Wisp
Re: Wisp
hezky dung , dekujeme 

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
pridejte info aspon do novinek, takhle se to clovek dovida nahodou od nekoho, kterej to slysel od baby, ktera nekde neco povidala...
Ja si myslim, ze zde je to jiz aktualizovane
ono i tohle by mohl prumerny clovek pochopit :
ono i tohle by mohl prumerny clovek pochopit :
None píše:Otevreno, popisek casem
K otevreni byla rp novinka s napovedou kde dung je. Schvalne sem to nikde nepsal, protoze tam byl slusnej pokladek.
Chtel bych pozadat vypravu guildy MC ktera mi v dungu ukradla dekorace (holt nebyly privazany a lidi ukradnou vse :p ) aby je neprodlene navratila nebo si u nich doma taky neco vezmu(oko za oko...
), zatim to beru jako srandu ale da se to taky vzit jako nenahlaseni bugu atd....
dejte je do sacku a pisnete page: "None dekorace (id sacku)"
Chtel bych pozadat vypravu guildy MC ktera mi v dungu ukradla dekorace (holt nebyly privazany a lidi ukradnou vse :p ) aby je neprodlene navratila nebo si u nich doma taky neco vezmu(oko za oko...

- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
se nediv,všichni hledají nějakou tu cestu dal..:pNone píše:K otevreni byla rp novinka s napovedou kde dung je. Schvalne sem to nikde nepsal, protoze tam byl slusnej pokladek.
Chtel bych pozadat vypravu guildy MC ktera mi v dungu ukradla dekorace (holt nebyly privazany a lidi ukradnou vse :p ) aby je neprodlene navratila nebo si u nich doma taky neco vezmu(oko za oko...), zatim to beru jako srandu ale da se to taky vzit jako nenahlaseni bugu atd....
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
None píše:K otevreni byla rp novinka s napovedou kde dung je. Schvalne sem to nikde nepsal, protoze tam byl slusnej pokladek.
Chtel bych pozadat vypravu guildy MC ktera mi v dungu ukradla dekorace (holt nebyly privazany a lidi ukradnou vse :p ) aby je neprodlene navratila nebo si u nich doma taky neco vezmu(oko za oko...), zatim to beru jako srandu ale da se to taky vzit jako nenahlaseni bugu atd....
cau hele jako jestli to je nebo neni bug se neda tak rict nevedeli sme ze to je dekorace na servru je moho podobnejch veci jako shrinknuty mumie zimbici skeletoni tak sme to tak brali jako ze to je soucast.
vsechny (u tech prvnich sme nevedeli ze doy shrinknout sme to nezkouseli az na tech druhejch)nemame my v guilde mame asi 2-3 a 1-2 mozna nekdo kdo sle snama zkusim ti to sehnat zpet chvilku to mozna potrva nejlepsi by bylo napsat na icq ktery mas 248981169
lol
nj guilda MC ukradne vse co neni prilepeny
ze se nestydite 

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jj protoze tonda z gp by to nevzalAlassea píše:lolnj guilda MC ukradne vse co neni prilepeny
ze se nestydite
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
low, 15 hodin...Stich píše:Chcel by som tam ist (dokonca aj viem kde to je)tak mam k tomu jednu otazku ten dung je low medium alebo hard a +- ako dlhy hodina dve tri?

-
- Inkless
- Bydliště: Vychodna jaskyna severneho horskeho ubocia juhozapadne od Trinsicu
- Kontaktovat uživatele:
Pekny dung, len by som sa chcel spytat, nemohla by sa tam dat nejaka rp cedulka s napovedou ako "dalej" ? Boli sme tam viackrat, skusali sme vsetko mozne, ale bohuzial sa nam nepodarilo odhalit sposob ako neopustit dungeon cez "KONEC" 

Leinad, DoHR
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
já bych taky pro menší nápovědičku,lámu si tam hlavu nad jednou věcí už delší dobu a nejsem jedinýPain píše:Pekny dung, len by som sa chcel spytat, nemohla by sa tam dat nejaka rp cedulka s napovedou ako "dalej" ? Boli sme tam viackrat, skusali sme vsetko mozne, ale bohuzial sa nam nepodarilo odhalit sposob ako neopustit dungeon cez "KONEC"

NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
vždyť ta hádanka nemá logiku!!!Prudom píše:To je dobře, že si lámete hlavičkuPár dobrých náznaků už jsme viděli...

NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
todle nema, je to nejaky divny 

Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior