Spousteni klienta pres launcher

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Zamčeno
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Spousteni klienta pres launcher

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Je to takova drobnost, obcas se mi stane kdyz zapinam klienta pres Yoko Launcher ze se mi po stiksnutí tlacitka Launch objevi informacni okynko o nahravani a kotrololach sobouro login.cfg, client.exe .... a nekdy se stane ze se to pri nahravani client.exe a ignition.cfg na dlouhou dobu zasekne (tak v 50% pripadu) a musim dat tlacitko Closed v te info tabulce, pak az teprve nabehne klient a muzu hrat. Je to neprijmene v priapde CC a potreby rychleho nalogu, kdy musim cekat cca 1 min nez mi vubec klient naskoci. Taky to zabrzdi veskere dalsi procesy na pocitaci, kdy jakakoliv aplikace ketrou sem v te dobe spustil ceka na spusteni klienta. Verze yoka 505,18 ci neco takoveho...
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Mam rovnaku verziu yoka a nikdy sa mi neseka. Neviem ci si skusal, ale preinstaluj si cely injection
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Bagr
Inkless
Inkless

Příspěvek od Bagr »

sem tam se mi to stane, když potřebuju rychle nalogovat tk pustím launcher znovu a ten vypnu až později

btw: co všichni máte s tím pomalým načíáním klienta na win xp? mám během 4 vteřin naběhlého a loguju
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Bagr píše:sem tam se mi to stane, když potřebuju rychle nalogovat tk pustím launcher znovu a ten vypnu až později

btw: co všichni máte s tím pomalým načíáním klienta na win xp? mám během 4 vteřin naběhlého a loguju
presne, me to spis obcas (tak jednou do tejdne) zamrzne u patching client pricemz client norm najede a hraju (takze s itoho vsimnu treba po dvou hodinach) tlaciko close to pak resi

... Vision vs Speech test ...
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Wizzy píše:presne, me to spis obcas (tak jednou do tejdne) zamrzne u patching client pricemz client norm najede a hraju (takze s itoho vsimnu treba po dvou hodinach) tlaciko close to pak resi
jojo to sa mi tiez stava
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

mne taky ale nevidim v tom problem, close, close a je to vypnute manualne :)
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

OK ja mylsim ze lock -> tlaictkem Close se to napravi

Vyřešeno, ZAMČENO by Kolik Aťsepicnu
Zamčeno