Sorcerer's Dungeon
Sorcerer's Dungeon
Sorcerer's Dungeon, jak se dnes toto místo nazývá, bylo původně jedno z nejznámějších sídel prastaré rasy Ista'rei. Bylo vybudováno na kaskádách Hali'velnos jako laboratoř a dům vědění. Ti nejmoudřejší z Ista'rei se tam setkávali, aby bádali nad neznámým a aby rozšiřovali vědomosti svého lidu.
Po pádu Ista'rei toto překrásné místo dlouho chátralo a zdálo se mrtvé. Opuštěné. Teprve v posledních dnech se v něm objevilo trochu života. Za svůj domov si ho vybral podivný kult, říkající si "The Cult of the Great Ojo". Podle svědků je to kasta šílenců a bláznů. Lidé se jich však bojí a proto se jejich "chrámu" snaží vyhýbat. Sem tam někdo do těchto končin zabloudí, ale jen málokdy se vrátí...
Není tomu však tak dávno, co se začaly šířit zvěsti. V hlubinách prastaré hory se něco probudilo. Něco pradávného, prastarého. Něco co přežilo víc, než si málokterý tvor tohoto světa pamatuje. Možná nějaký démon, nebo snad jeden z přeživších Ista'rei vdechnul spodním komnatám život a kult sídlící v prvním patře toleruje jen proto, že mu přináší oběti. Kdo ví, co za pradávnou hrůzu se v hlubinách může skrývat? Kdo ví, jakým bohatstvím oplývá?
Po pádu Ista'rei toto překrásné místo dlouho chátralo a zdálo se mrtvé. Opuštěné. Teprve v posledních dnech se v něm objevilo trochu života. Za svůj domov si ho vybral podivný kult, říkající si "The Cult of the Great Ojo". Podle svědků je to kasta šílenců a bláznů. Lidé se jich však bojí a proto se jejich "chrámu" snaží vyhýbat. Sem tam někdo do těchto končin zabloudí, ale jen málokdy se vrátí...
Není tomu však tak dávno, co se začaly šířit zvěsti. V hlubinách prastaré hory se něco probudilo. Něco pradávného, prastarého. Něco co přežilo víc, než si málokterý tvor tohoto světa pamatuje. Možná nějaký démon, nebo snad jeden z přeživších Ista'rei vdechnul spodním komnatám život a kult sídlící v prvním patře toleruje jen proto, že mu přináší oběti. Kdo ví, co za pradávnou hrůzu se v hlubinách může skrývat? Kdo ví, jakým bohatstvím oplývá?
- Fery
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno jsem byl v tomto dungu a tedy reknu ze je to tam nadhera. Myslim to fakt super dung, uplne jiny nez klasicke. Proste spousta novych napadu, necekane veci a kdyz ho clovek jde poprve tak fakt super. Timto jsem chtel vyjradrit ja osobne podekovaji za tenhle dung. Verim ze jich uz bylo mnohem vic a ja se tedy k nim pridavam. Dekuji moc.
Dung je opravdu výborný taky jsem se tam nedávno ukázal a je tam použito spousta krásných nápadů a pár překvapení pro hráče takže si užijete opravdu dost srandy. Dung má několikero konců a napoprvé ho dát až dokonce snad ani nejde 

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
Prudící pro klery trošku je, no. Průběžně trošku upravuju (aby to prokletí nebylo tak časté), ale z velký části je to i o strategii.
Jinak dungeon je takový trošku zvláštní. Kdo tam byl tak ví. Původně to měl být normal dung, ale teď to vypadá že to bude asi spíš takový quest dung který se nebude chodit moc často a bude dělat "velký dojem" na hráče co jsou tam poprvé. Je to prostě něco jiného, no..
Edit: Hlavně nesedne zdaleka každému, což je záměr.
Jinak dungeon je takový trošku zvláštní. Kdo tam byl tak ví. Původně to měl být normal dung, ale teď to vypadá že to bude asi spíš takový quest dung který se nebude chodit moc často a bude dělat "velký dojem" na hráče co jsou tam poprvé. Je to prostě něco jiného, no..
Edit: Hlavně nesedne zdaleka každému, což je záměr.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju. Kdyz uz me tam nekdo dostane, tak nadavam jak spacek, ale ke konci si to docela uzivamTriglav píše:Edit: Hlavně nesedne zdaleka každému, což je záměr.

