Co keby...
Co keby...
... sme vsetci v jeden den logli nejaku mapu... Nejaku urcite najdeme aj tu bez hesla trebars.... Neviem naco by to bolo dobre, ale ak by to chcel niekto organizovat kto ma vela kamosov na ultime tak by ho to mohlo zaujat, urcite sa kazdy pride aspon pozriet na tu mapu keby nam to GM dali do noviniek a hry... chapem ze vela z vas mi napise, citujem buducnost: Co kdyz pujdu dung a uvidej mne jak tam sem a hraju si na slusnacka a pojedou mne!!!!!!!!!!!!!! , tak nemusite lebo mate ich moznost vidiet uz z daleka a mozte kopnut, alebo sa k nim vratit a pojazdit ich beru tam aj tak len equipy jak vy... Taka zmena... Ale to je jedno ide mi o ten velky chat, mozno to bude dobre kvoli trhu, zrusi sa ta trzska zona nesmrtelnosti a trh bude bezat na mape bez hesla.... mozte v klude hrat a pritom trenovat skill alebo ist dung a typkovy napisat na icq... a dohodnut sa snim hned... Ale mohol by to byt aj verejny pokec... skuste po premyslat somnou ... na nieco dojdeme!!!=D
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
A vidis to som nevedel!!! Napises mi PM ze co a ako prosim ta?Dave Lister píše:a vsiml sis vedle vobrazku postavicky tlacitka chat? a dokonce to i funguje, akorat to lidi nepouzivaj, videl sem tam max asi 2 lidi zaroven.. a pritom je to skoro to cos tady popsal, treba na obchodovani by to bylo idealni..
Alebo to rovno napis sem nech to kazdy vidi
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Co keby... neuvažovalo sa o nejakym šuportu pro trú pjúr red peveperof? Či snad zavedení trú pk gildy? Treba by sa mohla volávat nějako originálňo something like True PK. HEH? .Myslím tím kebydže po pokosení O/CH fajterů dostali něčo malo refard cojnov. HEH?
Sámo, že by nesˇmali mjet blue čarakteri.
Thenks for jour atenšn und sory for maj dijalekt. Su z ciziny...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Lahmia píše:Co keby... neuvažovalo sa o nejakym šuportu pro trú pjúr red peveperof? Či snad zavedení trú pk gildy? Treba by sa mohla volávat nějako originálňo something like True PK. HEH? .Myslím tím kebydže po pokosení O/CH fajterů dostali něčo malo refard cojnov. HEH?
A teď si myslíš jaký si tvrďák když si napsal text co po tobě nejde skoro přečíst, potažmo neni vůbec k tématu, potažmo už se to tu řešilo mnohokrát.
Tak si vem svoje léky a už takový blafy nepiš. Děkuji
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chodi no , jinak ten UO chat v clientovi funguje :pLegend Of Pain píše:Chodi tam vobec niekdo ?Kód: Vybrat vše
IRC
neexistující stranka
Ani ne. Protože jakmile tam někdo příjde, tak si na něm ukojím své darth ego a rovnou ho zabanuju. Jen pár lidí dostalo vyjímku. A to jsem především já, mezihvězdný překladač Sejra a náš spolubojovník z války klonů Artu.Legend Of Pain píše:Chodi tam vobec niekdo ?Kód: Vybrat vše
IRC
Nexios
Ale prečo by som si měl o soba myšlet že su tvrďoš? Očiviďna to jde viďat only z tvého tekstu a taky hlavňa kruťá dúlažitost. K tématu..Name of the topic is "Co keby"...tož to znamená, že to ja volná diskusia na tééma Co keby sa stalo keby...Takža mňa nepéruj, hlavňa si o soba moc nemysli a svjet bude hned krásnější.Perseus píše: A teď si myslíš jaký si tvrďák když si napsal text co po tobě nejde skoro přečíst, potažmo neni vůbec k tématu, potažmo už se to tu řešilo mnohokrát.
Tak si vem svoje léky a už takový blafy nepiš. Děkuji
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: