Změna summonů koní
Změna summonů koní
Co se koníků týče, vidím tři pro případnou změnu (na základě diskuze v 2. fázi revizi summonů) varianty.
1) Zůstane současný stav.
2) Standardní barvy koní se rozhodí mezi povolání (Rang - hnědý, Mage - biege?, Cler - bílý?)
3) Taky by se mohla najít nějaká speciální barva pro vysummoněné koně, aby prostě kůň summon měl vlastní barvu. Přijímáme návrhy.
Taky by stálo zauvažovat nad tím, jestli třeba opravdu nedát někomu místo koně lamu/zosta(slabého) apod. Ale to si myslím, že by mělo víc odpůrců než zastánců, u necra se ta "ošklivost" a nenormálnost tak nějak hodila, řekl bych, ale nevím, zda by po tom samém toužili mágové, klerici nebo rangeři.
Jelikož se jedná o kosmetickou změnu, kde názor každého má téměř stejnou váhu, můžeme rozhodnutí nechat na hráčích, pokud kolegové nebudou proti.
Takže využijte tenhle topic k diskuzi o tomto. Po nějakém čase uděláme rozhodnutí.
1) Zůstane současný stav.
2) Standardní barvy koní se rozhodí mezi povolání (Rang - hnědý, Mage - biege?, Cler - bílý?)
3) Taky by se mohla najít nějaká speciální barva pro vysummoněné koně, aby prostě kůň summon měl vlastní barvu. Přijímáme návrhy.
Taky by stálo zauvažovat nad tím, jestli třeba opravdu nedát někomu místo koně lamu/zosta(slabého) apod. Ale to si myslím, že by mělo víc odpůrců než zastánců, u necra se ta "ošklivost" a nenormálnost tak nějak hodila, řekl bych, ale nevím, zda by po tom samém toužili mágové, klerici nebo rangeři.
Jelikož se jedná o kosmetickou změnu, kde názor každého má téměř stejnou váhu, můžeme rozhodnutí nechat na hráčích, pokud kolegové nebudou proti.
Takže využijte tenhle topic k diskuzi o tomto. Po nějakém čase uděláme rozhodnutí.
Naposledy upravil(a) Triglav dne 15.02.2010 15:46:28, celkem upraveno 1 x.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Bernard Williams
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna summonů koní
Bump minimálně pro tuhle změnuTriglav píše: 2) Standardní barvy koní se rozhodí mezi povolání (Rang - hnědý, Mage - biege?, Cler - bílý?)
Re: Změna summonů koní
Jsem taky pro tuhle změnu , ale chtěl bych aby máge měl bílého.Gwar píše:Bump minimálně pro tuhle změnuTriglav píše: 2) Standardní barvy koní se rozhodí mezi povolání (Rang - hnědý, Mage - biege?, Cler - bílý?)
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, uz ked sa tu pise o sumoch...nebolo by mozne spravit z magic draka jezditko ?:P podla mna to neni nejake zvyhodnenie ale len taka kozmeticka upravicka, ked je ten mag uz ten najvacsi profik na triky
ale dal by som tam podmienku pri mountnuti musi mat mag max AL, medit a napr EI alebo nieco ine...

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Magic draka? Vis jak blbe bi se ti an nem jezdilo? Vzdyt ma prdel jako stodola 
Ale k veci, me by se libil u rangera ZOST barevne je to jedno asi... (lobuje za modreho ;p )
Je mi jasny ze by byl slabej na urovni kone ale mohlo by to bejt pekny zpestreni.
Barvu koni bych zmenil asi tak jak popisujes v prvnim postu. To je mozna nejrozumejsi.

Ale k veci, me by se libil u rangera ZOST barevne je to jedno asi... (lobuje za modreho ;p )
Je mi jasny ze by byl slabej na urovni kone ale mohlo by to bejt pekny zpestreni.
Barvu koni bych zmenil asi tak jak popisujes v prvnim postu. To je mozna nejrozumejsi.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: