Je to takova drobnost, obcas se mi stane kdyz zapinam klienta pres Yoko Launcher ze se mi po stiksnutí tlacitka Launch objevi informacni okynko o nahravani a kotrololach sobouro login.cfg, client.exe .... a nekdy se stane ze se to pri nahravani client.exe a ignition.cfg na dlouhou dobu zasekne (tak v 50% pripadu) a musim dat tlacitko Closed v te info tabulce, pak az teprve nabehne klient a muzu hrat. Je to neprijmene v priapde CC a potreby rychleho nalogu, kdy musim cekat cca 1 min nez mi vubec klient naskoci. Taky to zabrzdi veskere dalsi procesy na pocitaci, kdy jakakoliv aplikace ketrou sem v te dobe spustil ceka na spusteni klienta. Verze yoka 505,18 ci neco takoveho...
Bagr píše:sem tam se mi to stane, když potřebuju rychle nalogovat tk pustím launcher znovu a ten vypnu až později
btw: co všichni máte s tím pomalým načíáním klienta na win xp? mám během 4 vteřin naběhlého a loguju
presne, me to spis obcas (tak jednou do tejdne) zamrzne u patching client pricemz client norm najede a hraju (takze s itoho vsimnu treba po dvou hodinach) tlaciko close to pak resi
Wizzy píše:presne, me to spis obcas (tak jednou do tejdne) zamrzne u patching client pricemz client norm najede a hraju (takze s itoho vsimnu treba po dvou hodinach) tlaciko close to pak resi