dpmapa problem
dpmapa problem
caute mam trosku problem s rozbalenim dpmapa.exe
normalne stiahnem,spustim,chcem rozbalit a vtom mi vyhodi diagnostic massage:can not open file "cesta kam som stiahol ten subor(zlozka ultimy)" as archive...
co s tym prosim Vas?
normalne stiahnem,spustim,chcem rozbalit a vtom mi vyhodi diagnostic massage:can not open file "cesta kam som stiahol ten subor(zlozka ultimy)" as archive...
co s tym prosim Vas?
Normalne to nainstaluj. Pak to ale nespoustej a prehraj si to souborama na ktery je odkaz v tomto topiku http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1816 nekde od Wizzyho a jsou tam i pak dal upraveny popisky od Papeze. Pak to normalne pust z toho prehranyho zastupce, cacelni vsechny updaty a melo by ti to nabehnout normalne. Akorat to bude pak chtit neco stahnout tak to vsechno postahuj a melo by to jit:).
Zkus tuto.
Rozbalit, ve slozce najit uoam.reg, poklepat a hotovka.
http://movalis.lba.cz/files/Automap.zip
Rozbalit, ve slozce najit uoam.reg, poklepat a hotovka.
http://movalis.lba.cz/files/Automap.zip
Bez podpisu
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: dpmapa problem
Ja mam trochu tiez problem s mapou neviem ci to je tym ze mam windovs 7 alebo som spravil niekde chybu ale pise to C:/Program Files/UOAM/UpdateAce.DLL neni navrzena na spusteni v systemu Windows nebo obsahuje chybu.Pokuste se program nainstalovat znovu pomoci puvodniho instalacniho media nebo se obratte na spravce systemu nebo dodavatele softwaru s zadosti o pomoc.
Mate radi ptacky?
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
trosku pogoogluj a zohnaj si inu verziu uo automapy ako je na DP webe:pStich píše:Ja mam trochu tiez problem s mapou neviem ci to je tym ze mam windovs 7 alebo som spravil niekde chybu ale pise to C:/Program Files/UOAM/UpdateAce.DLL neni navrzena na spusteni v systemu Windows nebo obsahuje chybu.Pokuste se program nainstalovat znovu pomoci puvodniho instalacniho media nebo se obratte na spravce systemu nebo dodavatele softwaru s zadosti o pomoc.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Dtačí někoho poprosit ( třeba mě ) a já ti ten UpdateAce.dll poslu. Jinak na DP strannkach je nejaky vadny a nechce se pustitStich píše:Ja mam trochu tiez problem s mapou neviem ci to je tym ze mam windovs 7 alebo som spravil niekde chybu ale pise to C:/Program Files/UOAM/UpdateAce.DLL neni navrzena na spusteni v systemu Windows nebo obsahuje chybu.Pokuste se program nainstalovat znovu pomoci puvodniho instalacniho media nebo se obratte na spravce systemu nebo dodavatele softwaru s zadosti o pomoc.

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
http://movalis.lba.cz/share/Automap.zip
Mapa ke stažení, stačí rozbalit na místo určení, poklepat na uoam.reg soubor a potvrdit vložení info do registrů.
Mapa ke stažení, stačí rozbalit na místo určení, poklepat na uoam.reg soubor a potvrdit vložení info do registrů.
Bez podpisu
Movalis píše:http://movalis.lba.cz/share/Automap.zip
Po stáhnutí tvé mapy mi winrar hlásí chybu že Archiv má neočekávaný konec archivu a nejde to extrahovat při extrahování to hlásí to samé a ještě že je archiv nejspíše poškozen...
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
skus stiahnut viac krat asi sa cela nedostahovala tym padom moze pisat ze je archiv poskodeny.Skusam stiahnut uvidim ci mi to poje
Mate radi ptacky?
nevim co maj porad lidi s tema win vista/7, sou to widle jakou kazdy jiny, a je uplne jedno jestli 64bit nebo 32bit.. funguje tam vse naprosto stejne (krom barevnyho titulku okna v yoku, to chce postelovat).
Mas proste poskozene soubory, tzn budto se to blbe stahlo, nebo mas vadny disk, a nebo mas vadnou pamet.. a nebo si mel proste kliku a neco se po.. tak ci tak s verzi win to urcite nesouvisi
Znova stahnout, znova rozbalit, zkusit pustit..
(asi nekam napisu prispevek "10 mytu o windows vista")
Mas proste poskozene soubory, tzn budto se to blbe stahlo, nebo mas vadny disk, a nebo mas vadnou pamet.. a nebo si mel proste kliku a neco se po.. tak ci tak s verzi win to urcite nesouvisi
Znova stahnout, znova rozbalit, zkusit pustit..
(asi nekam napisu prispevek "10 mytu o windows vista")