UO mapa a TS
-
- Slime Flourisher
UO mapa a TS
Proč mi GM ještě neudělali kanál na UO mapu a TS ? Žádala jsem o to snad 6x. Z toho 2x jsme psali na mejl mapa@darkparadise.cz, 1x mejl Sofii, 1x mejl Nonemu, 1x soukromou zprávu Sofii a 1x soukromou zprávu Nonemu. Už fakt nevím, komu mám napsat, protože jiný než Sofia a None na DP stránkách není, kdo by se zajmal o UO mapu, přitom jsem četla že Sofia je na Foru každý den a PMky si čte, tak nevím, že kanál ještě nemám. Děkuji za odpověď
Re: UO mapa a TS
Promin, ale o mapu si mi psal pm vcera... musis pochopit ze ne vzdy to jde zaridit okamzite.
-
- Slime Flourisher
PM ano, ale na e-mail mapa@darkparadise.cz píšu už od 22.2.2010 To byste měli rovnou na stránky napsat, že se mají psát PM a nemuseli bychom čekat 2 měsíce na mapu a TS
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
imo aj cez page sa daSeherezada píše:PM ano, ale na e-mail mapa@darkparadise.cz píšu už od 22.2.2010 To byste měli rovnou na stránky napsat, že se mají psát PM a nemuseli bychom čekat 2 měsíce na mapu a TS
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Slime Flourisher
Page jsem psala taky a až žádost přes forum byla vyslyšena
proc pises v zenskem rode kdyz si chlap?:p
-
- Slime Flourisher
A jak si poznal, že jsem chlap Třeba jsem opravdu ženská
:pp to tezko))
-
- Slime Flourisher
Já se s tebou hádat nebudu, já sama vím, co jsem za pohlaví
Věř mi je to ženská sám jsem se ujistil na 100procentWallace píše:proc pises v zenskem rode kdyz si chlap?:p
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ty toho nak moc vis ! :pDarkness píše:Věř mi je to ženská sám jsem se ujistil na 100procentWallace píše:proc pises v zenskem rode kdyz si chlap?:p
Loguj Sybyliuse at je naky ch/ocko radsej nez zkoumani pohlavi hracu na dp.
Ja loguji porad a jdinej kdo se sem tam objevi je Lotr z ocka:) jinak nikdoLucky píše:Ty toho nak moc vis ! :pDarkness píše:Věř mi je to ženská sám jsem se ujistil na 100procentWallace píše:proc pises v zenskem rode kdyz si chlap?:p
Loguj Sybyliuse at je naky ch/ocko radsej nez zkoumani pohlavi hracu na dp.