[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Fery
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Snad se nic nezmeni ohledne pristupnosti. Nerad bych ten dung ztratil.Triglav píše:.... Původně to měl být normal dung, ale teď to vypadá že to bude asi spíš takový quest dung který se nebude chodit moc často a bude dělat "velký dojem" na hráče co jsou tam poprvé. Je to prostě něco jiného, no..
...
DoHR - Zástupce GM
"Brno Hardcore" :D
"Brno Hardcore" :D
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No, stojí to a padá na tom, zda-li se bude ten dungeon chodit. Zatím se chodí (přestože málo).Fery píše:Nerad bych ten dung ztratil.
Jinak když jsem ho stavěl, zpoustu míst jsem navrhnul na různé nestandardní taktiky, které ještě nikdo nezačal používat - tohle je jeden (nikoliv jediný) z důvodů, proč se tam některým lidem nelíbí.
Nicméně mám už přichystáno pár úprav. Drobných, ale měly by zmírnit některé z těch "prudících" efektů.
The First
Ano pro mě taky příběh a nápady převažují nad pruděním pro klera a rád se tam vypravím zase. Minimálně vyzkoušet ty mírné úpravy
Takže připočítejte další pozitivní ohlas 

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
- Ubik
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
:)
Sorcerers je parádní i na koukání, překvapení v každém patře...
Už jen to posezeneí pod poslední vzpomínkou
Řekl bych takový RP dungeon
dávám 9/10
Už jen to posezeneí pod poslední vzpomínkou
Řekl bych takový RP dungeon

dávám 9/10
Ubik [LORD]
Dvorní knihovník a vypravěč
Dvorní knihovník a vypravěč
V tomhle dungu(nejspise v casti zviratek) hodne buguje pridavani killu nevinym lidem.. sam kdyz sem ho sel, tak sem pozoroval v rohu nenadale napisy o uteku neznamych i znamych lidi z boje, ackoli s nimi k zadnemu styku nedoslo. Dnes sem nalogl sveho necromancera a nemohl jsem prehlednout ten spam jmen "You have retreated from the battle with Xviva" apod.. nalezl jsem jednoho z nich a optal se ho a udajne opravdu v dohledne dobe byli v Sorcerers dungeonu.. Nejvice mi stvou ty dva killy,co jsem dostal.I kdyz nemam az tak velky duvod, tak stejně jsem napsal page..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
Víme o tom. Jak napsal Wizzy, je to pastmi. Nejde jen o Sorcerer's Dungeon, ale i o Ratman Mines 2, minoritně o pár dalších míst v dungeonech. V současné době známe i přesnou příčinu a hledáme řešení. Skutečnost že víme komu se takto killy neprávem připisují je ve skutečnosti pozitivní, protože to pomůže při testování případných oprav a rychlé nápravě.
Prosím tímto všechny postižené o trpělivost, je to první věc na kterou se po zkouškách vrhnu.
Prosím tímto všechny postižené o trpělivost, je to první věc na kterou se po zkouškách vrhnu.
The First
Tento dungeon, jsem sel se svym kamaradem neznal ho ani jeden z nas dosttali jsme se za par dveri. Nakonec jsme umreli, ale takovej pozitek s toho dungu jsem v UO jeste nezazil tak po pul roce jsme se tam odhodlali zase a i kdyz jsme ve svem hracskem skillu a byl pro nas stejne nedobytny jednou se do nej jeste chystam ale mam z nej celkem respekt
. Jinak pro ty co ho udelali klobouk dolu ..... dobra cena.

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...