozce uo vubec mas a pripadne ho zkus znova stahnout/nech si ho od nekoho poslat..
hemeneks more gadzo vazelina!
tohle myslim je ze nemas uo soupnutou do registru.
nebo jak si to instaloval?
doufam ze z originalniho CD!Skuhry píše:tohle myslim je ze nemas uo soupnutou do registru.
/sarcasm off
zkus toto
http://uo.czechian.net/download.php
tak ja jsem to vvse preinstalovat a ted mi to pise tohle : Ultima Online does not appear to be installed correctly on your system. pleae re-install UO by running the setup.exe located on you UO Cd-ROM
nemáš ještě v pc nějakou jinou instalaci uo? :p
Chyba je s právama... nastav si pro celou slozku UO práva na Everyone...
Nemel si tam nahodou jak se z tebe snazil dostat skuhry uo jen od nekoho zkopirovanou to znamena bez registru(potom bys musel pouzit programek, ktery to do registru soupne http://maplus.xf.cz/misc/UltimaRegSetup.exe )
Zkousej co nevic vsech moznosti, vcetne hledani na foru o podobnych problemech az vycerpas uplne vse, tak potom teprve propadej panice a pis na forum o radu
Zkousej co nevic vsech moznosti, vcetne hledani na foru o podobnych problemech az vycerpas uplne vse, tak potom teprve propadej panice a pis na forum o radu
@Pheme
třeba je to nový hráč, třeba neví jak to chodí na fóru.. mrkni na moje první posty tady.. taky jsem se ptal na věci které tu už jsou dávno vyřešeny, taky mě to ani nenapadlo hledat.. a taky mi nikdo nenadal že už to tu někde je.. (znovu děkuji všem co mi pomohli
) ..
Edit: nemyšleno zle
třeba je to nový hráč, třeba neví jak to chodí na fóru.. mrkni na moje první posty tady.. taky jsem se ptal na věci které tu už jsou dávno vyřešeny, taky mě to ani nenapadlo hledat.. a taky mi nikdo nenadal že už to tu někde je.. (znovu děkuji všem co mi pomohli

Edit: nemyšleno zle

Vsak ja sem to take nemyslel zle, jen sem napsal jak bych to delal ja
Proste kde na foru uvidim FAQ tak mrknu(je to na dvou mistech), kdyz tam nic nenajdu, zkusim Hledej...
Je fakt, ze hned od zacatku hrani sem mel s uo problemy, takze hledani co s tim je pro me s uo spojene
Kdyz takhle sam neco najdes a vyresis potom, tak si to treba i zapamatujes

Proste kde na foru uvidim FAQ tak mrknu(je to na dvou mistech), kdyz tam nic nenajdu, zkusim Hledej...
Je fakt, ze hned od zacatku hrani sem mel s uo problemy, takze hledani co s tim je pro me s uo spojene

Kdyz takhle sam neco najdes a vyresis potom, tak si to treba i zapamatujes
Odpověd nalezneš zde. http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=3608
Jak tu již někdo říkal musíš nastavit u ultimy práva
Jak tu již někdo říkal musíš nastavit u ultimy práva