To by se dalo použít i v jinejch dungách ne ?

Nevím zda je možné aby s upravenými verdaty, někdo neviděl něco, ale když nejdou vidět mystik houby, žeee

Hezkej nápad, ale řek bych, že nemůžeš udělat neviditelnou cedulku pro toho, kdo má nízký stěny, grafika ultimy neni skript)Marsyas píše:Kazíme hru nízkostěnařům!
Ty jo to sou novinky, jako sem tam si zajdu dung jako pride a opravdu za maga/clera nemam s vysokejma zdma problem.Ale tak to je asi o lenosti ze?Inkvizitor Dan píše:Mohl by mi nekdo vysvetlit proc tu resite nizky zdi? Jako parezy a kostky bych pochopil, ale nizke zdi jsou na DP naprosta nezbytnost k dungovani. Az se predelaj dungy, aby se clovek neustale nemusel zazdivat na malym prostoru tak prosim, ale do ty doby je to nesmysl.
Ty si pan dokonalej, kterej umre a ressne seAcarus píše:Ty jo to sou novinky, jako sem tam si zajdu dung jako pride a opravdu za maga/clera nemam s vysokejma zdma problem.Ale tak to je asi o lenosti ze?Inkvizitor Dan píše:Mohl by mi nekdo vysvetlit proc tu resite nizky zdi? Jako parezy a kostky bych pochopil, ale nizke zdi jsou na DP naprosta nezbytnost k dungovani. Az se predelaj dungy, aby se clovek neustale nemusel zazdivat na malym prostoru tak prosim, ale do ty doby je to nesmysl.
Neumim posoudit, nikdy jsem nizke zdi nemel a nepouzil ... ale vzdycky me na normalni hrani co sem hral stacilo to co mam. a to sem prosel skoro vse co existuje i za hrace.Inkvizitor Dan píše:No tak to zalezi na uhlu pohledu. Ja s tim taky zas takovej problem nemam. Maj ho spis ostatni co kvuli tomu pak umiraj, ze nedokazu vytahnout zalozku cloveka co stoji policko ode me v rozumne dobe.
Pokud to jako myslis zcela vazne, ze jsi s vysokejma zdma schopnej podat stejnej vykon jako s nizkejma, tak to ti proste neverim a nikdy nebudu dokavad to neuvidim na vlastni oci. Je to proste naprosta blbost. Pokud nepouzijes za minutu 50x , hide. S vysokejma zdma si neustale v situaci, kdy nekam nevidis a nejsi schopnej targetnout presne tam kam potrebujes, coz naprosto vylucuje stejne kvalitni vykon.
Inkvizitor Dan píše:Nizke zdi nemaj nic spolecnyho s ulehcovanim si neceho.
Zajímavé. Na jednu stranu píšeš, že nízké zdi ti hru neulehčují a o post dále napíšeš, že bys bez nich hru nebyl schopen zvládnout.Inkvizitor Dan píše:Pokud to jako myslis zcela vazne, ze jsi s vysokejma zdma schopnej podat stejnej vykon jako s nizkejma, tak to ti proste neverim a nikdy nebudu dokavad to neuvidim na vlastni oci. Je to proste naprosta blbost. Pokud nepouzijes za minutu 50x , hide. S vysokejma zdma si neustale v situaci, kdy nekam nevidis a nejsi schopnej targetnout presne tam kam potrebujes, coz naprosto vylucuje stejne kvalitni vykon.
Ta blbá grafika je co? Přes deset let stará hra Ultima Online s 2D grafikou, kde logicky asi nejde otáčet obraz? A s tím ofc související herní interfejs, kterej počítá s tím, že někam prostě nevidíš? Áááaha.Inkvizitor Dan píše:Byla by kravina zvysovat jakkoli obtiznost zpusobem, ze si clovek nebude schopnej vytahnout zalozku wara 2 policka od nej kvuli blby grafice.
Jo to rozklikavani a rvani na sebe na TS napis neco do hry udelej ten blbej krok stranou atd. jsou presne ty nervy, ktery sem rad ze diky tomu nemam. Respektive uz jen ta potreba zbytecne proklikavat war je totalne dementni, protoze tim padem snizim svou uzitecnost ve skupine na minimum. A proc? protoze nevidim pres debilni zed na cloveka vedle me a trva mi 5x dyl ho zatargetit nez cloveka co je pul obrazovky ode me. Je to absurdni a nelogicke, proto mi prijde hloupost jakkoli zneprijemnovat hru lidem, ktere to stve a tuhle absurditu eliminuji.Perun píše:Za clera sem si toho taky nachodil dost a dost a vzdycky jen s vysokyma zdma. Kdyz toho cloveka nevidim, reknu mu at mi neco napise , vypnu war rozkliknu vytahnu zalozku , zapnu war a takhle to delam cely dung a nikdy jsem stim problem nemel..Tech nekolik smrti navic ?? To uz je proste smula , zaklad je abych žil já :p
Tohle je asi dost veci nazoru. Ja jsem svuj nazor na tohle uz popsal a asi se jen tak nezmeni, ale vas nazor na to taky plne respektuju, protoze na tom neco je. Kdyby se to nak resilo tak to budu muset prezit. Nicmene by me to dost stvalo a hlasuju nizke zdi - ano , kostky/parezy - ne .Redd píše:Já jsem třeba proti jakékoliv úpravě verdat a pro jakékoliv systémové řešení tohoto problému.
Ty vidíš nefungující CoT na zeď, jako bug. Já to vidim, jako součást hry. Až se domyslí, jak to celé kontrolovat, pak na tom budou všichni stejně